Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Vandaag bij keukendepot geweest mijn droomkeuken gekocht bij camielle Super goed geholpen er word ook echt met je mee gedacht om te realiseren wat je wilt was eerst bij een andere zaak geweest ging... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Kontaktoplysninger
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Holland
- info@keukendepot.nl
- www.keukendepot.nl
Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top ervaring
We zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken! Zeker na een eerder minder goede ervaring in een andere zaak lieten ze hier zien hoe het ook kan! We hadden al eens een rondje gelopen en ideeën op gedaan en vervolgens een afspraak gemaakt om de keuken te ontwerpen. Dani heeft ons daar uitstekend bij geholpen, hij hoorde onze wensen aan gaf daarbij goed advies. Bij elk onderdeel legde hij duidelijk uit hoe het zou (kunnen) worden. Voor vragen konden we later ook altijd bij hem terecht en hij heeft het ontwerp nog wat aangepast waardoor het wat strakker oogt. We hadden niet het idee met een ‘verkopertje’ in gesprek te zijn geweest maar met iemand die serieus het beste voor ons wou, erg prettig! Al met al een fijne ervaring!
We zijn heel tevreden over onze…
We zijn heel tevreden over onze ervaring bij de aankoop van onze keuken. Dani heeft ons van begin tot eind super vriendelijk en professioneel geholpen. Hij dacht echt mee met onze wensen, nam de tijd voor al onze vragen en gaf eerlijk advies. Dankzij hem verliep alles heel vlot en met een goed gevoel. We kijken nu al uit naar de plaatsing van onze keuken!
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door…
Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Brett Willemsen bij het uitzoeken van onze keuken. Hij nam uitgebreid de tijd om samen met ons te kijken naar de beste opstelling, passende kleuren en alle mogelijkheden die aansloten bij onze wensen en de ruimte.
Brett gaf deskundig en eerlijk advies en dacht echt met ons mee. Zijn rustige en enthousiaste manier van begeleiden zorgde ervoor dat we ons direct op ons gemak voelden. Wat we vooral erg prettig vonden, was dat hij nergens op aandrong, maar ons juist de ruimte gaf om rustig keuzes te maken.
Dankzij zijn hulp hebben we nu een keuken samengesteld waar we enorm blij mee zijn. We zijn ontzettend tevreden met het resultaat en kunnen niet wachten tot alles geplaatst wordt. Zeker een aanrader voor iedereen die persoonlijk en professioneel advies zoekt, zonder zich opgedrongen te voelen.

Top service
Super geholpen door Brett, samen gekeken wat passend is, kregen tips mee en dacht mee ook qua prijs wat passend is qua budget. Denkt mee met de klant in de wensen, en niet aan wat het oplevert. Voor ons als starter is dit heel belangrijk. Zaak is erg verwelkomend en hangt een fijne sfeer. Aanrader voor iedereen.

Top service!!
We hebben hier een keuken gekocht en zijn super blij! Jany heeft ons echt heel goed geholpen. Hij dacht fijn met ons mee, gaf goede tips en nam de tijd voor ons. Het voelde allemaal heel relaxed en vertrouwd. Echt top service, zeker een aanrader!

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn heel erg fijn en goed geholpen
Wij zijn geweldig geholpen aan ons droomkeuken.
Eerlijk advies, goede communicatie en een superstrak resultaat.
Met hartstikke veel dank aan Jani en Bianca Toppers zijn jullie!
Gr Shirley Tom en kids

No nonsense benadering.
No nonsense benadering. Makkelijk contact. Kortom, prima winkel om een goede keuken voor een schappelijke prijs te kopen. Laag- en middensegment.
Oh ja. We waren zeer tevreden over Anja.

Keukendepot Capelle aan de IJssel is top
Rustig en goed mee denken van keuken adviseur. Alle bijzondere wensen en keuzes werden voldaan. Tegen zeer aantrekkelijke prijs.
Ruud

Jany heeft ons geholpen
Jany heeft ons geholpen.
Vakkundig, eerlijk, gastvrij, enthousiast, vriendelijk. Budget bewust. Neemt de tijd voor je, Zeer tevreden.
Bedankt Jany

Besvarelse fra Keukendepot
Van begin tot eind geweldig geholpen…
Van begin tot eind geweldig geholpen door Jany. Hij neemt alle tijd, is transparant en eerlijk en heeft heel fijn met ons meegedacht over wat de beste opties waren.
Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en zouden zeker weer terug gaan voor een keuken.

Superkeukens
Ik heb met Furkan gesproken en ben erg tevreden over zowel het ontwerp als de service die zij aanbieden. Furkan nam de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren en dacht actief mee over praktische en mooie oplossingen voor mijn keuken.
Het ontwerp sluit perfect aan bij wat ik voor ogen had en ik voelde me tijdens het hele proces goed geholpen. De service was vriendelijk, professioneel en duidelijk, wat veel vertrouwen gaf.
Ik kan Superkeukens en zeker ook Furkan van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukendepot
Voor de tweede keer hier een keuken…
Voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Vriendelijke mensen, goede kennis en duidelijke uitleg. Denken goed met je mee.

Besvarelse fra Keukendepot
Een prachtige keuken gekocht en ontzettend goed geholpen!
Binnen bij keukendepot liepen we tegen een prachtige keuken aan. Met onze wensen en de mogelijkheden die Jany ons geboden heeft, hebben we onze droomkeuken laten ontwerpen!
Jany is een echte vakman, weet waar die overpraat, neemt de tijd voor je, geeft eerlijk advies en wat een geduld heeft hij! We kunnen niet wachten tot dat de keuken geplaatst word.
Een hele fijne ervaring, ontzettend bedankt!

Besvarelse fra Keukendepot
We zijn tot de details super goed…
We zijn tot de details super goed geholpen en snelle levering.

Super
Super mooie keuken besteld
Bij een hartstikke lieve vrouw die het allemaal goed bij elkaar heeft gezocht en ons super heeft geholpen
Goeie service bedankt ! Trijntje

Besvarelse fra Keukendepot
Mooie keuken gekocht super geholpen…
Mooie keuken gekocht super geholpen door Trijntje

Besvarelse fra Keukendepot
Vandaag bij keukendepot geweest mijn…
Vandaag bij keukendepot geweest mijn droomkeuken gekocht bij camielle
Super goed geholpen er word ook echt met je mee gedacht om te realiseren wat je wilt was eerst bij een andere zaak geweest ging niet goed toen kwam ik hier terecht en nu ben ik zo blij met mijn
Nieuwe keuken ik zou deze winkel zeer zeker aanraden!!!!

Horrible after-sales service
The installation department seems to rely on standard procedures without considering real-life scenarios. They require the pipes to be aligned according to their predefined схемas. During the first visit, they canceled the installation and asked us to shorten the pipes. To proceed, we had to hire a plumber and pay to have the pipes shortened.
However, after the installation was finally completed, we realized that the original pipe length would not have caused any issue at all.
By sending inexperienced staff, you risk wasting both your time and money. I would recommend choosing companies that value their customers, listen to them, and are capable of understanding their situation.

Besvarelse fra Keukendepot
Een heel fijn en uitgebreid ontwerpgesprek!
Dani heeft ons uitstekend geholpen met het kiezen van onze keuken.
Ondanks dat ze nog soms ouderwets werken met dikke mappen en vreemde codes voor al hun kastjes e.d. was het heel fijn dat er uitgebreid de tijd werd genomen voor onze keuzes en ideeën.
We zijn erg benieuwd straks naar de levering en plaatsing!

Top!
Goede kwaliteit keukens, vriendelijk personeel, duidelijke uitleg, ruime keuze, schappelijke prijzen én lekkere koffie... 😉 #aanrader

Besvarelse fra Keukendepot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.