Har netop besøgt klinikken for første gang. Kommer ind akut på grund af problemer. Møder en meget lyttende, forstående og empatisk Tasmia der er grundig og sørger for, at smerter hurtigt bliver dække... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores patienter synes om vores service og behandlinger.
Både ris og ros hjælper os med at blive endnu bedre og giver os en bedre forståelse af, hvordan vi kan udvikle Dentalklinikken.
Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense.
Dentalklinikkens akutte tandlægevagt holder åbent alle weekender og helligdage året rundt med klinikker i København, på Sjælland og i Odense.
Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
At de ikke altid tager betaling for det de udfører 🙏
Pænt og nydeligt sted med god betjening og god behandling. Jeg er indtil videre glad for min nye tandlæge.
Grundig og omhyggelig behandling ved såvel tandplejer og tandlæge

Besvarelse fra Dentalklinikken
Mine tre seneste besøg - reparation af flig af tand, rodbehandling og fyldning.af rodbehandlet tand - har alle været “gode oplevelser” med kompetent og professionel behandling. Alle i klinikken har været venlige og imødekommende. Stor ros herfra.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Det er en god oplevelse og god atmosfære. Følelsen er dejlig og venlig

Hurtig tid - godt arbejde
God behandling på enhver måde
Kommer gerne igen

Det gik tjept!
Jeg fik vrøvl med en kindtand i fredags. Og kontaktede min tandlæge i mandags. Kunne komme forbi til undersøgelse samme eftermiddag. Der blev konstateret en betændelse, som skulle behandles hurtigt. På trods af god pasning af mine tænder og 4 x kontrol og rensning om året kan der i tidernes løb alligevel ske noget, som kræver behandling. Tit aldersbetonet. Så en gedigen behandling i onsdags. Afsluttet i dag. Problemet løst!!
Igen: det hele bunder i tillid. I 37 år har jeg besøgt min tandlægeklinik 4 gange om året. Og stort set aldrig kunne sætte fingeren på noget. Det skaber tillid.
tillad en lille sammenligning med et autoværksted. Hvor bilen skal gennemgå vedligeholdelse og reparation i ny og næ, ligesom ens tænder. Måske en dårlig sammenligning, men min pointe: Tillid til de værksteder hvor jeg har afleveret min bil, når ikke tilliden til min tandlægeklinik til sokkeholderne!!.
Især når man oplever problemer efter at have fået bilen tilbage eller der bliver foreslået dyre løsninger.
En sammenligning er måske på sin plads: Også et tandlægebesøg kan være en bekostelig affære.
Så det bliver en forlænget weekend i Silkeborg i efterårsferien i stedet for en uge på solskinsøen.
Men 5 stjerner, det skal Frank, Heidi og klinikassistentelev Elma have. Tak for endnu en god behandling. Mvh. Hubertus.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Super sted har haft tandlæge skræk i over 20 år og ikke været til tandlæge men fik anbefalet Fadi Dawood og han er bare så god og tager hensyn og god tid til alt

Besvarelse fra Dentalklinikken
Jeg fik en rigtig fin og nænsom tandbehandling hos Maria Heiden. Hun var meget imødekommende og jeg følte mig godt tilpas.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Bedste anbefaling herfra. Er meget tilfreds. Tine F. er den dygtigste og sødeste tandplejer, som man kunne ønske sig.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Altid en venlig og kompetent behandling, med tilfredsstillende resultat 🙂

Besvarelse fra Dentalklinikken
Fin vej og parkerings beskrivelse.
Gratis parkering og altid faglig dygtig behandling

Besvarelse fra Dentalklinikken
Super kompetent og venlig behandling,rimelige priser - kan varmt anbefales 👍

Besvarelse fra Dentalklinikken
Det er aldrig ligefrem en fornøjelse at gå til tandlægen, men hos tandlæge Peter Devel kommer man tæt på!
Her er besøget præget af professionalisme og venlighed. Peter og klinikassistenten formår at skabe en tryg og behagelig stemning, så selv en behandling, der ellers kan være ganske ubehagelig, bliver til at holde ud.
Jeg kan varmt anbefale Peter Devel. Endelig en tandlæge, hvor man virkelig føler sig godt behandlet!

Fantastisk professionel behandling.
Dejlig afslappet stemning blandt personalet.