Keukendepot - capelle-a-d-ijssel Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Lylantse Baan 3, 2908 LG Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik en mijn vrouw hadden meerdere keukenzaken bezocht en gesproken maar kwamen niet tevreden naar buiten. Echter kwamen we bij keuken depot in cappelle en daar werden we ontvangen door Bilal uit... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne gesprekken, goede adviezen en gezellige ongedwongen sfeer. Geen moment enige druk gevoeld om ergens onze handtekening onder te zetten. Paar keer teruggegaan (twijfel over kleur en blad) en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel fijn en ontspannen geholpen door Jiska. We gaan verhuizen en moeten een nieuwe keuken. Door onze positieve vorige ervaring met Keukendepot Capelle meteen weer daarheen gegaan. Nooit gepusht om... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenbordpladebutik
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

165 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas een zeer negatieve ervaring met…

Helaas een zeer negatieve ervaring met KeukenDepot.

Eind januari hebben wij voor een nieuwbouwproject meerdere keukens besteld bij KeukenDepot. Bij levering bleek direct dat er diverse problemen waren: meerdere onderdelen ontbraken, verschillende onderdelen waren beschadigd en een aantal producten was verkeerd geleverd.

Inmiddels is het begin juni en beschikken wij nog steeds niet over complete, bruikbare keukens. Ruim vier maanden na levering zijn essentiële onderdelen nog altijd niet geleverd en ontbreekt elk concreet inzicht in wanneer de keukens wel compleet zullen zijn.

Gedurende deze periode hebben wij meerdere keren contact opgenomen met KeukenDepot. Helaas krijgen wij geen duidelijke planning, geen concrete leverdata en geen oplossing voor de ontstane situatie. Ook een verzoek om (gedeeltelijke) terugbetaling van niet-geleverde onderdelen heeft tot op heden geen inhoudelijke reactie opgeleverd.

Fouten bij levering kunnen voorkomen, maar wat wij moeilijk kunnen accepteren is het gebrek aan communicatie, transparantie en opvolging. Wanneer klanten maandenlang wachten op een complete keuken, mag verwacht worden dat er duidelijkheid wordt gegeven over de planning en dat er actief wordt gezocht naar een passende oplossing.

Na ruim vier maanden wachten zitten wij nog steeds met onvolledige keukens en zonder zicht op een einddatum. Op basis van onze ervaring kunnen wij KeukenDepot daarom helaas niet aanbevelen.

11. marts 2026

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat vervelend om te lezen dat jullie ervaring zo is verlopen. Dat is niet de service die je mag verwachten, zeker niet bij een project met meerdere keukens.

We begrijpen dat het erg frustrerend is als onderdelen ontbreken, beschadigd of verkeerd geleverd zijn en er vervolgens geen duidelijkheid komt over de planning. Goede communicatie en een concrete oplossing zijn in zo’n situatie juist belangrijk.

We gaan contact opnemen met onze vestiging om een en ander na te gaan.

Keukendepot Capelle aan de IJssel is top

Rustig en goed mee denken van keuken adviseur. Alle bijzondere wensen en keuzes werden voldaan. Tegen zeer aantrekkelijke prijs.
Ruud

10. april 2026

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor je mooie review, Ruud! Fijn om te horen dat je het advies als rustig en meedenkend hebt ervaren. Goed dat er echt is geluisterd naar je wensen en dat ook de bijzondere keuzes gewoon mogelijk waren. Mooi dat dit alles samenkomt in een keuken die past bij jouw wensen, tegen een prijs die goed voelt.

Veel plezier gewenst met je nieuwe keuken!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Horrible after-sales service

The installation department seems to rely on standard procedures without considering real-life scenarios. They require the pipes to be aligned according to their predefined схемas. During the first visit, they canceled the installation and asked us to shorten the pipes. To proceed, we had to hire a plumber and pay to have the pipes shortened.

However, after the installation was finally completed, we realized that the original pipe length would not have caused any issue at all.

By sending inexperienced staff, you risk wasting both your time and money. I would recommend choosing companies that value their customers, listen to them, and are capable of understanding their situation.

13. april 2026

Dear mister Korkmaz,
At the time the kitchen installer was present at your home, several connection points were not connected according to Keukendepot's piping diagram.

We have strict agreement/rules with Keukendepot regarding the piping. If installation is not carried out according to the piping diagram, we do not install according to Keukendepot's wishes/agreement. We apply these rules to our installers. Moreover, these rules apply to all customers, and naturally, no exceptions can be made. If a customer has not adhered to the piping diagram, this can never be attributed to the installer in question.

If you were unsure whether the piping had been installed correctly, you could have inquired about this. Our installers could then have checked beforehand and informed you. Unfortunately, you did not do this.
However, none of this can be attributed to our installer, and we rely on your own responsibility in this matter.

Hoping this provides sufficient information.

Kind regards,
Keukendepot Capelle

Super goed geholpen door Edwin

Super goed geholpen door Edwin! Ik zou keuken depot zeker weten aanraden!

25. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie woorden.
Goed om te lezen dat Edwin van Keukendepot Capelle je zo goed heeft kunnen helpen. Daar doen we het voor.

Veel plezier met je keuken en bedankt voor je aanbeveling!

Super fijne samenwerking

Super fijne samenwerking, je weet precies waar je aan toe bent en hebben de keuken voor een hele nette prijs kunnen kopen met alle luxe, volledig naar wens. De hulp en uitleg van Edwin (locatie Capelle a/d Ijssel) is ook erg fijn. Hij denkt goed mee of komt met goede ideeën. Zeker een aanrader om te kijken voor een keuken! Bedankt Keukendepot, ik kijk uit naar het eindresultaat!

28. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dank je wel!

Fijn om te horen dat je de samenwerking als zo prettig hebt ervaren en dat je precies wist waar je aan toe was. Transparantie vinden we belangrijk, zodat jij met een gerust gevoel jouw keuken kunt samenstellen. Geweldig dat je een luxe keuken volledig naar wens hebt kunnen kopen voor een nette prijs.

Ook leuk om te lezen dat Edwin van onze vestiging in Capelle aan den IJssel zo goed met je heeft meegedacht. Een keuken ontwerpen is maatwerk, en dan is het fijn als je adviseur met slimme ideeën komt en alles duidelijk uitlegt.

Bedankt voor je aanbeveling en je vertrouwen in Keukendepot. We begrijpen dat je uitkijkt naar het eindresultaat – wij ook! Alvast heel veel voorpret gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukendepot Capelle, en zijn erg goed geholpen door Edwin. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. Hij gaf goede adviezen en tips en beantwoordde al onze vragen, zowel in de zaak als via de mail. Nogmaals bedankt voor de fijne service, en we kijken uit naar de nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dank jullie wel! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Edwin van Keukendepot Capelle. We vinden het belangrijk dat er écht de tijd genomen wordt voor onze klanten, en het is geweldig om te lezen dat Edwin daarin heeft uitgeblonken. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken – we hopen dat het een plek wordt waar jullie elke dag van genieten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden over hoe…

Wij zijn heel tevreden over hoe Kimberly ons geholpen heeft!
Geen druk, aandacht voor onze wensen en daar is een pracht keuken uitgekomen.

Hele fijne zaak met mooie keukens en genoeg te kiezen!

Fam van Keulen

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat leuk om deze reactie te mogen lezen! Het is mooi om te horen dat Kimberly van Keukendepot Capelle jullie zo prettig heeft begeleid en echt de tijd nam om mee te denken. Dat zorgvuldige proces zie je terug in het eindresultaat: een keuken die helemaal bij jullie past. Dank voor het vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Super geholpen door Kimberley

Super geholpen door Kimberley. Luisterde goed naar onze wensen en speelde daarop in. Wat wij wilde was het belangrijkste. Heel vriendelijk en nam alle tijd.

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat Kimberley van Keukendepot Capelle zo goed naar jullie wensen heeft geluisterd en daar echt op heeft ingespeeld. Jullie wensen staan bij ons altijd centraal, en het is geweldig dat jullie dat zo hebben ervaren. We geven graag de tijd en aandacht die nodig is!

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne zaak goed geholpen in Capelle a/d…

Fijne zaak goed geholpen in Capelle a/d IJssel
Waren zo maar binnen gelopen zonder afspraak. Werden gelijk aangesproken om die dag nog een afspraak in te plannen in hun op dat moment drukke agenda.
Na terplekke zijn we keurig geholpen door de bedrijfsleidster zelf .Nemen echt de tijd en moeite voor de verwerking van onze wensen. Bedankt hiervoor top.We hebben nu een goed gevoel over de nog komende plaatsing van onze keuken.
Groet Ed en Marja Steevens

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een fijne review, dankjewel Ed en Marja! Mooi om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in onze vestiging in Capelle aan den IJssel – en dat zelfs zonder afspraak. We vinden het belangrijk om voor iedereen tijd en aandacht te maken, dus mooi dat dat ook zo is ervaren. Fijn dat jullie met een goed gevoel uitkijken naar de plaatsing van jullie keuken.

Alvast veel plezier gewenst en natuurlijk: graag gedaan!

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel, nemen echt de tijd voor je heb heel andere ervaring met een keuken kopen voor je het weet zit je eraan vast. Maar bij jullie ging het echt heel anders eraan toe, chappo hiervoor, totaal geen druk gezet, werden ook heel fijn geholpen door Paul en Kim zal het ook in mijn kennissenkring vermelden.

8. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dankjewel! We vinden het ontzettend belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en de tijd krijgen om een weloverwogen keuze te maken. Fijn om te horen dat Paul en Kim van Keukendepot Capelle jullie zo fijn hebben geholpen, zonder druk. Daar doen we het voor! En extra dank voor het doorvertellen in je kennissenkring – dat waarderen we enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Warm welkom Wij hebben een aantal keukenzaken…

Wij hebben een aantal keukenzaken bezocht en uiteindelijk kwamen we bij de Keukendepot binnen en werden direct goed ontvangen door Paul en Edwin. Beide heren dachten heel goed met ons mee qua indeling en warmte in de ruimte dmv kleur.
Alles is super uitgelegd en meegedacht en of we nu 1 vraag of 10 vragen hadden er werd gewoon tijd voor genomen. Nu wachten we vol verwachting op onze keuken.

23. december 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat fijn om te lezen dat jullie je bij ons meteen welkom voelden! Paul en Edwin van Keukendepot Capelle zullen blij zijn met jullie mooie woorden. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en alle tijd te nemen — of het nu om één vraag gaat of tien.

Mooi dat jullie zo goed zijn geholpen met zowel de indeling als het creëren van sfeer in de ruimte. We kijken samen met jullie uit naar de levering van de keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben heel goed geholpen door Kimberly. Ze dacht goed met mij mee om mijn bestaande keuken, die een paar jaar geleden bij Keukendepot gekocht is, uit te breiden. Met nieuwe fronten en een heel nieuw deel ben ik helemaal tevreden. Ik vind vooral de transparantie over de prijzen zeer prettig!

8. november 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Dank je wel voor je leuke review! Mooi dat zij heeft meegedacht om je bestaande keuken naadloos uit te breiden en dat deze combinatie van nieuwe fronten en een extra deel precies brengt wat je zocht. En transparante prijzen… daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn in de showroom heel goed geholpen door Edwin. We werden vriendelijk ontvangen en hij nam uitgebreid de tijd om met ons mee te denken over de keukenopstelling, het materiaal en de keukenapparatuur. Hij wees ons duidelijk op de voor- en nadelen van verschillende opties. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; uiteindelijk kwamen we tot een mooie prijs.
Vooraf hadden we prettig mailcontact waarin we onze wensen en mogelijkheden hebben besproken. In de showroom hebben we vervolgens samen de puntjes op de i gezet. Kortom: een fijne ervaring en zeker een aanrader!

5. november 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dank jullie wel! Fijn dat Edwin van Keukendepot Capelle zo goed met jullie heeft meegedacht en dat het hele proces – van mailcontact tot showroombezoek – zo prettig verliep. Geniet straks van jullie nieuwe keuken, dat wordt vast een plaatje!

Goed geholpen

Goed geholpen. Namen goed de tijd om advies te geven en de tekening temaken

21. oktober 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat fijn dat je zo goed bent geholpen! Onze keukenadviseurs nemen graag de tijd om samen tot het beste ontwerp te komen — leuk dat je dat hebt ervaren. We hopen dat je straks met veel plezier van je nieuwe keuken geniet!

Keuken depot

Medewerker Paul heeft mij meerdere malen echt geholpen. Hij heeft echt de tijd genomen. Bedankt voor de medewerking en daardoor heb ik de juiste keuze kunnen maken.

17. oktober 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat fijn om te horen dat Paul van Keukendepot Capelle zo de tijd voor je heeft genomen en je goed heeft kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Bedankt dat je dit met ons deelt,

Super goed geholpen

Super goed geholpen, heel aardig personeel. Denken goed met je mee en nemen de tijd om alles te laten zien. Echt een aanrader om hier je keuken te kopen.

11. september 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat ons team de tijd voor je heeft genomen. We doen altijd ons best om mee te denken en je een keuken te bieden die bij je past. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe keukent! 👏

Vriendelijk en meedenkend

Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niks is hier teveel gevraagd. Waarbij andere keukenwinkels niet eens goedemorgen zeggen

14. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid en behulpzaamheid zo hebt ervaren. We vinden het belangrijk om iedereen met aandacht te ontvangen – zelfs een simpele goedemorgen maakt verschil. Geniet straks volop van je keuken!

Aanrader

Nooit gepusht om te kiezen, heel relaxt alles doorgenomen, alle vragen worden serieus genomen. Om een keuze voor keukenblad te kunnen maken zijn we doorgestuurd naar Dekker in Zevenhuizen, daar hadden ze meer grote voorbeelden van bladen. Heel fijn. Scherp geprijsde keuken kunnen uitzoeken en geleverd op de datum die wij willen. Top!

12. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Jiska van Keukendepot Capelle zal dit ontzettend leuk vinden om te lezen. Fijn dat jullie opnieuw voor Keukendepot Capelle hebben gekozen en dat het hele traject zo ontspannen en zorgvuldig is verlopen. Mooi dat jullie zelfs bij Dekker in Zevenhuizen de perfecte keuze voor het blad konden maken. Heel veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en vriendelijk!

Goede service en vriendelijk!
In Capelle goed geholpen voor het uitzoeken van een keuken. Ze denken veel mee met de mogelijkheden en houden rekening met je wensen.

10. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - capelle-a-d-ijssel

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te lezen dat onze keukenadviseurs in Capelle zo met je hebben meegedacht en jouw wensen centraal hebben gezet. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Keukendepot

Læs mere om andre typer anmeldelser.