Keukendepot - Eindhoven Anmeldelser 7

4,2

Tenierslaan 9, 5613 DZ Eindhoven, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de tweede keer hier een keuken gekocht. Vriendelijke mensen, goede kennis en duidelijke uitleg. Denken goed met je mee.

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenbordpladebutik
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Superkeukens

Ik heb met Furkan gesproken en ben erg tevreden over zowel het ontwerp als de service die zij aanbieden. Furkan nam de tijd om goed naar mijn wensen te luisteren en dacht actief mee over praktische en mooie oplossingen voor mijn keuken.

Het ontwerp sluit perfect aan bij wat ik voor ogen had en ik voelde me tijdens het hele proces goed geholpen. De service was vriendelijk, professioneel en duidelijk, wat veel vertrouwen gaf.

Ik kan Superkeukens en zeker ook Furkan van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.

4. april 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het ontwerp en de service. Goed dat Furkan van Keukendepot Eindhoven echt de tijd heeft genomen om naar je wensen te luisteren en met je mee te denken over praktische en mooie oplossingen. Zo zorgen we samen dat alles klopt.

Mooi ook dat je het hele proces als duidelijk en prettig hebt ervaren. Dat geeft vertrouwen, en dat is precies wat je mag verwachten.

We geven je complimenten graag aan hem door. Veel plezier gewenst met je nieuwe keuken! Mocht er nog iets zijn, dan staan we natuurlijk voor je klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de tweede keer hier een keuken…

22. april 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Bedankt voor je mooie review én voor het vertrouwen om opnieuw voor Keukendepot te kiezen! Geweldig om te lezen dat je onze aanpak waardeert en dat je het advies als duidelijk en prettig hebt ervaren. We vinden het belangrijk om echt met je mee te denken, fijn dat dit zo is overgekomen!

Super geholpen!!

Wij kwamen voor een hoge kast met een vriezer en grote koelkast. Uiteindelijk met een hele nieuwe keuken de deur uit gegaan. Wij zijn super geholpen door Jorg. Ik kan het iedereen aanraden om naar keukendepot te gaan als je geen mooie praatjes wilt maar gewoon een mooie keuken wilt hebben voor een scherpe prijs.

21. marts 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Wat begon met een losse wens voor een kast en apparatuur, en eindigde met een complete nieuwe keuken. Dat zegt veel over hoe het gesprek is verlopen. Fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Jorg van Keukendepot Eindhoven en dat alles duidelijk en prettig aanvoelde. Daar doen we het voor: eerlijk advies, zonder mooie praatjes. Gewoon samen kijken wat bij je past, binnen je wensen en budget.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nice kitchen with good price

We took our time to decide on options, they were kind to have us more than one appointment, discussed the options at length. Helpful and skillful staff. Nice kitchen for a good price. Looking forward for installation.

22. marts 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Thank you for your review. It’s nice to hear that you took the time to explore all options and that our team could support you across multiple appointments. We believe it’s important that you can make decisions at your own pace, with clear and honest advice along the way.

We’re happy to hear you experienced our team as helpful and skilled, and that you found a kitchen that fits your wishes and budget. Wishing you all the best for the installation — we’re confident you’ll enjoy the result!

Best regards,

Prachtige keuken

Wij konden op korte termijn een afspraak maken in de zaak. Tijdens de afspraak werden wij vriendelijk benaderd en geholpen. Ook wist de verkoopster goed in te spelen op de plek die wij hadden voor de keuken , waardoor alle ruimte goed wordt benut als de keuken wordt geplaatst. Prijsverhouding is ook iets wat ons erg goed stemde, beter dan menig andere zaak.

23. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Dank jullie wel voor deze mooie review! Geweldig om te horen dat jullie zo snel terechtkonden en dat onze medewerker heeft gezorgd voor een slimme indeling én een scherpe prijs. We wensen jullie straks veel kookplezier!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Totaal niet pusherig en alles is bespreekbaar. Een mooie keuken samengesteld.

14. december 2024

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Bedankt voor je toffe review! Wat fijn om te lezen dat je onze deskundigheid en vriendelijke aanpak hebt gewaardeerd. We vinden het belangrijk dat alles bespreekbaar is en dat je zonder druk de keuken van je dromen kunt samenstellen. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers, alles was bespreekbaar, mooie keuken voor een hele leuke prijs

29. oktober 2024

Besvarelse fra Keukendepot - Eindhoven

Wat fijn dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij onze vestiging in Eindhoven! Geweldig dat alles bespreekbaar was en dat jullie een prachtige keuken hebben gevonden voor een mooie prijs. Bedankt voor jullie vertrouwen en geniet van jullie nieuwe keuken!

Keukendepot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.