Dentalklinikken - København K Anmeldelser

Havnegade 51, 1058 København, København K, DK

Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Se mere

Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.

Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Se mere

Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Havnegade 51, 1058, København, København K, Danmark

• 3336 3530

Svarer typisk inden for 1 uge

1.043 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super og nem håndtering af visdomstand

Super og nem håndtering af visdomstand, som skulle trækkes ud.

7. november 2025

Kære Alexander

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os at høre, at oplevelsen med fjernelse af visdomstanden var både nem og god.

Dentalklinikken København K

Tryghed hele vejen igennem!

Jeg har netop haft et besøg hos Dentalklinikken, og jeg er meget tilfreds med hele oplevelsen. Fra det øjeblik jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mødt af et venligt og imødekommende team. Jeg følte mig tryg og godt taget imod – hvilket betød rigtig meget, da jeg normalt er lidt nervøs ved tandlægebesøg.

Hos tandplejer Jinnie følte jeg mig virkelig i gode hænder. Hun var rolig, informativ og tog sig tid til at forklare hver eneste del af behandlingen. Det gav en stor ro og tillid.

Behandlingen var effektiv og skånsom – jeg oplevede næsten ingen smerte eller ubehag, og efterfølgende fik jeg gode råd til, hvordan jeg bedst plejer mine tænder.
Jeg vil klart anbefale at blive behandlet hos Dentalklinikken i Havnegade.

3. november 2025

Kære Tine

Mange tak for de rosende ord. Vi er meget glade for, at du fik en god velkomst af hele teamet, og at du oplevede behandlingen hos Jinnie som både skånsom og informativ. Det er præcis sådan, vi ønsker, at en tur i tandlægestolen skal være.

Ferial Rawan.

Min tandlæge hed Ferial Rawan.
Bedste tandlæge oplevelse jeg har prøvet.

2. november 2025

Kære Angel

Wow, tak for den anbefaling! Vi er meget stolte af vores dygtige tandlæger, så det er fantastisk at læse, at du har været så glad for behandlingen hos Ferial.

Bedste hilsner Dentalklinikken København K

Søde og rare, hurtigt tid

De var søde og venlige, brugt god tid på at forklare så man vidste hvad der skete.

2. november 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Tak for din feedback! Vi lægger stor vægt på både fleksibilitet og god kommunikation, så det er dejligt at læse, at du har været tilfreds med begge dele hos os.

Dygtig tandlæge

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Tandlægen Ferial er både meget kompetent og utrolig venlig. Jeg kan varmt anbefale hende, hvis man ønsker en behagelig og professionel tandlægeoplevelse.

19. oktober 2025

Kære Majd

Mange tak for de pæne ord. Vi lægger stor vægt på, at høj faglighed skal gå hånd i hånd med en venlig behandling, så det er dejligt at læse, at du har oplevet netop det hos Ferial. Tak for din anbefaling.

Kom med akutte smerter

Kom med akutte smerter, alle var søde og dygtigt.
Følte mig i de tryggeste hænder.
Kun ros herfra

19. oktober 2025

Kære Joan

Tusind tak for din anmeldelse. Det er aldrig sjovt at stå med akutte smerter, så det betyder utroligt meget for os at høre, at du følte dig i trygge hænder hele vejen igennem. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig.

Bedste hilsner Dentalklinikken København K

Skulle bruge en akut tid inden rejse

Skulle bruge en akut tid inden rejse. Ringede søndag kl 9, fik tid søndag kl 11. Fantastisk !

12. oktober 2025

Kære Shafik

Tusind tak for din anmeldelse. Tandproblemer er det sidste, man har brug for lige inden en rejse, så vi er utroligt glade for, at vi kunne hjælpe dig så hurtigt i weekenden. Vi håber, du får en rigtig god tur!

Bedste hilsner Dentalklinikken

Professionel

Professionel. Venlig. Kompetent. Forsigtig og på samme tid effektiv.
Og så på en søndag. Tak.

5. oktober 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse – selv på en søndag 😊

Kompetent behandling

Kompetent behandling

26. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede en kompetent behandling hos os 😊

Behandlingen var i top

Behandlingen var i top. Derudover var der en lydhør, god kommunikation og en tydelig vejledning,

18. september 2025

Kære Bodil

Mange tak for din grundige og flotte anmeldelse - Det er vi rigtig glade for at høre. Det er netop vores mål at skabe tryghed og klarhed hele vejen igennem.

Dentalklinikken København K🦷

Jibran er danmarks bedste tandlæge

Jibran er danmarks bedste tandlæge ! Fik ordnet mine tænder hos ham og aldrig har jeg følt mig i så trygge hænder. Kæmpe plus herfra

11. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en tryg og god oplevelse hos Jibran.

Bedste hilsner
Dentalklinikken Havnegade

God behandlig

Tryg, grundig og professionel behandling. Meget venligt personale.

10. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Mange tak for den flotte anmeldelse :)

Bedste hilsner
Dentalklinikken Havnegade

Kom med smerte - gik med 😊

En super god og faglig kompetent hjælp med at afhjælpe min tandpine.
Røntgenbillede viste en revnet kindtand, der blev fjernet under god
dækning af bedøvelsen. Fik en grundig
Vejledning i det videre forløb og fik udleveret en pose med de ting som jeg havde brug for i de følgende dage.
Kan anbefales på det varmeste 😊👍
Mvh. Finn T. Holbek (-en kindtand)🤣

7. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Tak for din fine anmeldelse, Finn! Vi er glade for, at du har følt dig tryg og godt behandlet hele vejen igennem. 😄

Kan man stole på Dentalklinikken?

I september 2024 var jeg til undersøgelse ved tandlægen i Havnegade 51 efter min egen tandlæge gik pension. - Resultatet af undersøgelsen var: 4 huller til en pris af ca 7000 kr og opefter + en krone til 7000 kr. Jeg takkede nej til videre behandling og min nuværende tandlæge har ikke fundet ovennævnte.

12. september 2024

Hej BaraH

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at høre, at den undersøgelse, du har fået hos os sidste år, har givet anledning til tvivl. Vi vil gerne opfordre dig til at kontakte os, så vi sammen kan gennemgå din journal og den undersøgelse, du har fået.

Dentalklinikken København K

Dobbelt betaling for en behandling.

Jeg har betalt 5000 kr. for rodbehandling af en rod, der på hjemmesiden står til 2500 kr. + røntgen + bedøvelse. Da jeg gjore opmærksom på det, fik jeg 969,59 kr retur. De resterende 1500 kr mangler jeg fortsat. - så god er behandlingen ikke, at jeg vil betale dobbelt.

3. juli 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en oplevelse af uoverensstemmelse mellem pris og behandling. Det er bestemt ikke vores intention, at der skal være uklarhed omkring priserne, og vi beklager, hvis det har givet anledning til frustration.

Vi vil meget gerne undersøge dit forløb nærmere og få klarhed over den resterende difference, du nævner. For at kunne løse sagen bedst muligt, håber vi, at du vil kontakte os, så vi kan gennemgå detaljerne sammen og finde en tilfredsstillende løsning.

Dentalklinikken 🦷

Dejlige mennesker og dygtig tandlæge

Dejlige mennesker og dygtig tandlæge. Prisen var halvdelen af hvad jeg havde fået oplyst andre steder.

2. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede både dygtighed og venlighed hos os – og at du samtidig fandt prisen fair i forhold til andre steder. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Dentalklinikken 🦷

En rigtig god tandklinik…

Martin er altid en meget god og omhyggelig tandlæge. Jeg har gået hos Martin S. i mange år. Kan kun anbefale ham. Klinikdamer dygtige og kompetente.

2. september 2025

Kære Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din trofasthed gennem årene. Det glæder os at høre, at du har haft så gode oplevelser hos Martin S., og at du sætter pris på både hans omhyggelighed og resten af teamets dygtighed. Din anbefaling betyder rigtig meget for os.

Top professionelt

Top professionelt

18. august 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - København K

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede dit besøg som top professionelt.

Dentalklinikken 🦷

Havde en akut tid til en rodbehandling

Havde en akut tid til en rodbehandling, og de var super venlige og professionelle.
Var gode til at forklare og vise hvad der skulle ske i behandlingen, hvilket gjorde man følte at de havde styr på det. Så tak herfra. Vh jakob

24. august 2025

Kære Jakob

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både venlighed og professionalisme under din rodbehandling – og at forklaringerne og informationen undervejs gav dig tryghed i forløbet. Vi sætter stor pris på dine ord og din tak.

Super godt arbejde

Tog sig rigtig godt af mig og var fleksibel på en besparelse da jeg ikke havde nok penge på mig til en operativ fjernelse af visdomstand. Super søde og forstående

24. august 2025

Kære André,

Tusind tak for din søde anmeldelse. Det glæder os at høre, at du følte dig godt taget hånd om, og at fleksibilitet og forståelse gjorde en forskel for dig i situationen. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.