Dentalklinikken Anmeldelser

3.199

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 1.011 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser det utrolig venlige personale for at skabe en rolig, tryg og behagelig atmosfære på klinikken, hvor man altid føler sig velkommen fra start til slut. Mange forbrugere fremhæver gentagne gange, at tandlægerne er dygtige, professionelle og gode til at lytte, hvilket effektivt dæmper enhver form for tandlægeskræk. Nogle anmeldere var ikke glade for uventede udgifter, idet de oplevede høje priser på specifikke behandlinger samt ekstra røntgenbilleder. Visse personer følte sig desuden presset til at betale for ekstra ydelser, som de ikke havde planlagt at modtage under deres tandlægebesøg.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet og roser de søde, professionelle medarbejdere samt... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og beskriver personalet som utrolig professionelt... Se mere

User experience

Brugere beskriver positive interaktioner med user experience, hvor de udtrykker stor tilfredshed og glæde... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priserne, hvor mange fremhæver rimelige og fair omkostninger... Se mere

Customer service

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed og glæde med kundeservicen, og mange føler sig i sikre hænder.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Har netop besøgt klinikken for første gang. Kommer ind akut på grund af problemer. Møder en meget lyttende, forstående og empatisk Tasmia der er grundig og sørger for, at smerter hurtigt bliver dække... Se mere

Jeg kan kun anbefale Dentalklinikken. Jeg lider meget af tandlægeskræk. Men Line formår at skabe tryghed så jeg kan komme igennem mit tandlæge besøg. Så jeg har kun positive ting at sige om Dental... Se mere

En 5 stjernet tandlægeoplevelse Dejlige trygge rammer og især hvis man har lidt tandlægeskræk kan man med god ro i maven bestille tid her. Tandlæge Seyfi er dygtig, rolig og virkelig tillidsvækkende... Se mere

De er utroligt søde på klinikken. Jeg havde en konsultation hos Daniel, der fra første møde får en til at slappe helt af med sin rolige facon og mange smil. Når Daniel gik ud af rummet, hyggesnakkede... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Om Dentalklinikken

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken

Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores patienter synes om vores service og behandlinger.

Både ris og ros hjælper os med at blive endnu bedre og giver os en bedre forståelse af, hvordan vi kan udvikle Dentalklinikken.

Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense.

Dentalklinikkens akutte tandlægevagt holder åbent alle weekender og helligdage året rundt med klinikker i København, på Sjælland og i Odense.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(3.199)

1.043 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Grundig og omhyggelig behandling ved…

Grundig og omhyggelig behandling ved såvel tandplejer og tandlæge

Kære Birger

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplever behandlingen hos både tandplejer og tandlæge som grundig og omhyggelig.

Mine tre seneste besøg

Mine tre seneste besøg - reparation af flig af tand, rodbehandling og fyldning.af rodbehandlet tand - har alle været “gode oplevelser” med kompetent og professionel behandling. Alle i klinikken har været venlige og imødekommende. Stor ros herfra.

Kære Anette

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at dine seneste behandlinger alle har været gode oplevelser, og at du føler dig mødt med både kompetence, professionalisme og venlighed.

Rar følelse

Det er en god oplevelse og god atmosfære. Følelsen er dejlig og venlig

5. september 2026

Kære Majbrit

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god atmosfære på klinikken og føler dig mødt på en venlig måde.

Dentalklinikken Hillerød

Hurtig tid

Hurtig tid - godt arbejde
God behandling på enhver måde
Kommer gerne igen

Kære Annette

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du hurtigt kunne få en tid og er tilfreds med både behandlingen og resultatet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Dentalklinikken Hedehusene

Det gik tjept!

Det gik tjept!
Jeg fik vrøvl med en kindtand i fredags. Og kontaktede min tandlæge i mandags. Kunne komme forbi til undersøgelse samme eftermiddag. Der blev konstateret en betændelse, som skulle behandles hurtigt. På trods af god pasning af mine tænder og 4 x kontrol og rensning om året kan der i tidernes løb alligevel ske noget, som kræver behandling. Tit aldersbetonet. Så en gedigen behandling i onsdags. Afsluttet i dag. Problemet løst!!
Igen: det hele bunder i tillid. I 37 år har jeg besøgt min tandlægeklinik 4 gange om året. Og stort set aldrig kunne sætte fingeren på noget. Det skaber tillid.
tillad en lille sammenligning med et autoværksted. Hvor bilen skal gennemgå vedligeholdelse og reparation i ny og næ, ligesom ens tænder. Måske en dårlig sammenligning, men min pointe: Tillid til de værksteder hvor jeg har afleveret min bil, når ikke tilliden til min tandlægeklinik til sokkeholderne!!.
Især når man oplever problemer efter at have fået bilen tilbage eller der bliver foreslået dyre løsninger.
En sammenligning er måske på sin plads: Også et tandlægebesøg kan være en bekostelig affære.
Så det bliver en forlænget weekend i Silkeborg i efterårsferien i stedet for en uge på solskinsøen.
Men 5 stjerner, det skal Frank, Heidi og klinikassistentelev Elma have. Tak for endnu en god behandling. Mvh. Hubertus.

Kære Hubertus

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse. 37 års tillid er noget, vi sætter utrolig stor pris på, og det betyder meget, at du igen oplevede at få hurtig og god hjælp, da behovet opstod. Din store ros til Frank, Heidi og Elma giver vi naturligvis videre til dem.

Vi håber, at Silkeborg bliver en rigtig god erstatning for solskinsøen. 😊

Hurtig tid

Hurtig tid, MEGET venlig og kompetent behandling

Kære Anders

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du hurtigt kunne få en tid og oplevede behandlingen som både venlig og kompetent.

Dentalklinikken Husum

Super sted har haft tandlæge skræk i…

Super sted har haft tandlæge skræk i over 20 år og ikke været til tandlæge men fik anbefalet Fadi Dawood og han er bare så god og tager hensyn og god tid til alt

Kære Benny

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget, at du efter så mange år med tandlægeskræk har følt dig tryg hos Fadi, og at du oplever, at han tager sig god tid og viser det nødvendige hensyn. Din ros giver vi med glæde videre til ham.

Dentalklinikken Amager

Jeg fik en rigtig fin og nænsom…

Jeg fik en rigtig fin og nænsom tandbehandling hos Maria Heiden. Hun var meget imødekommende og jeg følte mig godt tilpas.

Kære Rebekka

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget, at du oplevede behandlingen hos Maria som både nænsom og imødekommende, og at du følte dig godt tilpas undervejs. Din ros giver vi videre til hende.

Dentalklinikken Odense

Venligt personale

Venligt personale, pæn klinik

Besvarelse fra Dentalklinikken

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever vores personale som venligt og klinikken som pæn og indbydende.

Dentalklinikken Ballerup

Bedste anbefaling herfra

Bedste anbefaling herfra. Er meget tilfreds. Tine F. er den dygtigste og sødeste tandplejer, som man kunne ønske sig.

Kære Anne-Dorte

Tusind tak for din flotte anbefaling. Det betyder meget, at du er så tilfreds med Tine og oplever hende som både dygtig og sød. Din store ros giver vi selvfølgelig videre til hende.

Dentalklinikken Jægerspris

Altid en venlig og kompetent…

Altid en venlig og kompetent behandling, med tilfredsstillende resultat 🙂

Kære Kim

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du altid oplever en venlig og kompetent behandling og er tilfreds med resultatet. 🙂

Dentalklinikken Nørrebro

Fin vej og parkerings beskrivelse

Fin vej og parkerings beskrivelse.
Gratis parkering og altid faglig dygtig behandling

Kære Kristina

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du både oplever det nemt at finde vej og parkere ved klinikken, og at du er tilfreds med den faglige behandling.

Dentalklinikken Odense

Super kompetent og venlig…

Super kompetent og venlig behandling,rimelige priser - kan varmt anbefales 👍

Kære Hans

Tak for din flotte anbefaling. Vi er glade for, at du oplever behandlingen som både kompetent og venlig, og at du samtidig er tilfreds med priserne. 👍

Dentalklinikken Husum

Det er aldrig ligefrem en fornøjelse at…

Det er aldrig ligefrem en fornøjelse at gå til tandlægen, men hos tandlæge Peter Devel kommer man tæt på!

Her er besøget præget af professionalisme og venlighed. Peter og klinikassistenten formår at skabe en tryg og behagelig stemning, så selv en behandling, der ellers kan være ganske ubehagelig, bliver til at holde ud.

Jeg kan varmt anbefale Peter Devel. Endelig en tandlæge, hvor man virkelig føler sig godt behandlet!

7. september 2026

Kære Ota

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling. Det betyder meget, at Peter og klinikassistenten formår at skabe en tryg og behagelig stemning, også når behandlingen i sig selv kan være ubehagelig. Din store ros giver vi selvfølgelig videre til dem.

Dentalklinikken Nørrebro

Fantastisk professionel behandling.

Fantastisk professionel behandling.
Dejlig afslappet stemning blandt personalet.

Kære Lone

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplever behandlingen som professionel og samtidig mærker den gode og afslappede stemning på klinikken.