Jeg er altid tryg - og stoler på hvad de siger. De lytter - og har tiden til hver enkelt patient. Al personalet man møder på sin vej smiler og man føler sig velkommen.
Oplever hver gang en super professionel og omsorgsfuld behandling af min tandlæge Frank og hans assistent Dorte . Frank fører en igennem behandlingen ved at fortælle undervejs samt vise billeder af... Se mere
Trods mangeårig tandlægeskræk/-angst blev det en rigtig go' og positiv oplevelse, at få lavet en rodbehandling. Mohamad El-Souri på klinikken i Husum var meget tålmodig og god til at forklare hvad... Se mere
Super venligt personale Meget rar tandlæge kommer gerne igen hos Ham.
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, Danmark
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg er altid tryg - og stoler på hvad de siger.
De lytter - og har tiden til hver enkelt patient.
Al personalet man møder på sin vej smiler og man føler sig velkommen.

Super venligt personale
Meget rar tandlæge kommer gerne igen hos Ham.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Venlige og meget grundige.
Mit indtryk var positivt og kompetent behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Super dygtig tandlæge og tandlæge assistent, som var meget grundige.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Behandling personale som hver gang fortæller hvad der skal gøres, og gør det så blidt som muligt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Professionelt og venligt personale, grundig behandling og en tryg atmosfære hele vejen igennem. Man føler sig virkelig i gode hænder. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Endnu en årlig undersøgelse og tandrensning gik fint - nul huller! 😅
Kristina var som vanligt rigtig venlig, dygtig, sikker på hånden og tillidsvækkende. Tak for den gode tandrensning! 😁

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Det var rigtig dejligt, at hun forklarede de forskellige ting og ikke mindst at hun lyttede til hvad jeg sagde

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Virkelig positiv oplevelse. Dem vil jeg bruge fremover. Plus det var billigt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Jeg er kommet her i årevis, og er altid blevet godt behandlet, både fagligt og medmenneskeligt. Her er man ikke bare et nummer i rækken af patienter, men bliver set og hørt som den, man er. Der bliver også gjort meget ud af, at man kan føle sig tryg. Godt klaret!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
God -selv om det gør ondt nu er det bare at se frem

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
Smilende og kompetent personale.
Grundig undersøgelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Husum
ak og ve så blev der farvel til Husum tandlæger efter 25 år DET SUPER GODE STED FORSVANDT EFTER DET BLEV SOLGT TIL DENTAN alt hygge er væk tak til Dorte for mange år og frank er blevet alt for stort er blevet en ren penge maskine
mvh svend