Virksomheden har svaret
Omdat ik mijn bandenspanning niet vertrouwde maar wel veilig de weg op wil even gebeld of ik langs kon komen voor een snelle bandencheck. Ik was van harte welkom! Ondanks de drukte ( iedereen wil veil... Se mere
Skrevet af virksomheden
Huifakkerstraat 3, 4815 PN, Breda, Nederland, Holland

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijke medewerker en goede service van de garage in Breda

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze behandeling. Beide keren had ik zelfs het onwaarschijnlijke gevoel dat hij, namens mij, het onderste uit de kan haalde voor het inruil aanbod. Mijns inziens niet het standaard gebeuren in de auto verkoop ! Chapeau ! Ook vermeldingswaardig het feit dat een pech geval met mijn Captur door de efficiente behandeling van receptie naar volle tevredenheid werd afgehandeld. Was het mogelijk had ik ook 5+ willen geven !

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Alles was goed, ben tevreden, we zijn zeer goed geholpen door Sjoerd Halving...

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Ben blij met dit bedrijf wat weet wat service betekend, en dat gaat van verkoop werkplaats en receptie. Had een probleem met de auto. Ze begrepen het en maakte tijd om het probleem op te lossen. Kan momenteel niet alles zelf. Nieuwe auto thuis afgeleverd trouwens al de 4 e . Een geweldig team.

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Dit is mijn derde auto die ik bij Van Mossel Renault heb gekocht, wat al aangeeft dat ik tevreden ben!
Bijzonder tevreden ben ik om het meedenken en de service die wordt geleverd!

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Goed geluisterd naar wat onze wensen zijn. Heel klantvriendelijk.

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Werd goed behandeld en het is netjes afgewerkt

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Ruim een jaar geleden via private-lease een Renault-Scenic 'aangeschaft' bij Van Mossel Renault-Breda. Verkoopadviseur Joris Heisen heeft uitstekend geholpen destijds. Echter, na een jaar bleek dat er bij de levering toch iets niet was geleverd. Een foutje, en dat kan gebeuren. Het gaat altijd om de oplossing dan. Dat is de ervaring die blijft hangen. Een deel van het foutje werd snel hersteld, het andere deel liet op zich wachten en liep vast ergens tussen -in mijn ogen- te versplinterde administratieve verantwoordelijkheid. En dan loop je snel vast in een grote organisatie als Van Mossel.
Verkoopadviseur Joris informeerde -na een jaar dus- of de auto nog beviel (uitermate!) en of het foutje naar tevreden was opgelost. Hem uitgelegd wat er nog te doen stond, maar dat daar niet door te komen was. Joris heeft beloofd hier achter aan te gaan en heeft het prima geregeld. Dat had hij vanuit zijn functie misschien niet hoeven doen, maar deed dat toch en koppelde steeds terug. En dan voel je je als klant heel goed behandeld, en levert het de ervaring op die blijft hangen. Prima werk, bij einde contract meld ik me bij Joris. Joris en Van Mossel Renault Breda zijn zeker aan te bevelen!

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Goede en vriendelijke ervaring gehad met dit bedrijf heb er tevreden auto gekocht

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Ik ben erg goed geholpen door Thomas Verhagen bij het kopen van een Renault Capture.

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Het is een top bedrijf. Perfect geholpen. Financieren perfect en snel geregeld. En zelf de auto bij ons in vleuten thuis afgeleverd. GEWELDIGE SERVICE!!!

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Goede verkoper geweest, eerlijk en neemt de tijd voor de klanten.

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Erg goed geholpen. Snel alles geregeld. Verder erg fijne ervaring gehad. Bedankt voor de goede service.
(Wel klein puntje aan het schoonmaken van de auto)
Vanaf het 1e moment dat ik een auto wilde kopen.Tot het moment dat ik de auto had gekocht en opgehaald heb ben ik uitstekend en deskundig geholpen.
Top service

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Ik had een klein probleem met de Renault Modus, die ik rij. Ben vervolgens naar Van de Mossel Renault Breda gereden, om advies te vragen. Ik werd daar vriendelijk te woord gestaan en er werd ook gelijk naar het euvel gekeken en opgelost.
Kortom een klantgerichte en klantvriendelijke benadering. Ik kan alleen maar zeggen Op en top service``. dank hiervoor.

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Zeer klantvriendelijke benadering, ze doen echt hun best om je te helpen.

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
fijne garage met heldere voorwaarden en goede service

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Breda
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.