Banner for Van Mossel Renault

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het moment dat je binnen stap krijg je het gevoel dat je zal vinden waarnaar je op zoek bent.de sfeer,is optimaal klant vriendelijk,hulpzaam en geduldig om je vragen te beantwoorden. Kortom : een le... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vanaf het eerste contact in de showroom voelden wij ons thuis. Er was aandacht en een heel vriendelijke verkoper nam alle tijd om op onze vragen te reageren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij van Mossel Dordrecht ben je duidelijk een nummertje. Ik heb er spijt van dat ik mijn auto hier gebracht heb, in plaats van bij een van kleinere ondernemers in de omgeving. Na een onderhou... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Renault

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Renault

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke medewerker en goede…

Vriendelijke medewerker en goede service van de garage in Breda

4. maj 2026

heer de Bruijn,

Wat fijn dat onze medewerker zo vriendelijk was en de service goed was in Breda. Dank voor uw positieve feedback!

Met vriendelijke groet, Team Van Mossel Renault Breda.

Alles goed !

24. april 2026

Heer van Ommen,

Hartelijk dank voor deze 5 sterren beoordeling!

Team Van Mossel Tiel

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bij van Mossel Dordrecht ben je een nummertje

Na een onderhoudsbeurt van ruim €1600 werd ik maanden later alsnog benaderd voor een openstaande factuur van €52 voor vervangend vervoer. Deze kosten waren destijds wel bekend, maar zijn blijkbaar niet meegenomen op de oorspronkelijke factuur en ook niet geïncasseerd.

Ik heb voorgesteld om deze factuur uit coulance kwijt te schelden, gezien het feit dat dit intern over het hoofd is gezien en pas maanden later alsnog wordt opgevoerd. De reactie die ik daarop kreeg: “Ik heb daar geen boodschap aan, ik laat mij niet onder druk zetten.”

Deze benadering heb ik als onprofessioneel en weinig klantgericht ervaren. Juist in dit soort situaties verwacht je enige mate van coulance of in ieder geval een andere toon.

Voor mij reden om mijn klandizie in de toekomst te heroverwegen.

24. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een zeer prettige ervaring…

Wij hebben een zeer prettige ervaring gehad bij Van Mossel Auto voor de aankoop en aflevering van onze auto. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering zijn we professioneel, vriendelijk en transparant geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en afspraken zijn keurig nagekomen.

Een speciale dank gaat uit naar verkoper Rodin. Zijn betrokkenheid, eerlijk advies en persoonlijke benadering maakten echt het verschil. Hij nam de tijd voor ons en zorgde ervoor dat alles perfect geregeld was.

Wij zijn ontzettend tevreden en raden Van Mossel Auto en zeker Rodin van harte aan!

23. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De eerste succesvolle aankoop van een…

De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft veel handige functies zoals parkeersensoren en spiegels met een dode hoek, verwarmd stuurwiel en voorstoelen - luxe in een auto van deze klasse kan ik zeggen!
Heel erg bedankt Melvin en ik raad het iedereen aan!

20. april 2026

Top service !

We liepen binnen bij Van Mossel Roosendaal gewoon om even rond te kijken. Het eindigde met het kopen van een renault austral. Wij zijn uitstekend geholpen door Dhr. Corne Weterings. Hij is erg geduldig, vakkundig en heeft ons heel goed geadviseerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto!

Fijne verkoper.

Ben prettig geholpen door de verkoper.
Hij dacht en keek mee wat voor mij het beste zou zijn. Gaf ook goed advies.
Goede uitleg over de auto en heeft geholpen met het installeren van dingen.

17. april 2026

HIER KOM JE TERUG!

Voor het eerst een Renault gekocht na 40 jaar Opel
(Opel NL liet het na defecte motor afweten dealer niet!) Eerste kennismaking met nieuwe dealer TOP!
De verkoper van deze dealer is geen gladde jongen ,maar iemand die mee denkt en doet binnen de mogelijkheden die je hebt. Inlevingsvermogen!!
IK verwacht hier ook de service te krijgen die wordt beloofd! Vertrouwd adres!

Besvarelse fra Van Mossel Renault

Beste Koos, wij gaan 20 jaar terug samen met Opel, welkom bij Renault en natuurlijk mag je dezelfde service en toewijding van ons verwachten, bedankt voor deze mooie review!

Prettig geregeld

Prettige ontvangst, goed meegedacht met onze wensen, fijne auto voorgesteld en geregeld. Goede inruilprijs voor de achtergelaten auto.

17. april 2026

Cora,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de ontvangst, het meedenken en de voorgestelde auto. We zijn blij dat de inruilprijs naar wens was. Dank voor uw feedback!

Team Van Mossel Tiel

Alles volgens afspraak

Sympathieke verkoper, duidelijk en afspraken nagekomen. Het enige kleine minpuntje was dat de auto 1 dag later werd geleverd vanwege een technisch probleem. Keurig opgelost dmv leenauto

Besvarelse fra Van Mossel Renault

Beste Rene fijn om te horen en geniet van jullie prachtige auto!

Nieuw of gebruikt…

We hebben verschillende opties bekeken binnen ons budget. Geen stress, geen richtinggevende voorstellen maar écht luisteren en meedenken. Een hele fijne ervaring in het meestal nogal ‘duwend’ proces van het kiezen van een nieuwe (of gebruikte) auto. Goed advies, prettige gesprekken en goede service: helemaal top!

28. marts 2026
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Aankoop renault austral

Een vriendelijke en duidelijke uitleg bij de aankoop van de auto.

6. april 2026

heer van Hemert,

Fijn dat de uitleg bij de aankoop helder was. Hartelijk dank voor uw feedback, dit waarderen wij enorm!

Met vriendelijke groet, Raymond Henebiens Van Mossel Renault Gorinchem

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Er werd alle tijd voor genomen

Er werd alle tijd voor genomen

3. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Renault

Beste Marit, super bedankt voor je 4 sterren score! Wat hadden we nog beter kunnen doen om de 5 sterren score te behalen? Ik hoor graag van je.

Met vriendelijk groet,
Jeroen van Dongen
Vestigingsdirecteur
06-26056618

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.