Det er en fornøjelse, at komme på Dentalklinikken i Jægerspris. Der er altid god stemning, god service, og rimelige priser, og så er de meget dygtige, samt hensynsfulde. Har i år været kunde/klient... Se mere
Jeg fik trukket en visdomstand ud helt smertefrit. Undervejs blev jeg grundigt fortalt hvad næste skridt var og mødt med stor omsorg og respekt for mit behov for pause. Stor ros herfra.
De tager sig tid, er forudsigelige og gør sig umage med at opfylde de behov man nu har. De er alle altid meget venlige og jeg føler mig virkelig godt behandlet hver eneste gang!! Jeg skiftede n... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Jægerspris. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Parkvej 3A, Jægerspris Lægecenter, 3630, Jægerspris, Hornsherred, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Virkelig dygtigt og venlige personale og tandlæge.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg har skrevet anmeldelse før - intet nyt. Jeg er stadig fuldt tilfreds. Jeg er super glad for Line og Camilla. Tænk at gå til tandlæge uden at være nervøs. Det har jeg ikke prøvet før.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Det er en fornøjelse, at komme på Dentalklinikken i Jægerspris.
Har i år været kunde/klient i 6 pr, og det er den bedste tandlæge jeg har haft.

Stor ros herfra.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Meget sød og professionel betjening - grundig og meget oplysende i forhold til mine tænder. Ok pris

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Grundig og behagelig behandling.
Dejlig ikke at blive presset til yderlig og meget dyr behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Får altid super god og meget professionel behandling 👍

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Havde det ikke været tandlægen, ville jeg betragte det som en god oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Det er aldrig behageligt at komme til tandlæge.
Men Britt er meget opmærksom på at forklare og lytte til, hvad man siger.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Grundige, søde og yderst professionelle. Selvom jeg ikke er fan af at gå til tandlæge, så er jeg altid enorm tilfreds og tryg, når jeg kommer hos Line i Dentalklinikken i Jægerspris. Jeg vil anbefale hende til alle.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Altid venligt og imødekommende personale. God, fair og hensynsfuld behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Altid søde og opmærksomme, meget kompetente alle sammen.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Tandlægen Tasmia og hendes hjælper kan jeg kun rose til skyerne for deres venlig og perfekte arbejde

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Søde og imødekommende personale. Faglig vurdering og arbejdet opleves gjort grundigt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Det er altid trygt at komme på klinikken i Jægerspris. Personalet er søde og dygtige og de er gode til at fortælle, hvad der skal ske, når man ligger i stolen.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Venlig og kompetent behandling af læge og assistent

Besvarelse fra Dentalklinikken - Jægerspris
Jeg blev mødt af en meget venlig tandlæge og klinikassistent. Jeg fik den betjening og behandling jeg ønskede.