Anmeldelse af Moderna Försäkringar

for det første er jeg ked af jeg SKAL… give en stjerne!

for det første er jeg ked af jeg SKAL give en stjerne, i realiteten ville jeg have givet minus 5 stjerner, men det kan man ikke så derfor den overdrevet gode anmeldelse
jeg er rigtig ked af at jeg har været nødsaget til at have en forsikrings sag kørende med dette firma, min kæreste købte en computer igennem elgiganten, hvilket vi er glade for, da de yder en kanon kundeservice, men moderna forsikring derimod... det er sidste gang jeg nogen sinde andvender dette selskab. den første uge ventede vi på at høre fra værkstedet om computeren kunne laves, (hvilket jeg kunne se ikke kunne betale sig, da den er totalt skadet, dette blev allerede konstateret ved indleveringen i elgiganten) der efter ventede moderna forsikring på nogle billeder som skulle sendes fra vækstedet i norge, og da vi lever i 2020 forventer jeg helt naivt dette bliver gjort via mail, eller anden elektronisk komunikations system, efter 2 dage ringer jeg og spørger om de har modtaget billederne, hvilket de ikke har, så jeg beder dem rykke for det, det ville de gøre, men gør det først på 3 dagen da jeg ringer igen og spørger om de har fået billederne. på fjerde dagen (altså 14 dage efter produktet er indleveret) har de stadig ikke fået billederne, så jeg beder om et tlf. nr til værkstedet, så jeg selv kan ringe og rykke for det, jeg får fat i en norsk mand, så vi snakker lidt frem og tilbage om de her billeder, og han får dem sendt samme dag. dagen efter beder moderna om at få computeren i deres varetægt så de selv kan se skaderne, værkstedet kommer desvære ved en fejl til at sende computeren til elgiganten, hvor vi så får en besked om vi kan hente vores produkt, så vi tager over i elgiganten, for at hente et produkt vi tror er enten lavet eller nyt. men nej nej nej, en totalt skadet computer ville han udlevere, og han sagde at det kunne være at forsikringen var udløbet (det gør den først til juni) så jeg nægtede at tage imod den, han sendte den så retur efter en samtale med moderna, så de kunne få den. 6 dage efter, at de har sendt den fra elgiganten, får vi afvide af moderna at har sendt et tilbud til elgiganten, som vi stadig ikke ved hvad er, alt i alt syntes jeg at dette er den værste form for kundeservice jeg nogen sinde har oplevet, og vil fra råde alle at vælge dette forsikring selvskab, elgiganten gør hvad de skal, men moderna, hold jer fra dem, det kan ikke betale sig.

25. februar 2020

Besvarelse fra Moderna Försäkringar

Hej André,

Jag vill börja med att skriva att vi aldrig vill att du ska behöva känna att vi levererat så pass dålig service att det krävs minus 5 stjärnor. Men ibland är det tyvärr så att vi inte alltid kommer överens, lyckas undvika missförstånd eller levererar service på den höga nivå vi strävar efter. Ditt ärende verkar ha fallerat på mer än en punkt, ifall min danska inte sviker mig.

Då du verkar väldigt missnöjd med vår hantering så skulle jag rekommendera dig att ta ditt ärende vidare till klagomålsansvarige och det gör du enkelt här: https://www.modernaforsakringar.se/kontakta-oss/klagomal/

Med vänlig hälsning,

Carl, Försäkringsrådgivare