Dentalklinikken Anmeldelser

2.858

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 838 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for at være meget dygtige, professionelle og imødekommende, hvilket skaber en tryg og behagelig atmosfære under behandlingen. Mange fremhæver den gode service, hvor der tages hensyn til individuelle behov, og behandlingen opleves som smertefri og effektiv. Folk føler sig velkomne og godt informerede, og klinikkens evne til at håndtere tandlægeskræk bliver ofte nævnt som en stor fordel. Dog nævner nogle få, at priserne kan virke høje, og at de har oplevet dårlig telefonservice eller manglende inddragelse i behandlingsbeslutninger. Enkelte har også haft ubehagelige oplevelser med behandlinger, hvor de følte sig forkert bedøvet eller oplevede en hårdhændet tilgang.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, som ofte beskrives som super søde, imødekommende og... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service, hvor mange fremhæver den professionelle, venlige og... Se mere

Price

Kunder deler tvetydige meninger om priserne, hvor nogle finder dem rimelige og fair, selv for behandlinger... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen, og mange beskriver den som "super god" og... Se mere

Location

Anmeldere fremhæver positive aspekter af lokationen, idet mange sætter pris på tilgængeligheden af klinikker... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg havde en større behandling som skulle klares over 2 dage, de var så søde og forstående overfor mig og da jeg fik et mindre angstanfald under behandlingen, stoppede de og gav mig tid til at samle m... Se mere

Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Se mere

Venlig og dygtig tandlæge som er meget professionel og behagelig at få behandling af. Martin lytter til én og tager hensyn, hvis der er særlige behov der skal tages højde for. Dentalklinikken i Hill... Se mere

Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Om Dentalklinikken

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken

Vi sætter stor pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger.

Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene & Odense.

Dentalklinikkens akutte tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.858)

838 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Gode oplevelser

Jeg har kun gode oplevelser herfra.
Jeg har ikke altid været fan af tandlæger, men det er jeg her.

7. juli 2026

God og venlig betjening

Jeg havde en tid kl. 12 og blev kaldt ind få minutter efter, fik renset mine tænder godt og grundigt af Kristina. Var færdig efter 25 - 30 minutter God og effektiv klinik. Anni Lind

7. juli 2026

Ok sted, men mega dyrt

Er ny patient her og er mødt med venlighed fra alle, især Maria.Jeg er dog meget chokeret over deres priser, en enkelt tand skal jeg betale over 4000kr for, fordi der er en stor plombe, der skal ud. Har ALDRIG betalt så meget, selvom det var flere tænder. Måske må jeg skifte igen.

28. maj 2026

Ingen huller!🤗…

Ingen huller!🤗… Det er jo dejligt,men ellers en god klinik,med et sødt og kompetent personale,de er gode til at forklare når der er noget,der skal laves ..
En klinik ,der kan anbefales.
Vh Lone k..

Meget godt

Modtog rigtig god tand behandling og personlig behandling hos tandlæge Jibran i dag. Takker 😊

6. juli 2026

Jeg var inde hos en rigtig sød…

Jeg var inde hos en rigtig sød pige/kvinde, som var god til at gøre mig tryg, ved at sige alt hun gjorde. Det var rigtig rart at kunne ligge med lukket øjne, og føle sig tryg imens. Hun var også grundig men samtidig forsigtig, så ingenting gjorde ondt☺️

Virkelig god oplevelse😁
så tak til dig, som jeg ikke kan navnet på😅

6. juli 2026

Helt fantastisk tandlægeteam ved…

Helt fantastisk tandlægeteam ved tandlægen Ferial og skønne assistent.
Jeg oplevede super professionel tandlægebehsndling og assistentens samarbejde helt i top.
Både professionalisme og medmenneskelig indlevelse, nærhed og forståelse. Jeg følte det gik op i en højere helhed og vil virkelig anbefale dem til alle heg kender.

4. juli 2026