Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger.
Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene & Odense.
Dentalklinikkens akutte tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Super flinke og fortalte om hvad det skulle ske og hvad de kunne gøre for mig. Gav mig gode råd
Jeg er ikke særlig glad for at gå til tandlæge, men i dag var oplevelsen overordentlig god.
Synes desværre ikke at der var en god oplevelse denne gang og gør at jeg skifter til en tandlæge som “rummer” os med få midler!
Fik voksen skældud fordi jeg har afbestilt mine tider (6 gange) i god tid.. hver gang grunden til dette har og er min økonomiske situation. Booker mine tider i den tro at pengene rækker, nærmer mig tidspunktet og ser det ikke hænger sammen og aflyser! Fik af vide af tandlægen at det er staten der siger de skal nævne at det ikke går at aflyse så meget! Mig bekendt har staten intet med mine tandlæge besøg at gøre, de betaler ingenting og det er egenbetaling. Gik derfra ked af det og frustreret over denne løftede pegefinger og har ikke lyst til at “give” mine penge til denne klinik mere. Som det ikke er hårdt nok at have få midler til at komme til tandlægen. Heldigvis for mig har sunde og gode tænder og fundet en klinik der kan rumme min tilgang til selv at bestemme min måde at gå til tandlægen samt en meget billigere tandlæge sammenlignet priser og kunne have fået tandrens, billeder til halvpris
Så nej tak til jer og jeres tilgang til jeres kunder med få midler!

Besvarelse fra Dentalklinikken
Altid super søde og imødekommende 🤗lige fra når man ringer og bestiller tid og til den behandling du får. Hilsen én med tandlægeskræk

Besvarelse fra Dentalklinikken
God og yderst professionel behandling. Flinke. Kan anbefales👏💕.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Venligt og profesionelle tandlæger og assistenter.
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Professionel behandling , søde og humoristiske

Besvarelse fra Dentalklinikken
Fik 2 kroner på kindtænder færdig gjort.
Uden smerter. Og de er lavet perfekt.
Tak til Fadi.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Meget professionel og fortællende med ,hvad der blev gjort undervejs i forløbet

Besvarelse fra Dentalklinikken
En meget omhyggelig tandlæge. Man føler sig virkelig i gode hænder. Samtidig arbejder han meget effektivt og kompetent. Jeg anbefaler stedet rigtig meget!!

Besvarelse fra Dentalklinikken
Virkelig dygtigt og venlige personale og tandlæge.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Det var en fornøjelse at komme til undersøgelse hos Reem. Hun er punktlig, grundig og altid i godt humør.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Professionelt behandling og dejlig omgangstone

Besvarelse fra Dentalklinikken
Personalet tager flot imod én når man er ny patient på klinikken.

Besvarelse fra Dentalklinikken
Super god oplevelse, med grundig arbdeje og rigtig god tandplejer som ved hvad hun laver og vejleder efterfølgende en bagefter 🙂😊🥰

Besvarelse fra Dentalklinikken
Venlige personale og god behandling.