Venligt personale tager altid imod en med et smil, ingen nævneværdig ventetid og rimelige priser, alt i alt en god tandlægeoplevelse. Mvh. Bent
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Mvh. Bent
Dygtig og omsorgsfuld tandlæge og assistent.. tager meget hensyn til min tandlægeskræk, og jeg er så tryg som man nu kan være i den stol.
Jeg har haft en af de bedste oplevelser hos DANNY til dato i dag. Helt ufatteligt dygtig til sit arbejde. Han var sød, venlig, sjov og dygtig til at forklare, hvad han gjorde og ikke mindst hvorfor. Han var også rigtig god til at inddrage assistenter når det gav mening og når der var noget han kunne lære fra sig. Jeg glæder mig meget til min næste behandling. Han har min varmeste anbefaling. Tak for hjælpen.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
De er utroligt søde på klinikken. Jeg havde en konsultation hos Daniel, der fra første møde får en til at slappe helt af med sin rolige facon og mange smil. Når Daniel gik ud af rummet, hyggesnakkede Karoline og det var bare en rigtig god oplevelse. Men hvad vigtigere er, så var de helt gennemsigtige med, hvad jeg kunne få lavet og hvad det kostede. Ikke nogen pludselig overraskelse over at skulle betale for noget, man ikke havde regnet med. Alt var fuldstændig min beslutning og de gjorde endda hvad de kunne for at komme min økonomi i møde.
Klar anbefaling herfra!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Danny. Han var super imødekommende, professionel og behagelig. De øvrige kollegaer var også rigtig søde og venlige, og stedet var både rent, pænt og indbydende. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Dygtige og professionelle. De bedste tandlæger på Amager.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
God betjening, venlig tandlæge, og rimelige priser.
Hans

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Super god klinik. Meget grundig tandrensning og generelt søde og behagelige. Kan anbefales.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Utroligt god oplevelse! Jeg følte mig set og de var grundige!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Som sædvanlig en behagelig oplevelse hos Peter.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
5 stjernet behandling af Peter og hans assistent i dag , da jeg var nødt til at bestille en akut tid grundet en skade på en fortand. Tusind tak for hjælpen.
Mvh Helle

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Sødt og behageligt personale, som kan huske mig

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Altid en go' oplevelse/service hos tandlæge Otto og hans assistenter👍Tak for jer🌞

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Er Altid god at være der og service og bliver behandlet godt

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Jeg var inde hos Fadi, d 14/8 og havde en rigtig god oplevelse. Han er enormt dygtig, og skaber en ro omkring en, som er rigtig rar for mig. Tandlæge assistenten var også sød og rar.
Ser frem til at komme igen.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Yderst tilfreds. Skyldtes Danny’s åbne positive og imødekommende sind. Er som regel meget nervøs.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Amager
Min tandlæge Peter Nygaard-Wulff er dygtig, grundig og meget behagelig.
Håber han aldrig går på pension :-)
Han har min anbefaling.