Banner for Van Mossel Renault - Culemborg

Van Mossel Renault - Culemborg Anmeldelser 24

4,4

Pascalweg 29, 4104 BE Culemborg, Nederland, NL

Onze 5e auto gekocht en zoals we gewend zijn: weer een prima service. Misschien een beetje "valse start" maar die is buitengewoon uitstekend verholpen door verkoper Bryon baliemedewerker Justin... Se mere

Een tijdje terug stond ik met een gebarsten zij ruit langs de weg aan de andere kant van Nederland, met niemand die mij kon helpen. Na contact te hebben gehad met Bryon van Van Mossel Culemborg kwam h... Se mere

1. Renault-forhandler
  6. Brugtvognsforhandler

Om Van Mossel Renault - Culemborg

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Nederland, Holland

• 0345 545 757
Promotion box for Van Mossel Renault - Culemborg

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,4

Goed bedrijf, fijne medewerkers

Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Beetle heb gereden was de overgang naar mijn volledig elektrische R5 groot. Bij afwezigheid van Bryon werd ik bij vragen over de bediening goed geholpen door zijn collega Willem. Bryon reageerde altijd direct als ik belde of mailde en gaf goede adviezen. Een aanrader.

15. januar 2026

En alweer onze 5e auto opgehaald…

Onze 5e auto gekocht en zoals we gewend zijn:
weer een prima service.
Misschien een beetje "valse start" maar die is buitengewoon uitstekend verholpen door verkoper Bryon baliemedewerker Justin en zeker door de monteurs Mike en Youssef.
Dank jullie hartelijk allemaal!!!!
Overigens...alle overige medewerkers waren erg met onze "pech"begaan.
Wat een top bedrijf daar, die Van Mossel (vh vdKerkhof-Visscher).
En ooh ja.... hele prettige feestdagen jullie allemaal!!!!

22. oktober 2025

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, je wordt altijd serieus genomen, duidelijk en goede uitleg, we hadden een klein probleempje met het laden, we konden gelijk terug komen en kregen even een leenauto mee en tegelijkertijd werd het probleem verholpen door een update. Goede service en niets dan goed over te spreken.

10. september 2025

Auto op site gezien waar ik interesse…

Auto op site gezien waar ik interesse in had.
Gebeld en afspraak gemaakt om te komen kijken.
Vriendelijk in de showroom ontvangen en proefrit gemaakt.
Inruilbod gehad en gelijk de auto gekocht.
Van binnenkomen tot aankoop in 1 uur!
Dit komt ook door het vertrouwen in de verkoper,bedrijf en het merk.

15. august 2025

Na 3x uitstel van leveren

Na 3x uitstel van leveren, werd de auto geleverd zonder afleverbeurt, waar toch ruim voor betaald moet worden. De gemaakte afspraken bij aankoop, zijn op 1 na, niet nagekomen.
Uiteindelijk auto retour, en elders op zoek.

27. maj 2025

communicatie en afhandeling

communicatie en afhandeling is super goed gegaan

18. maj 2025

Beste meneer Bozkurt,

Hartelijk dank voor deze mooie review en goed te lezen dat u prettig contact heeft gehad met onze verkoopafdeling.
Graag tot ziens!

Vestigingsdirecteur Van Mossel Culemborg

van Mossel Culemborg

Zeer goede service en ERG vriendelijk..
lekkere koffie! Had een lekke band, 15 min later kon ik weer wegrijden.. even tussendoor zeiden ze al. ZÉÉR tevreden!!

5. maj 2025

Beste Vincent,
Ontzettend bedankt voor deze leuke 5 sterren review!
De lekke band was vervelend maar gelukkig konden we je snel helpen zoals we altijd doen.

Graag tot een volgende keer. Doen we weer een lekker kopje koffie :)

Vestigingsdirecteur Van Mossel

Kom met een lekke band en wordt direct…

Kom met een lekke band en wordt direct geholpen.
Wat een TOPPERS zijn het, kon na een kop koffie direct door.

Dank je wel voor deze fijne service

3. marts 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor deze fantastische review.
Graag tot een volgende keer in onze winkel, doen we weer een kopje koffie!

Vestigingsdirecteur Van Mossel Culemborg