Dentalklinikken Anmeldelser

2.858

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 838 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være meget dygtige, professionelle og imødekommende, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfære under behandlingen. Mange fremhæver den gode service, hvor der tages hensyn til individuelle behov, og behandlingen opleves som smertefri og effektiv. Folk føler sig velkomne og godt informerede, og klinikkens evne til at håndtere tandlægeskræk bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog nævner nogle få, at priserne kan virke høje, og at de har oplevet dårlig telefonservice eller manglende inddragelse i behandlingsbeslutninger. Enkelte har også haft ubehagelige oplevelser med behandlinger, hvor de følte sig forkert bedøvet eller oplevede en hårdhændet tilgang.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som super søde, imødekommende og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige og... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priserne, hvor nogle finder dem rimelige og fair, selv for behandlinger... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen, og mange beskriver den som "super god" og... Se mere

Location

Anmeldere fremhæver positive aspekter af lokationen, idet mange sætter pris på tilgængeligheden af klinikker... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Se mere

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Se mere

Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Om Dentalklinikken

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken

Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger.

Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene & Odense.

Dentalklinikkens akutte tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.858)

838 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk sødt personale med en…

Fantastisk sødt personale med en professionel tilgang og grundige. Mit personlige valg af tandlæge for fremtiden.

Kære Glen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede vores personale som både sødt, professionelt og grundigt. At du har valgt os som din tandlæge fremover, betyder rigtig meget for os.

Dentalklinikken Herlev

Altid god service og flinke tandlæger.

Altid god service og flinke tandlæger.

Kære Sofie

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du altid oplever god service og flinke tandlæger hos os. Din tillid betyder meget for hele teamet.

Dentalklinikken Ballerup

God og kompetent tandbehandling.

God og kompetent tandbehandling.

Kære Ole

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god og kompetent behandling hos os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinikken Ballerup

En sød og grundig tandplejer.

Kære Kirsten

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede din tandplejer som både sød og grundig.

Dentalklinikken Odense

Rigtig god behandling- meget venlig og…

Rigtig god behandling- meget venlig og omsorgsfuld tandlæge Fadi. Kilinikass. gjorde også et stort indtryk, den dag da min tand skulle slibes til,få at få en krone. Hun lagde en hånd på min skulder, meget beroligende TAK. Det var i rolige omgivelser og der var tid til spørgsmål
2.6.26 og 24.6

2. juni 2026

Kære Gitte

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig godt taget hånd om af Fadi, og at både han og klinikassistenten var med til at skabe en rolig og tryg oplevelse. Den omsorg, du beskriver, betyder meget for os, og vi giver med glæde din ros videre til dem begge.

Dentalklinikken Amager

Meget sød og professionel betjening

Meget sød og professionel betjening - grundig og meget oplysende i forhold til mine tænder. Ok pris

Kære Mette

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en sød og professionel behandling, og at du følte dig godt informeret om dine tænder. Vi er også glade for, at du var tilfreds med prisen.

Nanna er rigtig imødekommende

Lars

Kære Lars

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en god oplevelse hos Nanna, og at du følte dig godt taget hånd om. Vi er også glade for, at du har valgt at booke en ny tid hos hende. Tak for de pæne ord om både klinikken og vores team. 😊

Dentalklinikken Hedehusene

Ja fint det blev lavet men hvorfor sku…

Ja fint det blev lavet men hvorfor sku der lige slibes på min fortand hurtig bare for han kunne måske se den ikke hvar så god s
Og så røj ud da jeg gik der fra

Kære John

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du gik fra behandlingen med spørgsmål om det udførte arbejde. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig godt informeret om de behandlinger, der bliver foretaget.

Vi tager din feedback til os og vil bruge den i vores fortsatte arbejde med at sikre en god oplevelse for alle vores patienter.

Dentalklinikken

Er meget glad for min tandlæge Peter…

Er meget glad for min tandlæge Peter Devel. Jeg er ikke superglad for tandlægetider, men han formidler tingene på en god og forklarende måde, så man føler sig i trygge hænder. Stor anbefaling herfra

Kære Lone

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du føler dig tryg hos Peter, og at hans rolige og forklarende tilgang gør en forskel for dig. Vi giver med glæde din ros videre til Peter.

Tak for din varme anbefaling.

Dentalklinikken Nørrebro

Jeg var inde hos Elmedina i Ballerup…

Jeg var inde hos Elmedina i Ballerup med en meget betændt rodbehandling, hun var professionel, super opmærksom på mig og spurgte flere gange om jeg var okay, hun havde mig med hele vejen og forklarede mig hvad hun lavede og hvad der skulle ske. Alt i alt en super god oplevelse både hende og klinik Assistenten var super søde.

Kære Natali

Tusind tak for din flotte og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig godt taget hånd om af Elmedina, og at hendes rolige og grundige tilgang gjorde en forskel i en svær situation. Vi er også glade for, at klinikassistenten var med til at give dig en tryg og god oplevelse.

Vi giver med glæde din ros videre til dem begge.

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse, øv service

Kære Morten

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores patienter.

Vi tager din feedback med os i vores fortsatte arbejde med at forbedre vores service.

Dentalklinikken Amager

En god tandlæge er guld værd!!Som sædvanlig en god gennemgang og…

Som sædvanlig en god gennemgang og kontrol af mine tænder. Og opfølgning med en lille reparation i vente. Generelt er man jo ikke glad for tandlæger, men en god behandling mindsker “modviljen”. Så det tæller i høj grad med. Man hører hvad jeg siger!! Så fortsat de gode takter.

Kære Hubertus

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du som altid oplever en grundig gennemgang og føler, at der bliver lyttet til dig. Vi ved, at tandlægebesøg ikke er noget, alle ser frem til, så det betyder meget for os, at vores behandling kan gøre oplevelsen mere tryg og behagelig.

Tak for din fortsatte tillid.

Dentalklinikken Husum

Søde og grundige

Søde og grundige

Besvarelse fra Dentalklinikken

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores team som både sødt og grundigt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinikken Ballerup

Høj faglighed og super service

Har været kunde hos dentalklinikken Odense i mange år og har altid modtaget god behandling og service. Fagligheden er i top. Jeg har fået lavet mange forskellige behandlinger, lige fra implantat og kroner, til alm huller. Kan klart anbefales

Kære Lea

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har været patient hos os gennem mange år, og at du fortsat oplever høj faglighed og god service. Din tillid og din varme anbefaling sætter vi stor pris på.

Dentalklinikken Odense

Grundig og behagelig behandling.

Grundig og behagelig behandling.
Dejlig ikke at blive presset til yderlig og meget dyr behandling.

Kære Knud

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en grundig og behagelig behandling, og at du følte dig tryg ved den rådgivning, du fik. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dygtige ansatte

Kære Carsten

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede vores medarbejdere som dygtige. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinikken

Får altid super god og meget…

Får altid super god og meget professionel behandling 👍

Kære Brian

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine ord og er glade for, at du altid oplever en god og professionel behandling hos os.

Dentalklinikken Jægerspris

Peter + team er verdensklasse tandlæger.

Kære Thomas

Tusind tak for de flotte ord. Det betyder meget for Peter og resten af teamet at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os.

Altid godt behandling

Altid godt behandling.
Er yderst tilfreds.
Super flinke.

Kære Stig

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du altid oplever en god behandling, og at du er så tilfreds. Din ros betyder meget for hele teamet.

God behandling

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle mig igen. På intet tidspunkt følte jeg mig til besvær hvilket var værdsat.

Besvarelse fra Dentalklinikken

Tak for din fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Det betyder meget for os, at du følte dig mødt med forståelse og fik den tid, du havde brug for under behandlingen. At skabe en tryg oplevelse for vores patienter er noget, vi prioriterer meget højt.

Dentalklinikken Herlev