Dentalklinikken - Ballerup Anmeldelser 344

4,8

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Tryg og rigtig god behandling- og bedst af alt helt uden nogen form for smerte, fordi tandlægen forstår at lægge en bedøvelse. Kommer helt sikkert igen.

Jeg har lige haft mit første besøg på klinikken, en akut tid pga. tandpine! Jeg har meget slem tandlæge skræk og var meget bange og ked af det, allerede da jeg trådte ind på klinikken! Men de var... Se mere

Jeg kan varmt anbefale Hamid Azzouzi til alle, der ønsker en tandlæge, hvor man mærker både høj faglig dygtighed, og en så rolig, venlig og tillidsfuld tilgang. Før jeg startede hos Hamid, var jeg ik... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

• Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danmark

• 4497 3305

4,8

Svarer typisk inden for 1 måned

Fast kunde gennem 12 år, og oplever altid god og kompetent behandling og rådgivning.

Jeg har kun rosende ord om Dentalklinikken i Ballerup, hvor jeg oplever god og kompetent rådgivning, og oplever en god atmosfære på klinikken. Det er blevet til en del behandlinger gennem de seneste 12 år, og altid har det været en god oplevelse. Så jeg tager gerne fra Dragør til tandlæge i Ballerup :-)

4. februar 2026

Kære Jan

Tak for din mangeårige tillid og for din grundige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du gennem så mange år har oplevet både kompetent behandling, god rådgivning og en tryg atmosfære på klinikken. Vi sætter stor pris på, at du vælger os, også når der er lidt vej at køre.

Dygtige

Dygtige. Skarpe. Seriøse.

23. januar 2026

Kære M

Tak for din anmeldelse og for de fine ord. Det er værdsat.

Dentalklinikken Ballerup

Tryg og rigtig god behandling- og bedst…

6. februar 2026

Kære T. R. Rasmussen

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en tryg behandling og var smertefri undervejs. Det er vigtigt for os, at bedøvelsen fungerer som den skal, så behandlingen føles rolig og behagelig.

Tom er rigtig god

Tom er rigtig god
Jeg har været klient hos ham i 40 år

Altid super

Hilsen Peter Poulsson

5. februar 2026

Kære Peter

Tak for din anmeldelse og for den mangeårige tillid. Det er værdifuldt for os at høre, at du fortsat er tilfreds med behandlingen hos Tom.

Dentalklinikken Ballerup

Det var en ny medarbejder jeg var inde…

Det var en ny medarbejder jeg var inde hos. Hun var sød og rigtig god til at berolige mig. Super oplevelse

4. februar 2026

Kære Tina

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at den nye medarbejder formåede at skabe ro og tryghed for dig.

Dygtige

De er søde, effektive og meget dygtige

3. februar 2026

Kære Carsten

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både effektivitet, venlighed og faglig dygtighed hos os.

Dentalklinikken Ballerup

Dygtig tandlæge og venlige personale.

30. januar 2026

Kære Deniz

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både faglig dygtighed og venligt personale hos os.

Altid i trygge hænder

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Seyfi. Han er sød, rolig og meget rar, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder. Jeg kom med en knækket tand, som han fik lavet virkelig flot og resultatet blev bedre end jeg havde håbet på.
Jeg har gået hos ham i flere år og har fuld tillid til ham. Kan varmt anbefales

7. januar 2026

Kære Nabila

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du igen følte dig tryg hos Seyfi, og at resultatet med den knækkede tand levede op til dine forventninger. Tillid over flere år betyder meget for os, og vi sætter pris på din anbefaling.

Klart at anbefale!

Dentalklinikken i Ballerup er et trygt og behageligt sted, med søde og kompetente medarbejdere. Klart et sted jeg vil anbefale - de har været til stort hjælp for mig, hvor andre ikke lykkedes.

19. januar 2026

Kære Daniel

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede klinikken i Ballerup som et trygt og behageligt sted, og at vores team kunne hjælpe dig, hvor andre ikke lykkedes. Tak for din anbefaling.

KÆMPE OVERPRIS

KÆMPE OVERPRIS.
Havde smerter i min éne visdomstand. Fik tid hos Seyfi samme dag, hvilket var positivt. Han rensede kun min éne visdomstand og tilbød en panoramascanning til 995kr for at være sikker på roden ikke var for tæt på nerven. Takkede pænt nej tak og fik en regning på 465kr for 5 min rensning af 1 tand.
Tog til en anden tandlæge og fik samme rensning, almindelig scanning, grundig rådgivning ift. at få fjernet tanden. Samlet pris 178kr

Jeg forstår gamet, når man er provisionslønnet, men 1500kr vs 178kr. Nøjagtigt samme resultat. Nej tak 😂

6. januar 2026

Kære Albert

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du kunne få en tid samme dag og dermed hurtig hjælp til dine smerter.

Vi er kede af at høre, at du oplevede prisen som høj. Prisen for en behandling afhænger af flere faktorer, herunder typen af rensning, den faglige vurdering og den rådgivning, der gives i forbindelse med besøget. Forslag om yderligere diagnostik gives alene for at sikre korrekt og forsvarlig behandling, men det er naturligvis altid et valg, man selv tager stilling til.

Vi respekterer, at du har valgt at fortsætte et andet sted, og takker for, at du har delt din oplevelse.

Dentalklinikken Ballerup

Ja hvis jeg har en tandlæge men er tyk…

Ja hvis jeg har en tandlæge men er tyk ved og taler med en hele tid

16. januar 2026

Kære Mette

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede dialog og løbende forklaring under behandlingen, så du følte dig godt informeret hele vejen.

Det var en fine dag

Det var dialog oplevelse den dag

Kære Bjørn

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du havde en god oplevelse og en god dialog under besøget.

Fik akuttid med 2 dages frist

Fik akuttid med 2 dages frist. Problem blev løst

9. januar 2026

Kære Birgitte

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du hurtigt kunne få en tid, og at problemet blev løst som ønsket.

Dentalklinikken Ballerup

God og rolig oplevelse når man træder…

God og rolig oplevelse når man træder indfor,glade og venlig personale

8. januar 2026

Kære kunde

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede en rolig atmosfære og blev mødt af venligt personale fra starten.

Tryghed og nærvær

Min tandlæge fortæller mig hvad hun gør og hele tiden sikre sig at jeg er okay og informere mig hvis der sker nye ting fx. hvis hun skifter til et andet bor eller lignende.
Hun giver mig en tryghedsfølelse ved hele tiden og orientere mig om hvad der skal ske.

Kære Anne

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at løbende forklaringer og opmærksomhed gav dig tryghed under behandlingen. Den form for nærvær betyder meget for os.

God og hurtig behandling

God og hurtig behandling! Venligt personale 😊

Kære Pernille

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du fik en god og hurtig behandling og blev mødt af venligt personale 😊

Professionel smertefri behandling

Professionel smertefri behandling. Super venlig personale.

23. december 2025

Kære Peter

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både professionel og smertefri behandling samt venligt personale.

Super service og mega søde medarbejdere

Super service og mega søde medarbejdere

22. december 2025

Kære Flemming

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du oplevede både god service og venlige medarbejdere.

Altid super fin og effektiv service

Altid super fin og effektiv service

11. december 2025

Kære Lars

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever servicen som både fin og effektiv hver gang.

Dentalklinikken Ballerup

Sabrina er meget god og grundig

Sabrina er meget god og grundig og forklarer undervejs, hvad hun laver, og så er hun meget sød og sympatisk.

10. december 2025

Kære Tina

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at Sabrina gav dig en grundig behandling og tog sig tid til at forklare undervejs.