Super kvalificeret behandling Bor i Jylland og var på vej på ferie på Sjælland, fik akut brug for tandlægehjælp. Fik den bedste betjening ligefra sekretæren til Tandlægen, Boede jeg i KBH ville je... Se mere
Jeg har fået opereret to problematiske visdomstænder ud. Tandlægen hed Jibran. Det var en yderst behagelig oplevelse med meget dygtig og hurtig kirurg. Sygeplejerske var lige så kompetent, dygtig og o... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark
- 3336 3530
Svarer typisk inden for 1 uge
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte…
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨Jeg vil helt sikkert vælge eller anbefale denne klinik som akut klinik hvis det skulle være nødvendigt anden gang🌸
En god oplevelse
Kan varmt anbefale Dentalklinikken i Havnegade
En god service og nemt at booke tid
Top professionelle
Kom pga akut rodbetændelse, på en søndag.
Super god oplevelse. Venlig, professionel, velinformerende, med god empati.
Anbefaler.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Super venlig og effektiv modtagelse og…
Super venlig og effektiv modtagelse og behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Altid en god oplevelse- er kommet her i…
Altid en god oplevelse- er kommet her i mange år.

Meget profesionelle
Meget profesionelle, venlige og ikke stressede. Tandlægen informerer om hvad som skal ske. Super godt

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
De er bare så søde og behagelige
De er bare så søde og behagelige, altid en god oplevelse lige meget hvem du kommer ind til.
Kan varm anbefales

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Mange tak for en god og sikker…
Mange tak for en god og sikker oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
er igang med en større tandbehandling…
er igang med en større tandbehandling har været ved 3 forskellige tandlæger hos dental klinikken og de har alle været yderst professionelle de bedste tandlæger jeg har mødt i mit liv og jeg har besøgt nogle stykker

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Det er altid en god oplevelse
Det er altid en god oplevelse, at komme ind til Martin, han oplyser altid hvad han laver og er meget omhyggelig, så jeg ved at jeg er i trygge hænder.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Jeg får altid en fantastisk behandling
Jeg får altid en fantastisk behandling. Alle er søde og smilende

Dygtig ung tandlæge
Dygtig ung tandlæge. Hun var god til at forklare hvad der skulle gøres. Fin oplevelse

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Professionelt og klient specifik behandling
Ferial var meget fokuseret på at give mig en professionel behandling der opfyldte mine ønsker og stadig var korrekt udført. Inden behandlingen drøftede vi mulighederne og tog sammen den beslutning der var bedst for min situation. Inden hun afsluttede behandlingen sikrede Ferial at jeg var tilfreds ved at udføre de små justeringer jeg havde brug for, ligesom hun sikrede at jeg havde svar på alle spørgsmål og var vel informeret om det videre forløb. Stor tak for en rigtig fin behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og roligt. Ferial var meget forklarende og støttende under hele processen. Jeg var lidt nervøs pga af nogle enkelte tidligere anmeldelser, men min oplevelse var til et stort 5 tal.

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K
Det er svært at give en tandlæge 5…
Det er svært at give en tandlæge 5 stjerner, når smerte altid er involveret. Men hvis man ser bort fra smerten (som jo er selvforskyldt), så lever jeg stadig højt på den rådgivning, jeg har fået. Nu har jeg haft bøjle på i hvert fald 20 år af mit liv. Tandklinikken er den første klinik, der faktisk har givet brugbar råd med introduktion af superfloss. Derudover laver de en dyb tandrensning, hvor du faktisk føler, der blev gjort noget. Jeg har prøvet mange tandlæger igennem min tid, og endelig er jeg færdig med at skifte.

Super kvalificeret behandling
Super kvalificeret behandling
Fik den bedste betjening ligefra sekretæren til Tandlægen,
Boede jeg i KBH ville jeg absolut skifte til Havnegade 51
Mvh Karin

Dygtige Jinnie
Jeg har i dag været inde hos Jinnie Røntved Kjærulff. Og hver eneste gang jeg kommer, tager hun så skønt imod mig. Hun er efter min mening den bedste i verden til sit arbejde og går altid der fra med et kæmpe smil. Tak for god behandling