Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... Se mere
Virksomheden har svaret
Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij de keukendepot onze keuken gekocht bij Tugce Geweldig goed geholpen en er werd goed mee gedacht over wat wel en niet mogelijk was. Nu afwachten tot oktober als de keuken geleverd word maar hebbe... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel fijn en ontspannen geholpen door Jiska. We gaan verhuizen en moeten een nieuwe keuken. Door onze positieve vorige ervaring met Keukendepot Capelle meteen weer daarheen gegaan.
Nooit gepusht om te kiezen, heel relaxt alles doorgenomen, alle vragen worden serieus genomen. Om een keuze voor keukenblad te kunnen maken zijn we doorgestuurd naar Dekker in Zevenhuizen, daar hadden ze meer grote voorbeelden van bladen. Heel fijn. Scherp geprijsde keuken kunnen uitzoeken en geleverd op de datum die wij willen. Top!

Besvarelse fra Keukendepot
Goed geholpen door Cas en Bilal! We zijn geslaagd voor onze keuken.

Besvarelse fra Keukendepot
Prettige ervaring, Nick heeft ons erg goed geholpen. Met het samenstellen van onze nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukendepot
Goede service en vriendelijk!
In Capelle goed geholpen voor het uitzoeken van een keuken. Ze denken veel mee met de mogelijkheden en houden rekening met je wensen.

Besvarelse fra Keukendepot
Heel fijn geholpen met de keuze voor onze keuken door Rebecca. Transparant over prijzen, niks moet alles mag. Geen rare kortingen gewoon gelijk een nette prijs. We kregen de offerte netjes in een mapje mee om thuis nog op ons gemak door te lezen maar wij waren er al uit en hebben gelijk getekend! Zoek je een keuken ga dan eens langs bij Keukendepot Arkel!

Besvarelse fra Keukendepot
Keukendepot wordt goed vertegenwoordigd door Brett en Kim als personen. Beiden geven goed advies, luisteren naar de wensen van de klant en dwingen niet. Ook op de offerte was niks aan te merken. Alles werd keurig besproken, Kortom zeker een bezoek waard. Scherpe prijzen en prima advies.

Besvarelse fra Keukendepot
Erg goed geholpen door Nick in de vestiging van Amersfoort. We hebben een mooie keuken uitgekozen voor een betaalbare prijs.

Besvarelse fra Keukendepot
Geholpen door Frank. Vriendelijke verkoper, neemt de tijd. Denkt goed mee in oplossingen en mogelijkheden.

Besvarelse fra Keukendepot
Heel fijn geholpen met het samenstellen van de keuken!

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn erg prettig geholpen door Brett met het uitzoeken en bestellen van onze keuken.
We konden rustig rondkijken in de showroom en zijn daarna pas aangesproken of hij ons kon helpen. Daarna hebben we eerlijk en goed advies gekregen en nam hij alle tijd voor ons met het maken van keuzes . Er werd niets opgedrongen en alle vragen werden goed opgepakt en de tekeningen werden goed uitgewerkt. Kortom wij zijn erg tevreden en kunnen Keukendepot Huissen dan ook echt aanraden. De keuken moet nog worden geleverd maar alvast onze complimenten aan Brett (en Kim en Stijn via de email).

Besvarelse fra Keukendepot
Wij hebben onze keuken laten samen stellen bij Kim in Huissen.
Kim nam uitgebreid de tijd voor ons en heeft naar al onze wensen geluisterd.
We hebben samen echt onze droom keuken samengesteld.
Kan niet wachten tot hij wordt geleverd!
We gaan de keuken overigens zelf plaatsen, de kastjes komen al voor gemonteerd en je krijgt tips mee waar je eventueel tegen aan zou kunnen lopen!

Besvarelse fra Keukendepot
Jany is gastvrij, kundig en de specialist die ons heeft geholpen met het uitzoeken van onze keuken. Dit door aandachtig, rustig ons in ons 3 uur durende bezoek te helpen waarbij wij ons niet gejaagd voelde, niet werden weggekeken en dezelfde dag direct gekocht hebben. Ruime keuze aan keukens en apparatuur.

Besvarelse fra Keukendepot
Super goed geholpen door Matthijs!

Besvarelse fra Keukendepot
Heel vriendelijk, denkt erg goed mee !! Dank Matthijs voor je goede hulp!!

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn heel hartelijk ontvangen en super goed geholpen door verkoper Mike. Hij luisterde en gaf ideeen maar vooral hinnam de tijd voor ons. En samen zijn wij tot een mooi eind resultaat gekomen. Echt een super fijn en professioneel bedrijf. Nu wachten tot dat de keuken echt geplaats gaat worden.

Besvarelse fra Keukendepot
Als keuken geleverd is besta je niet meer, geen aftersales. Plaatsing keuken : misschien hiervoor bedrijf inzetten die weet hoe keuken geplaatst moet worden. Nu ruim half jaar later kastjes en lades sluiten niet meer aan, koelkast niet goed afgesteld.

Besvarelse fra Keukendepot
Goede en snelle service en aandacht voor de klant.

Besvarelse fra Keukendepot
Fantastische service en klantvriendelijkheid!
Wij zijn ontzettend tevreden over Keukendepot. Vanaf het eerste contact merkten we hoe klantgericht en professioneel ze zijn. Ze houden zich keurig aan alle afspraken en denken echt met je mee.
Na 3 jaar de keuken te hebben, was er een klein onderdeeltje kapot (door onszelf), dit werd dit zonder gedoe én helemaal gratis vervangen. Waar zie je dat nog tegenwoordig? Dat zegt alles over hun service en betrokkenheid.
Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare keukenleverancier. Wij zijn superblij!