Dentalklinikken - Amager Anmeldelser

Amagerbrogade 146, 2300 København, København S, DK

Som altid, rigtig god service. Får oplyst alt omkring mine tænder og hvad der evt. skal ske fremadrettet. Og det bedste af alt, bliver ikke overbehandlet. Kan klart anbefale klinikken, desværre ikk... Se mere

Super venlige og altid hjælpsomme. Stedet kan varmt anbefales, selv hvis man har lidt tandlæge skræk.

Normalt er jeg patient hos tandlægen Raman, men denne gang var jeg hos den venlige og dygtige tandplejer Danny for at få taget aftryk af mine tænder. Denne procedure er normalt noget ubehagelig, men i... Se mere

Det var en rigtig god oplevelse igen som de andre gange jeg har været hos Danny, han har det der skal til som en person der for en til at have lyst til at komme igen

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Amagerbrogade. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.

• Amagerbrogade 146, 2300, København, København S, Danmark

• 32972712

Svarer typisk inden for 1 uge

Alt er som det plejer 😀

9. december 2025

Kære Nemo

Tak for din anmeldelse. Det er rart at høre, at alt var som du kender det 😀

Dentalklinikken Amager

Peter er altid super grundig

Peter er altid super grundig, og er meget venlig og imødekommende.

8. december 2025

Kære Tonny

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at Peters grundighed og måde at møde dig på gør besøget til en god oplevelse.

Dentalklinikken Amager

Jeg er ikke typen som elsker at gå til…

Jeg er ikke typen som elsker at gå til tandlægen, så når den tid kommer ser jeg bestemt ikke frem til datoen, men min frygt var helt ubegrundet, og det var ligefrem en behagelig oplevelse, rensning af tænder, og gode råd til at bibeholde en sund mundhygiejne, og så var det pludselig overstået, ingen smerte, ingen ubehagelige stød i tænderne, nu ser jeg med glæde frem til mit næste besøg på Dentalklinikken.

20. november 2025

Kære Wollmar

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at din oplevelse hos os blev tryg, behagelig og helt uden smerter :)

Dentalklinikken

Det er ubeskriveligt skønt!!!!!

Det er ubeskriveligt, at få sine tænder tilbage…..!
To nye tænder til jul!!!
Det betyder så meget for mig hver dag!
Fadi fra dentalklinikken er en supermand i det at genskabe…din mund!
Det har været en fornøjelse fra dag 1 at komme til behandling hos ham på Amagerbrogade.
Super professionelt, varmt miljø og et godt sted at være!
Jeg mangler endnu en implantat… altså en tand… men det her sted er alt man kan ønske sig.
Alt man kan ønske sig!
Jeg er dybt taknemmelig!
Anders

28. november 2025

Kære Anders

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, hvor meget det betyder for dig at få dine tænder tilbage, og at du har haft et godt og trygt forløb hos Fadi på Amagerbrogade. Det er dejligt at vide, at både resultatet og rammerne har gjort en positiv forskel for dig.

Vi ser frem til at hjælpe dig videre med den sidste behandling.

Dygtig og behagelig tandlæge

Jeg har brugt tandlægen Peter i mange år. Peter er flyttet fra klinik på Sundbyvester Plads og er nu en del af Dentalklinikken på Amagerbrogade 146.
Peter er dygtig, behagelig og giver gode designs om tandplæje
Stemningen på Dentalklinikken er behagelig, rar og venlig.

19. november 2025

Kære Christian

Mange tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du har fulgt Peter gennem årene, og at du fortsat oplever både hans faglighed og behagelige tilgang hos os på Amagerbrogade 146. Vi sætter også pris på, at du nævner stemningen på klinikken.

Grundig undersøgelse og vejledning

Grundig undersøgelse og vejledning. Tak for en god oplevelse

10. november 2025

Kære Annette

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du følte dig godt undersøgt og fik den vejledning du havde brug for. Vi er glade for, at besøget blev en god oplevelse for dig.

Dentalklinikken Amager

Det var en god oplevelse og her 5 timer…

Det var en god oplevelse og her 5 timer efter operationen gør det stadig ikke ondt!

5. november 2025

Kære Bodil

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at du stadig er uden smerter flere timer efter behandlingen.

Vi er glade for at have hjulpet dig på Dentalklinikken Amager.

Ny krone

Jeg behøvede en ny krone - og den var en god oplevelse! Både midlertidig og permanent kroner passer godt, og timerne tog mindre end 30 minutter

5. november 2025

Kære Dasha

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget, at både din midlertidige og permanente krone passede godt, og at behandlingen var hurtig og behagelig.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på Dentalklinikken Amager.

Dentalklinikken

En fantastisk god oplevelse fra start…

En fantastisk god oplevelse fra start til slut. Høflig god orientering om hvad næste skridt er altså en grundig forklaring. Kan klart anbefales.

23. oktober 2025

Kære Jens

Tusind tak for din anmeldelse. Det er afgørende for en tryg oplevelse, at man hele tiden ved, hvad næste skridt er, så det glæder os meget, at du satte pris på vores grundige orientering undervejs.

Bedste hilsner Dentalklinikken Amager

Yderst professionel og behagelig tandpleje

Jeg kan varmt anbefale Dentalklinikken Amager, hvor jeg altid oplever at få en professionel og omhyggelig behandling. Tandlægen tager sig tid til at forklare, undersøgelserne er grundige, og behandlingen foregår i trygge og behagelige rammer.

23. oktober 2025

Kære Bettina

Tusind tak for din flotte anbefaling. Det betyder meget for os, at du altid oplever en høj standard, når du besøger os. Vi prioriterer netop tiden til at forklare tingene grundigt, så du kan føle dig helt tryg i stolen.

Bedste hilsner Dentalklinikken Amager

Service og kommunikation var god.

1. oktober 2025

Kære Hamody

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både service og kommunikation levede op til dine forventninger. Det betyder meget for hele teamet.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Dentalklinikken Amager 🦷

Jeg har en rigtig god og dygtig…

Jeg har en rigtig god og dygtig tandlæge mvh Helen

2. oktober 2025

Kære Helen

Tusind tak for din flotte anmeldelse
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds og føler dig i gode hænder hos din tandlæge. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Altid fin behandling

Altid fin behandling. Personalet er professionelt, venlige og kompetente.

En behagelig oplevelse, selvom det ikke er mit største ønske, at skulle til tandlægen. 😊

5. september 2025

Kære GMB

Mange tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig godt behandlet og tryg hos os – også selvom tandlægebesøg ikke altid står øverst på ønskelisten. Det betyder meget for os, at du oplever både professionalisme og en behagelig atmosfære.

Dentalklinikken Amager 🦷

Rigtig behagelig og professionel…

Rigtig behagelig og professionel oplevelse. Især for en, der har haft tandlægeskræk i mange år. Jeg kan virkelig anbefale Dentalklinikken!

3. september 2025

Kære Emilie
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en behagelig og professionel oplevelse hos os – især når du tidligere har haft tandlægeskræk. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg, og derfor betyder din tilbagemelding rigtig meget for hele teamet.

Tak fordi du vil anbefale Dentalklinikken – vi ser frem til at tage godt imod dig igen

Nænsom. Grundig. Venlige

Altid servicemindet. Ren klinik. Lyse rum. Nænsomt, trygt, grundigt og meget tilfredsstillende behandling.

Absolut anbefaling med tandlægeskræk, for forståelse og tryghed er til stede.

2. september 2025

Kære Susanne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod hos os. Det betyder meget for os, at både omgivelserne og behandlingen opleves nænsom og grundig – særligt når man har tandlægeskræk. Din anbefaling er vi meget taknemmelige for.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Dentalklinikken Amager 🦷

Fadi og hans team på Amager er bare…

Fadi og hans team på Amager er bare super. Har fået lavet forskellige ting og det er bare tip top kvalitet. Informativt både før under og efter. Er meget tryg i deres kyndige hænder. 5 stjerner herfra!

29. august 2025

Kære Brian

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🌟 Det glæder os meget at høre, at du føler dig tryg hos Fadi og resten af teamet, og at du er tilfreds med både kvaliteten og den information, du får før, under og efter behandlingen. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen.

Sød og venlig behandling

Sød og venlig behandling. Næsten ingen ventetid.

21. august 2025

Kære Kjeld

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Vi er glade for at høre, at du har oplevet en sød og venlig behandling – og at ventetiden har været minimal. Det betyder meget for os at give vores patienter en tryg og behagelig oplevelse fra start til slut.

Glimrende tandlæge

Shaun er meget omhyggelig og forklarer, hvad han laver og hvorfor. Gør det meget mindre ubehageligt at gå til tandlæge

19. august 2025

Kære Hans

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og godt informeret under behandlingen – netop det, vi ønsker for alle vores patienter.

Dentalklinikken Amager 🦷

Kan varmt anbefale Dentalklinikken på…

Kan varmt anbefale Dentalklinikken på Amagerbrogade 👍
De har det sødeste og mest professionelle personale 😁 Har været patient i en længere årrække og vil helt sikkert fortsætte i fremtiden..

19. august 2025

Kære Dennis

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌸
Vi bliver så glade for at høre, at du har følt dig godt taget imod gennem årene, og at du oplever både professionalisme og imødekommenhed hos vores personale.