Moderna Försäkringar Anmeldelser 1.459

2,6

Elendig og meget dårligt kundeservice Jeg har prøvet at ringe til dem mere end 13 gange men jeg kommer aldrig igennem!!! Når de vil sælge produkt alt går hurtigt men når man har bruge for dem så er... Se mere

Jeg vil for en gangs skyld godt have lov at rose et forsikringsselskab. De har været meget behjælpelig med at reparere mit TV, selvom betingelserne i forsikringen ikke burde have dække det. Især... Se mere

jeg har købt et køleskab fra Elgiganten og den gik i stykker for 2 uger siden. Da køleskabet var mere end 2 år gl. , er det forsikring (Moderna forsikring) , der skal sørge for reparationen. I star... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed

Moderna Försäkringar erbjuder topprankade försäkringar för det moderna företaget och för individen. Vi är en del av Trygg-Hansa och ägs av en av Nordens största aktörer, Tryg Forsikring. Moderna Försäkringar har som vision att göra livet enklare, vilket genomsyrar hela kundresan – från köp till skadehantering. Vi jobbar ständigt för att utveckla våra produkter utifrån vad kunden verkligen behöver.

2,6

Under middel

1 t anmeldelser

Købte en LG-tv for under et år siden

Købte en LG-tv for under et år siden, og købte modernaforsikringen til, som skulle dække i to år. Da mit tv uheldigvis går i stykker under en flytning, kontakter jeg selvfølgelig min forsikring idet det står i deres police at sådanne skader dækkes. Jeg får af vide i telefonen, at det ikke bør kunne ske, og at jeg mellem linjerne lyver. Jeg får derfor ikke dækket noget, og min modernaforsikring var 100% spild af penge

18. juli 2022

Hej Marie,

Jag har försökt komma i kontakt med dig för att reda ut vad som hänt men inte kommit fram. Jag förstår det som att du inte verkar nöjd med bedömning av ditt ärende och i ditt skadebrev kan du läsa hur du går tillväg ifall du inte är nöjd.

Med vänliga hälsningar
Arijola - Försäkringsrådgivare

Elendig og meget dårligt kundeservice…

Når de vil sælge produkt alt går hurtigt men når man har bruge for dem så er de der aldrig.
Aldrig anbefaler dem til andre.

13. juli 2022

Hej Ahmad,

Tråkigt att du upplever vår kundservice dålig. I samband med SAS strejken så är det många som ringt till oss.
Jag hoppas att du tillslut kom fram till oss och fått den hjälpen du behöver.

Med vänliga hälsningar,
Arijola – Försäkringsrådgivare

Jeg vil for en gangs skyld godt have…

Jeg vil for en gangs skyld godt have lov at rose et forsikringsselskab.

Især en af deres medarbejdere (Agelan), gjorde en ekstra indsats for, at jeg fik lavet en god reparationen.

Så stor ros fra min side, tak!

5. marts 2021

INTET trygt i en tryghedsaftale.

Blæseren i min skabsfryser er defekt og larmer ekstremt. Fryseren står i kælderen og den larmer så meget, at det kan høres i stue etagen.

Jeg fejlmeldte min fryser til Tryghedsaftalen (Moderna) den 30/8. Nu har vi den 4/10 og min fryser er stadig ikke lavet! Reservedelen er i restordre! Hvis blæseren står af inden reparation vil Moderna IKKE erstatte mine frostvarer (275 liter)

Har haft 2 teknikkerbesøg (hvor jeg begge gange har skulle stå tilrådighed fra 8-13.) Første teknikker påstod, at der ikke var noget galt med min fryser- men at blæseren blot var frosset til pga vores varme sommer! Jeg skulle BARE tømme min fryser og lade den være slukket og stå med åben dør i 48 timer, så ville problemet være løst!
Jeg prøvede at få både teknikker og moderna til at forstå, at dette ikke er normalt og at fejlen skulle findes! Desuden har det heller ikke været en varm sommer og slet ikke i min kælder!
Moderna var fuldstændig ligeglade- også selvom jeg fik på skrift fra fabrikanten at der var tale om en fejl, som kunne være flere ting!

Jeg tømte og slukkede min fryser (var så heldig at kende nogle der havde plads til mine frostvare)
Efter de 48 timer blev lyder blot endnu værre og nu stod der også en alarm og blinkede!
Jeg sendte tryghedsaftalen en mail med video optagelser- men som de fleste mails jeg har sendt, så påstår de, at de ikke modtager dem eller har for travlt til at svare! Så der har været mange mail skriverier og telefon opkald til dato i dette forløb.
Endnu et tekniker besøg. Han var kvik og fandt fejlen på ganske få minutter! Dog det minus at blæseren er i restordre!

Moderna har hele vejen igennem været:
IKKE lyttende
Afvisende
Alt andet end hjælpsomme
Og nogle af dem dirékte flabede i deres kommunikation!
De henviser til deres klage indstans, som kun kan kontaktes pr mail og som har ca 4 ugers behandlingstid !

Bliver spændende at se, hvornår min fryser bliver lavet. De påstår at så længe fryseren fryser- så er der ingen tidsramme for hvornår de skal have afhjulpet problemet- og det er til trods for at den larmer ekstremt og det faktum at den pludseligt kan stoppe med at virke og de så IKKE vil erstatte mine frostvarer!

Jeg vil fremadrettet handle mine hårdehvidevarer, et sted hvor de IKKE samarbejder med Moderna.

4. oktober 2020

Hej Annica,

Det är tråkigt att läsa att du inte upplever oss som ett tryggt försäkringsbolag. Jag förstår att det kan skapas en frustration då frysen larmar och att du inte kan förvara dina varor i frysen.

Av integritetsskäl kan jag varken se ditt ärende och heller inte ta ditt ärende i detta forum. Generellt så arbetar vi alltid för att göra det enkelt för dig som kund i skadereglering. Vår process för att kunna ta ett beslut på ifall vi kan ge ersättning eller inte, behöver vi i första hand veta vad som hänt och hur det gått till. Om du efter vårt beslut inte känner det tillfredställande, är rutinen att vår Klagomålsansvarig får kika på det beslutet och göra en omprövning.

Du verkar redan vänt dig till vår klagomålsansvarig vilket är bra eftersom du inte är nöjd och tycker vi gjort fel.

Du kan också läsa om alla dina möjligheter och rättigheter här https://www.modernaforsakringar.se/kontakta-oss/om-vi-inte-ar-overens/

Med vänliga hälsningar, Arijola Försäkringsrådgivare

Flere gange skulle alt være på plads.

Flere gange skulle alt være på plads.

Men selvom jeg har ringet flere gange er der ikke blevet holdt det man lovede.

Dokumenter og links er ikke blevet fremsendt som ellers lovet.

Ellers på positivsiden har menneskene været flinke.

29. september 2020

Hej,

Vad trist att länkar och dokument du förväntat dig inte verkar kommit dig till handa och att du behövt vara i kontakt med oss flera gånger i detta ärende. Det glädjer mig dock att du ändå upplever att du blivit positivt bemött.

Jag kan se att det verkar röra sig om signering av autogiro och där är det viktigt att kontonumret blir helt rätt och att kontot är av rätt typ, annars godkänner inte bankgirocentralen din signering.

Om du ännu inte fått styr på autogirot rekommenderar jag dig att logga in på Mina Sidor och aktivera autogiro eftersom vi där har större möjligheter att säkerställa direkt om du skrivit rätt.

Hur det än ligger till så kommer jag skicka din upplevelse till berörd avdelning i hopp om att inget liknande händer igen.

Med vänliga hälsningar, Arijola Försäkringsrådgivare

Usandsynelig skade..... Den afviser de mange sager på.

Vi har købt en opvaske maskine via El Giganten og dertil hørende trygheds aftale.
Efter flere lange samtaler og forklaringer mener Moderna Forsikring at tabet af vores opvaske maskine er usandsyneligt da man normalvis ikke taber en opvaskemaskine.
Vi har skulle løfte den op på 3 sal og taber desværre opvaskeren som vælter ned igennem opgangen.
Usandsyneligt - egentlig ikke, for det skete jo. Genstanden er tung og uhandy og deraf blev den tabt og skadet.

Forsikring selskabet bliver ved med at skubbe sagen videre og har nu talt med i alt 4 med arbejdere derinde og vi er kun på dag 2.

26. maj 2020

for det første er jeg ked af jeg SKAL… give en stjerne!

for det første er jeg ked af jeg SKAL give en stjerne, i realiteten ville jeg have givet minus 5 stjerner, men det kan man ikke så derfor den overdrevet gode anmeldelse
jeg er rigtig ked af at jeg har været nødsaget til at have en forsikrings sag kørende med dette firma, min kæreste købte en computer igennem elgiganten, hvilket vi er glade for, da de yder en kanon kundeservice, men moderna forsikring derimod... det er sidste gang jeg nogen sinde andvender dette selskab. den første uge ventede vi på at høre fra værkstedet om computeren kunne laves, (hvilket jeg kunne se ikke kunne betale sig, da den er totalt skadet, dette blev allerede konstateret ved indleveringen i elgiganten) der efter ventede moderna forsikring på nogle billeder som skulle sendes fra vækstedet i norge, og da vi lever i 2020 forventer jeg helt naivt dette bliver gjort via mail, eller anden elektronisk komunikations system, efter 2 dage ringer jeg og spørger om de har modtaget billederne, hvilket de ikke har, så jeg beder dem rykke for det, det ville de gøre, men gør det først på 3 dagen da jeg ringer igen og spørger om de har fået billederne. på fjerde dagen (altså 14 dage efter produktet er indleveret) har de stadig ikke fået billederne, så jeg beder om et tlf. nr til værkstedet, så jeg selv kan ringe og rykke for det, jeg får fat i en norsk mand, så vi snakker lidt frem og tilbage om de her billeder, og han får dem sendt samme dag. dagen efter beder moderna om at få computeren i deres varetægt så de selv kan se skaderne, værkstedet kommer desvære ved en fejl til at sende computeren til elgiganten, hvor vi så får en besked om vi kan hente vores produkt, så vi tager over i elgiganten, for at hente et produkt vi tror er enten lavet eller nyt. men nej nej nej, en totalt skadet computer ville han udlevere, og han sagde at det kunne være at forsikringen var udløbet (det gør den først til juni) så jeg nægtede at tage imod den, han sendte den så retur efter en samtale med moderna, så de kunne få den. 6 dage efter, at de har sendt den fra elgiganten, får vi afvide af moderna at har sendt et tilbud til elgiganten, som vi stadig ikke ved hvad er, alt i alt syntes jeg at dette er den værste form for kundeservice jeg nogen sinde har oplevet, og vil fra råde alle at vælge dette forsikring selvskab, elgiganten gør hvad de skal, men moderna, hold jer fra dem, det kan ikke betale sig.

25. februar 2020

Hej André,

Jag vill börja med att skriva att vi aldrig vill att du ska behöva känna att vi levererat så pass dålig service att det krävs minus 5 stjärnor. Men ibland är det tyvärr så att vi inte alltid kommer överens, lyckas undvika missförstånd eller levererar service på den höga nivå vi strävar efter. Ditt ärende verkar ha fallerat på mer än en punkt, ifall min danska inte sviker mig.

Då du verkar väldigt missnöjd med vår hantering så skulle jag rekommendera dig att ta ditt ärende vidare till klagomålsansvarige och det gör du enkelt här: https://www.modernaforsakringar.se/kontakta-oss/klagomal/

Med vänlig hälsning,

Carl, Försäkringsrådgivare

Tegnede en tryghedsaftalepå en Samsung…

Tegnede en tryghedsaftalepå en Samsung opvaskemaskine, igennem elgiganten.
Nu har der været 3 for, at reperere opvaskemaskinen, det er ikke lykkedes for dem at få det gjort, så nu kommer der en 4 for at prøve, hver gang skal vi holde fri fra arbejde, det har efter hånden været billigere for os, at købe en ny maskine.

23. januar 2020

Helt igennem elendig behandling

Helt igennem elendig behandling. Drop tilkøbet at tillægsforsikringer, det er helt igennem useriøs!! og tilmed alt, alt for dyr.
Sørg i stedet for at få tegnet en udvidet elektronikdækning på jeres private ulykkesforsikring.
Birger

23. november 2019

Dårlig anbefalinger herfra!!!!! Skriver til TV2 så de kan lave et program ud af det. Operation x

Dårlig anbefalinger herfra!!!!!
Har købe et Lg fjernsyn fra Elgiganten for 10000kr for 4 år siden har desuden tegnet noget tryghedsforsikring via Elgiganten ( moderna forsikring)
Mit fjernsyn fik et vandskade og har af den grund indleveret den til Elgiganten som vil sende den videre til rep.
1 uge efter for jeg en sms ;; Hej. Vi har forsøgt at ringe ifm din forsikringssag. Vi vil gerne tilbyde dig varenr: 55UM7400 som erstatning. ;; åbner linket og kan se at den de vil tilbyde mig koster 5300kr og ikke 10000 kr som er så det jeg oprindeligt har givet for min fjernsyn med den grund at denne tv har de samme tekniske specifikationer som den du har haft!!!!! Hvilket det ikke har.
Jeg ringer til dem og en af deres sure medarbejder fortæller at sådan er det, hvilket jeg er uenig i og derfor ønsker jeg et tilgodebevis på det beløb jeg har givet som er 10000. Derfor ønsker jeg at klage hun sender mig noget som jeg udfylde og har givet mig besked på at der kan gå 14 dage før jeg høre fra dem, hvilket er ok.dender klagen afsted
På under end 1 time kommer der et svar fra en der har med dette at gør som hedder Jesper. At de vil afvise min produktklage. Finder mig heller ikke idet og ønsker stadig et tilgodebevis ringer til dem igen og en anden uhøflig medarbejder fortæller at jeg bare skal klage igen og det gør jeg!!!!! Sender klagen med det samme i torsdags og har intet hørt fra skadeteknikeren. Venter til tirsdag hvis jeg intet høre går jeg videre med klagen til forsikrings klagenævnet. Skriver desuden til TV2 da det er ikke ok at tilbyde mig noget der har værdi halvpris af det jeg har givet.
Venter lige lidt endnu.

3. november 2019