De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Het moment dat je binnen stap krijg je het gevoel dat je zal vinden waarnaar je op zoek bent.de sfeer,is optimaal klant vriendelijk,hulpzaam en geduldig om je vragen te beantwoorden. Kortom : een le... Se mere
vanaf het eerste contact in de showroom voelden wij ons thuis. Er was aandacht en een heel vriendelijke verkoper nam alle tijd om op onze vragen te reageren.
Bij van Mossel Dordrecht ben je duidelijk een nummertje. Ik heb er spijt van dat ik mijn auto hier gebracht heb, in plaats van bij een van kleinere ondernemers in de omgeving. Na een onderhou... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Renault
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Holland
- vanmossel.nl/renault

Profiteer nu van topdeals!
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een slechte occasion handel is dit
Wat een slecht bedrijf is dit. Beloven je mooie garantie (aankoop >20K) maar als je problemen hebt en aanspraak wilt maken op de garantie reageren ze niet. Ballen tent koop hier geen auto !!!
Update 1-4-2026, nav de review is contact met mij opgenomen door de vestigingsmanager met de toezegging de zaak op te pakken.
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Besvarelse fra Van Mossel Renault
Zeer goede ervaring bij het kopen van…
Zeer goede ervaring bij het kopen van een nieuwe auto. Alle instructies werden duidelijk uitgelegd.!
Een aanrader voor evt. kopers in de toekomst!

Besvarelse fra Van Mossel Renault
ben erg tevreden hoe ik daar geholpen…
ben erg tevreden hoe ik daar geholpen ben en klantvriendelijk

Besvarelse fra Van Mossel Renault
Goede service, en er wordt met jou meegedacht. En Sam is een uitstekende en meedenkende verkoper.

Besvarelse fra Van Mossel Renault
Afgelopen zaterdag mijn nieuwe auto…
Afgelopen zaterdag mijn nieuwe auto gehaald
Vanaf het begin prima geholpen tot aan de aflevering toe.
Wij zijn geholpen door Stephan maar de andere collega’s ook zeer vriendelijk.

Beste Willem,
Beste Willem,
Ik heb nu al zoveel mails verstuurd om de review, volgens afspraak, op trustpilot te verwijderen.
Dit was de afspraak.
Ik vind het jammer dat je de afspraak niet nakomt.
Ik houd hier niet van, maar ik vraag je vriendelijk om de review te verwijderen.
Ik kan immers nu ook een review schrijven, dat jij je afspraken niet nakomt, ondanks een goed telefoongesprek en meerdere reminders per mail etc.
Toch jammer, terwijl we er volgens mij beide begrip voor de situatie hadden.
Marco Schoonderwoerd
E: marco.nl
W:
Facebook | LinkedIn | Instagram | YouTube
Van Mossel Renault Dacia Roosendaal is officieel dealer van Renault en Dacia
Van Mossel RDN 1 B.V. is statutair gevestigd te Tiel onder KvK 11014764 en is een onderdeel van de Van Mossel Automotive Group. De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien het bericht niet voor u bestemd is, wordt u verzocht de afzender daarover te informeren en het bericht te vernietigen.
Denk aan het milieu voordat u dit bericht print.
Wel jammer dat het zo moet
Mvg Autobedijf Willem Faber
In januari heb ik mijn Kadjar gekocht…
In januari heb ik mijn Kadjar gekocht bij Van Mossel in Gorinchem, inclusief een afleveringspakket van €995. Helaas bleek bij aflevering dat er vrijwel niets van dit pakket was uitgevoerd. Dat viel mij erg tegen, zeker omdat ik dit absoluut niet gewend ben van Van Mossel.
Ik kom al jaren bij Van Mossel in Roosendaal en daar wordt alles altijd perfect geregeld. Afspraken worden nagekomen en de service is daar altijd zoals het hoort.
Er waren dan ook een aantal gebreken aan de auto, maar die zijn door Van Mossel in Roosendaal – zoals ik van hen gewend ben – keurig en vakkundig opgelost. Daar wil ik hen graag voor bedanken. Maar bij van Mossel Gorichem kom ik nooit meer.

Besvarelse fra Van Mossel Renault
Kenny heeft ons uitstekend geholpen en…
Kenny heeft ons uitstekend geholpen en geadviseerd

Des intresse verkopers.
In december 2025 bezoek gebracht aan de koperstraat met doel een nieuwe lease auto uit te zoeken.
Heb nu via deze dealer een privatelease Clio welke in juli in geleverd moet worden.
Er was totaal geen interesse bij een verkoper, die we via een magazijn medewerker eindelijk te spreken kregen na 20 minuten in de showroom gelopen te hebben.
We hebben deze verkoper gevraagd of de auto langer geleasd kon worden. Antwoord : doen we niet aan.
Stelde de vraag of zij ook tweede hands leasde: Antwoord: nee of voor heel korte duur.
Vraag naar lease prijs nieuwe Captur hybride, kwam heel moeizaam van de grond. Vraag naar lease prijs nieuwe Dacia Sandero Stepway: antwoord kan ik niet geven, komt in 2026 nieuw model uit.
Maar bij concurrent Citroen een C3 besteld. Puur uit desinteresse verkoper. Terwijl wij al sinds 1980 nieuwe auto's ( 9 stuks) bij deze dealer hebben aangeschaft.
Voor mij geen Renault meer

Besvarelse fra Van Mossel Renault
Super vriendelijke en professionele service.
Wederom zeer goed, snel en vriendelijk geholpen door Sjoerd van der Meulen.
Mijn Twingo ingeruild voor een super fijne Clio. Dank je wel Sjoerd en tot de volgende keer!
Hartelijke groet,
Anne
❤️🤍

Goed bedrijf, fijne medewerkers
Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Beetle heb gereden was de overgang naar mijn volledig elektrische R5 groot. Bij afwezigheid van Bryon werd ik bij vragen over de bediening goed geholpen door zijn collega Willem. Bryon reageerde altijd direct als ik belde of mailde en gaf goede adviezen. Een aanrader.
Vriendelijk en efficient
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze behandeling. Beide keren had ik zelfs het onwaarschijnlijke gevoel dat hij, namens mij, het onderste uit de kan haalde voor het inruil aanbod. Mijns inziens niet het standaard gebeuren in de auto verkoop ! Chapeau ! Ook vermeldingswaardig het feit dat een pech geval met mijn Captur door de efficiente behandeling van receptie naar volle tevredenheid werd afgehandeld. Was het mogelijk had ik ook 5+ willen geven !

Uitleg nieuwe elektrische Renault Scenic
Afgelopen vrijdag mijn nieuwe lease auto opgehaald. Dit is mijn eerste elektrische auto. Medewerker Luke nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Prima service van Van Mossel .
Gisteren mijn nieuwe Symbioz opgehaald…
Gisteren mijn nieuwe Symbioz opgehaald en bij aankoop en ophalen van de auto netjes geholpen door Kenny en Thom.
Gr Andy Stuiver

Locatie Barendrecht, top service
Wat een top locatie, met goede service en advies. Bedankt Stefhan.
Aankoop na inruil
Na onderhandeling een prima aanbod gekregen voor inruil van mijn huidige auto en koop van nieuw gebruikte Arkana. De Verkoper Kenny de Leeuw heeft de levering van de auto uitstekend gefaciliteerd. Inmiddels rijden we als tevreden klanten in de ronde.

Locatie Charlois, heel fijn gehlopen
Gebeld met van Mossel Nederland, daar niet goed te woord gestaan. Bij de Renault dealer zelf in Charlois wel netjes en snel geholpen. Met dhr Vos gesproken en het probleem voorgelegd van onze auto waarvan de kachel het niet deed. Heel vriendelijk en behulpzaam . Afspraak gemaakt en het bleek een bekend probleem te zijn waardoor er geen kosten in rekening werden gebracht. Ik rij volgende keer meteen door naar hen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.