Se, hvad kunderne siger
Onze 5e auto gekocht en zoals we gewend zijn: weer een prima service. Misschien een beetje "valse start" maar die is buitengewoon uitstekend verholpen door verkoper Bryon baliemedewerker Justin... Se mere
Fijne auto en een goede verkoper. Enkel jammer dat de tank niet vol zat wat mondeling was afgesproken
Een tijdje terug stond ik met een gebarsten zij ruit langs de weg aan de andere kant van Nederland, met niemand die mij kon helpen. Na contact te hebben gehad met Bryon van Van Mossel Culemborg kwam h... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Renault - Culemborg
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Pascalweg 29, 4104 BE, Culemborg, Nederland, Holland
- 0345 545 757

Profiteer nu van topdeals!
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne auto en een goede verkoper
dankje Willem
In correcte maar ongedwongen prettige sfeer de goede deal kunnen afsluiten.
Goed bedrijf, fijne medewerkers
Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Beetle heb gereden was de overgang naar mijn volledig elektrische R5 groot. Bij afwezigheid van Bryon werd ik bij vragen over de bediening goed geholpen door zijn collega Willem. Bryon reageerde altijd direct als ik belde of mailde en gaf goede adviezen. Een aanrader.
Uitleg nieuwe elektrische Renault Scenic
Afgelopen vrijdag mijn nieuwe lease auto opgehaald. Dit is mijn eerste elektrische auto. Medewerker Luke nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Prima service van Van Mossel .
Prachtige Renault grand Scenic gekocht
Prachtige Renault grand Scenic gekocht. Bij aflevering vond ik het een koude bedoeling. Zo van, daar staat hij en we schrijven hem over en thats it. Beetje jammer want het was best een prijzige auto.
En alweer onze 5e auto opgehaald…
Onze 5e auto gekocht en zoals we gewend zijn:
weer een prima service.
Misschien een beetje "valse start" maar die is buitengewoon uitstekend verholpen door verkoper Bryon baliemedewerker Justin en zeker door de monteurs Mike en Youssef.
Dank jullie hartelijk allemaal!!!!
Overigens...alle overige medewerkers waren erg met onze "pech"begaan.
Wat een top bedrijf daar, die Van Mossel (vh vdKerkhof-Visscher).
En ooh ja.... hele prettige feestdagen jullie allemaal!!!!
Heel vriendelijk personeel en prima…
Heel vriendelijk personeel en prima service. Top bedrijf.
De service in Culemborg is echt…
De service in Culemborg is echt fantastisch. Meedenken, luisterend oor. Gewoon super
Vriendelijke verkoper
Vriendelijke verkoper, zeker niet opdringerig en nam de tijd om in te gaan op vragen en wensen.
Heb inmiddels mijn 3e auto gekocht bij…
Heb inmiddels mijn 3e auto gekocht bij Willem van Schijndel bij Mossel Culemborg en dit alle keren alleen maar positief ervaren.
Hij neemt je serieus en luistert naar je.
Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk, je wordt altijd serieus genomen, duidelijk en goede uitleg, we hadden een klein probleempje met het laden, we konden gelijk terug komen en kregen even een leenauto mee en tegelijkertijd werd het probleem verholpen door een update. Goede service en niets dan goed over te spreken.
Omdat je door heel vriendelijk eb…
Omdat je door heel vriendelijk eb ervaren mensen geholpen wordt, die verstand van zaken hebben.
En je aankoop tiptop afgeleverd wordt.
Auto op site gezien waar ik interesse…
Auto op site gezien waar ik interesse in had.
Gebeld en afspraak gemaakt om te komen kijken.
Vriendelijk in de showroom ontvangen en proefrit gemaakt.
Inruilbod gehad en gelijk de auto gekocht.
Van binnenkomen tot aankoop in 1 uur!
Dit komt ook door het vertrouwen in de verkoper,bedrijf en het merk.
snel en vriendelijk geholpen, professioneel werk en klantgericht. Zeer tevreden
Na 3x uitstel van leveren
Na 3x uitstel van leveren, werd de auto geleverd zonder afleverbeurt, waar toch ruim voor betaald moet worden. De gemaakte afspraken bij aankoop, zijn op 1 na, niet nagekomen.
Uiteindelijk auto retour, en elders op zoek.
Svar kan have AI-indholdLæs mere

van Mossel Culemborg
Zeer goede service en ERG vriendelijk..
lekkere koffie! Had een lekke band, 15 min later kon ik weer wegrijden.. even tussendoor zeiden ze al. ZÉÉR tevreden!!

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Culemborg
Kom met een lekke band en wordt direct…
Kom met een lekke band en wordt direct geholpen.
Wat een TOPPERS zijn het, kon na een kop koffie direct door.
Dank je wel voor deze fijne service

Besvarelse fra Van Mossel Renault - Culemborg
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.