Dentalklinikken Anmeldelser

2.858

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 838 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være meget dygtige, professionelle og imødekommende, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfære under behandlingen. Mange fremhæver den gode service, hvor der tages hensyn til individuelle behov, og behandlingen opleves som smertefri og effektiv. Folk føler sig velkomne og godt informerede, og klinikkens evne til at håndtere tandlægeskræk bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog nævner nogle få, at priserne kan virke høje, og at de har oplevet dårlig telefonservice eller manglende inddragelse i behandlingsbeslutninger. Enkelte har også haft ubehagelige oplevelser med behandlinger, hvor de følte sig forkert bedøvet eller oplevede en hårdhændet tilgang.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som super søde, imødekommende og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige og... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priserne, hvor nogle finder dem rimelige og fair, selv for behandlinger... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen, og mange beskriver den som "super god" og... Se mere

Location

Anmeldere fremhæver positive aspekter af lokationen, idet mange sætter pris på tilgængeligheden af klinikker... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Se mere

Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Se mere

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Se mere

Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Om Dentalklinikken

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken

Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger.

Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene & Odense.

Dentalklinikkens akutte tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.858)

838 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Empatisk behandlin

Forståelse af min smerte ved tandrensning og tandlægens behandling efterfølgende, dvs. jeg følte aldeles ingen smerte. De var utrolig empatiske!

1. juli 2026

Kære Bodil

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig mødt med forståelse og empati, og at behandlingen efterfølgende var helt smertefri. Det er præcis den tryghed, vi ønsker at skabe for vores patienter. 🌸

Dentalklinikken

Jeg har skrevet anmeldelse før

Jeg har skrevet anmeldelse før - intet nyt. Jeg er stadig fuldt tilfreds. Jeg er super glad for Line og Camilla. Tænk at gå til tandlæge uden at være nervøs. Det har jeg ikke prøvet før.

Kære Inge-Lise

Tusind tak for endnu en flot anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os, at du fortsat er så tilfreds, og at Line og Camilla får dig til at føle dig tryg. At du nu kan gå til tandlæge uden at være nervøs, er noget af det bedste, vi kan høre.

Vi giver med glæde din ros videre til Line og Camilla.

Dentalklinikken Jægerspris

Tandplejeren Maria gør sit arbejde…

Tandplejeren Maria gør sit arbejde rigtigt godt altid så smilende og imødekommende

Kære Maryam

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du er så tilfreds med Maria, og at du oplever hende som både dygtig, smilende og imødekommende. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Dentalklinikken Odense

God oplevelse

Jeg følte mig meget velkommen i klinikken, og jeg var ikke i tvivl om at jeg var i gode hænder hos Maria som lavede et grundigt tandeftersyn.

Kære Najah

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig velkommen på klinikken, og at du oplevede at være i gode hænder hos Maria. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Dentalklinikken Odense

Professionel og kompetent hele vejen…

Professionel og kompetent hele vejen igennem.

Kære Steen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel og kompetent behandling hele vejen igennem. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dentalklinikken Husum

Det var god service

Det var god service, tandlægen var god til, at formidle det hun gjorde. 😆

Kære Maryann

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en god service, og at tandlægen var god til at forklare behandlingen undervejs. Tak fordi du delte din oplevelse. 😆

Dentalklinikken Nørrebro

I er bare gode super god oplevelse…

I er bare gode super god oplevelse 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀

Kære Kenneth

Tusind tak for endnu en fantastisk anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde en super god oplevelse hos os. Tak for de mange tommelfingre og smil. 😊

Dentalklinikken Ballerup

Meget profesionelle

Meget profesionelle, venlige og ikke stressede. Tandlægen informerer om hvad som skal ske. Super godt

Kære Maria

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede en professionel, venlig og rolig behandling, og at tandlægen tog sig tid til at forklare, hvad der skulle ske undervejs. Det betyder meget for os.

Dentalklinikken København K

Mit andet besøg hos Mille efter…

Mit andet besøg hos Mille efter tandlægeskift til Amager.

Venlig, kompetent og informativ så bare en god oplevelse👌

23. juni 2026

Kære Mortensen

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at dit tandlægeskift til os har været en god oplevelse, og at du føler dig godt taget hånd om hos Nille. Vi giver med glæde din ros videre til hende. 👌

Dentalklinikken Amager

Jeg har været på Dentalklinikken…

Jeg har været på Dentalklinikken Nørrebrogade tre gange indtil videre. Den første gang til undersøgelse og vurdering af evt implantat. Jeg fik forelagt forskellige behandlingsmuligheder og valgte en af løsningerne, som jeg er sikker på, jeg bliver glad for. Resultatet er virkelig pænt.
Personalet er venlige og kompetente og informative, dejligt.

Kære Charlotte

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du har haft gode oplevelser hos os, og at du følte dig godt vejledt om de forskellige behandlingsmuligheder. Vi er især glade for, at du er tilfreds med resultatet, og at du oplevede vores personale som venlige, kompetente og informative.

Dentalklinikken Nørrebro

God oplevelse

God oplevelse. Søde mennesker

Kære Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du havde en god oplevelse, og at du oplevede vores team som søde og imødekommende.

Dentalklinikken Ballerup

Det er en fornøjelse

Det er en fornøjelse, at komme på Dentalklinikken i Jægerspris.
Der er altid god stemning, god service, og rimelige priser, og så er de meget dygtige, samt hensynsfulde.
Har i år været kunde/klient i 6 pr, og det er den bedste tandlæge jeg har haft.

Kære Jeannie

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse. Det glæder os meget, at du gennem flere år har haft så gode oplevelser hos os. Din ros af den gode stemning, servicen og vores team betyder rigtig meget, og vi er stolte over, at du betragter os som den bedste tandlæge, du har haft.

Tak for din tillid.

Smertefri tandudtrækning

Jeg fik trukket en visdomstand ud helt smertefrit. Undervejs blev jeg grundigt fortalt hvad næste skridt var og mødt med stor omsorg og respekt for mit behov for pause.

Stor ros herfra.

Kære Christina

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede en smertefri behandling, og at du følte dig godt informeret og taget hånd om undervejs. Det betyder meget for os, at der også var plads til pauser, når du havde behov for det.

Tak for din store ros.

Dentalklinikken Jægerspris

Dårlig vejledning i, hvor klinikken i Hedehusene er placet

Forkert beskrivelse af, hvor klinikken er beliggende i Hedehusene, fra jeres central på trods af flere beskrivende spørgsmål fra mig. Så jeg kørte til en forkert beliggenhed først, da jeg havde fået at vide, at klinikken var flyttet dertil.

Kære Tina

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi er kede af at høre, at du fik en forkert vejledning om klinikkens placering, og at det betød, at du først kørte til den forkerte adresse. Det forstår vi godt har været frustrerende.

Vi tager din feedback til os og vil følge op på, hvordan vi giver vejledning, så andre patienter ikke oplever det samme.

Dentalklinikken Hedehusene

Fint arbejde og som aftalt.☺️

Kære Claus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med behandlingen, og at alt forløb som aftalt. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Dentalklinikken Herlev

TYDELIGT AT KLINIKKEN KUN GÅR OP I…

TYDELIGT AT KLINIKKEN KUN GÅR OP I PENGE !
blev i den grad overfaktureret for en alm tandrensning og efter flere forsøg på at kontakte klinikken både på mail og tlf. var jeg nød til møde op og først efter flere uger lykkes det at få mine penge tilbage.
SPÆNDENDE med det nye tiltag med gratis tandlæge hvordan de vil snyde staten.

29. april 2026

Kære Jesper

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft et forløb, som har givet anledning til frustration.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores patienter skal have. Vi beklager, at det tog for lang tid at få afklaret sagen, selv om den heldigvis blev rettet, og beløbet blev tilbagebetalt.

Vi tager din feedback alvorligt og bruger den til løbende at forbedre vores arbejdsgange og kommunikation.

Dentalklinikken Herlev

Har kommet i klinikken gennem mange år…

Har kommet i klinikken gennem mange år nu. Altid god service og dygtige medarbejder

15. juni 2026

Kære Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du har været patient hos os gennem mange år. Din tillid betyder meget, og vi er glade for, at du fortsat oplever god service og dygtige medarbejdere.

Dentalklinikken Hedehusene

Bedste behandling jeg nogensinde har…

Bedste behandling jeg nogensinde har oplevet hos en tandlæge!
Smertefrit, på trods af at jeg fik fjernet en visdomstand, og fair pris!
Blev mødt med smil, varme og professionelisme så var helt tryg.
Kan varmt anbefales!

Kære Per

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Det glæder os meget, at du havde den bedste tandlægeoplevelse, du har haft, og at din visdomstand blev fjernet smertefrit. Vi er også glade for, at du følte dig tryg og blev mødt med både varme og professionalisme.

Tak for din varme anbefaling. Den betyder rigtig meget for os.

Meget serviceminded medarbejdere

Meget serviceminded medarbejdere. Tager sig god tid og skaber ro omkring besøg. Tandlæge skræk tog de sig så fint af. Kan klart anbefales🤗

Kære Kim

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede et serviceminded team, som tog sig tid og skabte ro omkring dit besøg. Vi er især glade for, at du følte dig godt taget hånd om i forhold til din tandlægeskræk.

Tak for din varme anbefaling. 🤗

Dentalklinikken Amager

Dentalklinik byens bedste 😁🦷

⭐⭐⭐⭐⭐
Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én til at føle sig tryg fra start til slut.

Behandlingen var udført med stor omhu og høj kvalitet, og resultatet var helt perfekt. Klinikken er desuden meget flot, moderne og skinnende ren, hvilket giver et rigtig godt indtryk.

Tusind tak for den gode service – jeg kommer helt sikkert igen og vil varmt anbefale Dentalklinik til andre! 🌟🦷

Kære AL A Abdellatif

Tusind tak for din fantastiske og udførlige anmeldelse. Det glæder os meget, at du følte dig tryg fra start til slut, og at du oplevede både høj faglighed, god service og et flot resultat.

Vi er også glade for, at du lagde mærke til klinikkens rammer. Det betyder meget for os, at både behandlingen og omgivelserne bidrager til en god oplevelse.

Tak for din varme anbefaling. Den sætter vi stor pris på. 🌟🦷

Dentalklinikken Husum