Moderna Försäkringar Anmeldelser 1.459

2,6

Købte en LG-tv for under et år siden, og købte modernaforsikringen til, som skulle dække i to år. Da mit tv uheldigvis går i stykker under en flytning, kontakter jeg selvfølgelig min forsikring idet d... Se mere

Elendig og meget dårligt kundeservice Jeg har prøvet at ringe til dem mere end 13 gange men jeg kommer aldrig igennem!!! Når de vil sælge produkt alt går hurtigt men når man har bruge for dem så er... Se mere

Jeg vil for en gangs skyld godt have lov at rose et forsikringsselskab. De har været meget behjælpelig med at reparere mit TV, selvom betingelserne i forsikringen ikke burde have dække det. Især... Se mere

jeg har købt et køleskab fra Elgiganten og den gik i stykker for 2 uger siden. Da køleskabet var mere end 2 år gl. , er det forsikring (Moderna forsikring) , der skal sørge for reparationen. I star... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Moderna Försäkringar erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och för individen. Vi är en del av Trygg-Hansa och ägs av en av Nordens största aktörer, Tryg Forsikring. Moderna Försäkringar har som vision att göra livet enklare, vilket genomsyrar hela kundresan – från köp till skadehantering. Vi jobbar ständigt för att utveckla våra produkter utifrån vad kunden verkligen behöver.

2,6

Under middel

1 t anmeldelser

Under al kritik!

Jeg har igennem El-Giganten fået en Tryghedsaftale, som jeg senere fik brug for. Næsten en hel måned var sagen undervejs, da selskabets kommunikation med El-Giganten er for ringe, de taler slet ikke sammen og jeg er adskillige gange blevet smidt rundt mellem de to selskaber. Deres medarbejdere (jeg har været i kontakt med 3 forskellige) virker inkompetente og lytter ikke aktivt til kunden, de er for hurtige med deres udmeldinger og det giver en fornemmelse af at de bare gerne vil af med kunden hurtigst muligt.

Selv når sagen blev afsluttet, er der stadig problemer, for man bliver ikke tilbudt det rigtige produkt og tilgodebevis skal man virkelig kæmpe for at få. Når El-Giganten så også giver et ringe kundeservice og man til sidst er nødt til at bede om sine penge tilbage, bliver man pure afvist, for man skal jo holde på kunden, kost det hvad det vil.

12. maj 2015

Svindel og humbug, hold jer fra dem og elgiganten

Svindel og humbug- hold jer fra dem Og Moderna forsikring

køber november 2013 hovedtelefoner til 1199kr + forsikring til 299kr
September 2014 knækker den ene side, forsikring dækker og det går smertefrit, dog bider jeg ikke mærke i at følgeseddel siger at varen koster 599kr og der står grossist levering. Inden da er jeg pr. Telefon blevet solgt forsikring igen. Det viste sig jo at være god investering, men sælger nævner intet om at varen er halveret i pris, og jeg havde ikke købt forsikring på 299kr til en vare til 599kr.

22.1-2015 er de nye så knækket igen, tydeligvis produktionsfejl...
Indleverer varen, med beskeden om at jeg gerne vil bede om tilgodebevis, da jeg ikke mere har tiltro til kvaliten på produktet.

Efter kort tid ringer en medarbejder fra Elgiganten og siger at de vil sende tilsvarende hovedtelefoner til mig, og han kunne ikke se at jeg havde ønsket tilgodebevis 😳og det kunne han heller ikke give mig, fordi det er Moderna, deres forsikring der skal vurdere dette. Får nummer til Moderna, ringer til dem, og får beskeden at det kan de ikke bestemme, det skal Elgiganten. Kort sagt ingen vil tage ansvar. Dybt uprofessionelt at man ikke ved hvem der skal afgøre dette.
Efter utallige samtaler med forskellige personer ved elgiganten og Moderna finder man ud af at det er moderna der skal afgøre dette, og de sender så tilgodebevis på 599kr og ikke 1199kr som jeg har givet for varen.
Ringer igen og får at vide at jeg kan klage, hvilket jeg gør og hører så intet. Skal hele tiden selv rykke. Send den lige igen, så svarer vi hurtigst muligt er svaret!!!!efter 14 dage hvor jeg rykker, endelig et svar, men jeg kan kun få 599kr, som var dagsprisen da jeg fik ombyttet første gang ????
I skrivende stund står den til 799kr på hjemmesiden, men grotesk hvis de tror de bare selv kan fastsætte prisen. Må altid være købsprisen der er gældende, når varen ikke er ældre.

16. april 2015

Hvorfor skulle man overhovedet betale penge for deres serviceydelser?!

Det er jo det mest latterlige firma jeg til dags dato har oplevet. Jeg tror ikke man finde noget der er meget værre end det her. INGEN kan finde ud af noget som helst. De kaster en rundt i et system, de ikke engang selv kender .. FLOT !! ..

Køb aldrig tryghedsaftale hos dem igennem Elgiganten .. !! Du smider de penge lige ud af vinduet .. !!

Jeg har i 1 mdr snart ligget og er blevet smidt rundt .. Nu er det slut .. Min familie og jeg, bruger hverken Moderne eller Elgiganten nogenside igen ..

26. marts 2015

Professionelt forsikringsselskab

Jeg har været i kontakt med forsikringsselskabet pga skade på min bil, og jeg har kun positivt at sige. Jeg har jeg fået en yderst professionel og tilfredsstillende service på højt niveau.

Jeg vil give Modernaforsikringar mine varmeste anbefalinger.

30. januar 2015

SVINDLERE

ADVARSEL .
Hold jer langt fra dem.
Min kæreste købte tillægsforsikring ved moderna igennem elgiganten, som ikke kan bruges til noget som helst!!!!!!!!!!!
De gør ikke andet end at snakke uden om og skyde skylden på elgiganten..
Emails Har de heller ikke lyst til at besvare.
yderst flabede medarbejdere ved telefonerne...............................
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så ELENDIG kundeservice, hvis man da kan kalde det for det...

13. august 2014

Ufleksible og besværlige

Da vi startede som kunder hos Moderna var vi meget begejstrede, god kundeservice gode priser. Efter en del år må vi bare konstatere at det dengang lille fleksible bolag nu er blevet det modsatte. Prisstigninger år efter år og halv dårlig og flabet service gør at vi nu må finde os et andet sted. Det hele gik galt da de indledte samarbejde med Nordea, da vi ikke ønsker Nordea som bank har de lige siden forsøgt at få os til at flytte til deres "moderselskab" Moderna som ikke er meget bedre. En ting er de da lykkes med- vi flytter til andet selsskab så snart vores nuværende aftale udløber.

15. juni 2013
Vis anmeldelser på alle sprog (1.459 anmeldelser)