Banner for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken . Medewerkers zijn vriendelijk . Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo:
Van Mossel is officieel dealer van Fiat, Jeep & Alfa Romeo en heeft vestigingen in Breda, Tilburg, Goes, Roosendaal en Oosterhout.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

TrustScore 4 ud af 5

276 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

128 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onder garantie van mijn 2dehands Mg Zs…

Onder garantie van mijn 2dehands Mg Zs Ev een paar opmerkingen laten in orde maken en deze werden zonder problemen of bijkomende kosten op de kortst mogelijke tijd opgelost !! Dikke pluim voor de onderhoudsdienst en onthaal Channa!!!

22. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de mooie review Willy. Graag tot een volgend bezoek.

Gewoon goed!

Duidelijk, snel & Goed, meer heb je niet nodig. deskundige en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.

18. juli 2026

Geen hulp bij motorpech

Onze jeep moest vanwege een elektronische storing weggesleept worden. Op instructie vanJeep recovery is onze auto naar Jeep Van Mossel gebracht. Tot mijn stomme verbazing en grote frustratie weigert van mossel om de auto! Met als argument we hebben geen tijd. Wat een botte weigering en slechte ondersteuning!

16. juli 2026

Heel goede ervaring

Ontvangst goed, goede kennis van product, uitstekende service tijdens koop

13. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de mooie review. Veel rijplezier met de nieuwe auto toegewenst. Graag tot een volgend bezoek.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraken nakomen lukt ook niet bij…

Afspraken nakomen lukt ook niet bij reviews!!
Laat maar, wij zijn klaar met de Van Mossel groep.
Praatjes voldoende maar afspraken nakomen lukt niet. Op 25 juni een review geplaatst waarop wij een reactie hebben ontvangen dat er contact opgenomen wordt. We zijn twee weken verder en nog niets mogen vernemen. Nu staat er niet aangegeven in welk jaar dus we wachten het maar af. Wel jammer en zeker een gemiste kans om een positieve review achter te laten.

6. juli 2026

Algemene indruk.

Je wordt er vriendelijk gehopen . Het is een kleine club waardoor ze je bij je naam kennen en dat voelt, als klant gewoon goed, korte lijnen en problemen worden meteen aangepakt. Ook m.b.t. de verkoop worden er bij tel. vragen correct terug gebeld en voorzien van deugdelijk advies en men wordt zeker niet onder druk gezet tot een aankoop. Ik kan u vertellen het is misschien de kleinste club binnen de van Mossel groep maar wel de meest persoonlijke. M.v.g. Louis

4. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de mooie review en aanbeveling Louis. Graag tot een volgend bezoek in Tilburg.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurig en betrouwbaar bedrijf.

Keurige ontvangst door een vriendelijke medewerker.
Gaf een leenfiets mee die in orde was.
Bij het afhalen van de auto weer dezelfde goede ervaring.

4. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de mooie review Frans en graag tot een volgend bezoek.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Gemaakte afspraak stond tot 2 keer toe…

Gemaakte afspraak stond tot 2 keer toe niet in de agenda. Na twee uur op de afgesproken datum gevraagd te hebben of apk keuring en bandenwissel al gedaan waren , kreeg ik te horen dat ze prioriteit hadden staan.
Toen wel een vervangende auto gekregen, geen Maserati, en volgende dag is auto omgeruild.

21. maj 2026

Correct en vriendelijk

Correct en vriendelijk. En een goede toelichting en info over de verrichte werkzaamheden.

17. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de mooie review. Graag tot een volgend bezoek.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

slechte service

bij elke beurt gaat er wel wat verkeerd. nu weer vergeten de melding in het systeem weg te halen, is de 2e keer. (je vraag je dan gelijk af wat er nog meer niet gedaan is)
dan verwachten ze ook nog dat je de dag erna nog even terug kan komen (reistijd 2.5 uur en 120km).

18. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de review en kritische noot. Vervelend om te vernemen dat het onderhoud niet naar uw tevredenheid is uitgevoerd. Wij streven naar een optimale dienstverlening en zullen u hieromtrent dan ook contacteren. Excuses voor het ongemak.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lekker op tijd volgens afspraak…

Lekker op tijd volgens afspraak geholpen. Kon wachten op de beurt met goede koffie en koek. Prima.

14. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor de mooie review Christine. Graag tot een volgend bezoek. De koffie staat klaar :-)

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Diagnose en werkzaamheden zijn prima…

Diagnose en werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Minpuntje was de telefonische bereikbaarheid, doorverbinden lukte helaas vaak niet vanwege telefonische drukte in Breda. Na contact werd er wel goede actie ondernomen.

12. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Dank voor deze mooie beoordeling en kritische noot. Deze nemen wij mee ter verbetering. Graag tot een volgend bezoek in Breda.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Slechte afspraak

We hadden een wacht-afspraak gemaakt, zou ca 2-2,5 uur duren. Na 3 uur zelf gaan vragen hoelang het nog ging duren: moesten er nieuwe banden op die ze niet hadden liggen en in de middag pas binnen kwamen. Had dat even komen zeggen zodra dat bekend was! De dag erna ging het banden spanning lampje branden: weer terug was er iets misgegaan met het resetten dachten ze. Dus nee geen goede ervaring al met al.

30. maj 2026

Zeer tevreden klant

Onlangs een Fiat 500 gekocht. Het contact met Bas Wouters verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Goede inruilwaarde oude auto. Hij dacht goed mee, was niet opdringerig en gaf deskundig advies. Ook de afhandeling en de proefrit waren top geregeld. Heel tevreden met mijn auto en de geweldige service!" Top team Tilburg, beveel hun aan.

25. maj 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Klant wordt gezien en je bent geen nummer!

Vorige week moest mijn Renault Twingo Electric een beurt hebben en gekeurd worden. Ik ben keurig geholpen door Pauline aan de balie en ook zeker door Karin. Deze twee dames weten wat klantvriendelijkheid is en hoe het hoort! Ben zuinig op deze twee! Technisch ook prima geholpen. Verder nog met mijn man bij Thomas geweest voor een berekening voor evt. inruil. Ook door Thomas prima geholpen. Bij hem weet je waar je aan toe bent. Dit alles vinden wij belangrijk.

15. maj 2026
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.