Nijverheidsweg 1F, 6651 KS Druten, Gelderland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

No nonsense benadering. Makkelijk contact. Kortom, prima winkel om een goede keuken voor een schappelijke prijs te kopen. Laag- en middensegment. Oh ja. We waren zeer tevreden over Anja.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne ervaring! We hebben een prachtige keuken uitgezocht bij Keukendepot in Druten. En kunnen dan ook niet wachten tot deze geleverd gaat worden. De keuken zou echt geweldig staan in ons nieu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenbordpladebutik
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

No nonsense benadering.

Oh ja. We waren zeer tevreden over Anja.

29. april 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze no-nonsense aanpak en het makkelijke contact zo hebt ervaren. Gewoon duidelijk en zonder gedoe, dat is waar we voor staan.

Mooi dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat je Anja van Keukendepot Druten zo positief noemt. Dat geven we graag aan haar door.

Veel plezier gewenst met je keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goed samengestelde hoek keuken

Er is goed meegedacht qua indeling en kleurstelling en er is alle tijd voor genomen tijdens het showroom bezoek. De digitale informatie m.b.t. de keuken, het aanzicht, de tekeningen etc.. zijn ook handig ter voorbereiding voor de plaatsing die later plaatsvindt.
Dan hopen we dat de plaatsing net zo voorspoedig en met aandacht voor detail zal verlopen :-)

20. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het showroombezoek, dank je wel!

Mooi dat er goed is meegedacht over de indeling en kleurstelling en dat jullie het gevoel hadden dat er echt alle tijd voor jullie werd genomen. Een keuken uitzoeken is een belangrijk moment, dus dan is het prettig als alles rustig en duidelijk wordt uitgelegd.

Ook goed om te horen dat de digitale informatie, zoals de aanzichten en tekeningen, jullie helpt bij de voorbereiding op de plaatsing. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

We gaan er natuurlijk alles aan doen om de plaatsing net zo voorspoedig en zorgvuldig te laten verlopen Bedankt voor jullie vertrouwen!

Hele fijne ervaring!

Hele fijne ervaring!
We hebben een prachtige keuken uitgezocht bij Keukendepot in Druten.
En kunnen dan ook niet wachten tot deze geleverd gaat worden.
De keuken zou echt geweldig staan in ons nieuwe huis. We gingen op zoek naar een zaak waar je als klant centraal staat, zonder rare poespas en een dwingend gevoel. Dit hebben we gevonden bij Keukendepot in Druten. We zijn geholpen door Anja. Extra complimenten voor haar! Wat een warm welkom en wat een fijne medewerker! Door haar kennis werd alles heel duidelijk uitgelegd en er werd erg de tijd voor ons genomen om onze droom keuken uit te zoeken, geen vraag was teveel, helemaal super!! We zullen keukendepot dan ook zeker aanraden bij iedereen.

19. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Bedankt voor deze review.

Wat fijn dat jullie zo’n mooie keuken hebben uitgezocht bij Keukendepot in Druten en dat jullie er nu al zo naar uitkijken dat hij geleverd wordt. Dat voorpret-gevoel bij een nieuw huis is natuurlijk extra bijzonder

Super om te horen dat jullie bewust op zoek waren naar een winkel waar je als klant écht centraal staat, zonder poespas of druk – en dat jullie dat bij ons hebben gevonden. We geven de complimenten met veel plezier door aan Anja. Wat mooi dat zij jullie zo warm heeft ontvangen, alles duidelijk heeft uitgelegd en uitgebreid de tijd nam om samen jullie droomkeuken samen te stellen.

Bedankt voor jullie vertrouwen én voor het aanraden van Keukendepot. We wensen jullie alvast heel veel woon- en kookplezier in jullie nieuwe huis!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Me and my girlfriend just design our…

Me and my girlfriend just design our dream kitchen at keukendepot, it was so easy thanks to the amazing people working there. They all the concerns of what we wanted and all the pacience to show all the diferent items, a very good and pleasant conversation and atmosfere. Highly recomend this store for any projects of other people and dont think a low budget creates a impossibily with the professional team of this company.

31. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Thank you so much for taking the time to share your experience!
It’s great to read how much you enjoyed designing your dream kitchen together, and that our team took the time to really listen to your wishes and guide you through all the options with patience and care.

We believe a great kitchen starts with a relaxed atmosphere and honest advice, regardless of budget.

We wish you lots of happiness with your new kitchen and thank you for recommending Keukendepot to others.

Greetings,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goeid advies

We zijn goed geholpen in Druten, goed advies gehad.

16. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Bedankt voor jullie fijne review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies en de hulp in onze vestiging in Druten. We wensen jullie veel plezier met jullie (nieuwe) keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super blij met de keuken en wasombouw

Ondanks dat we zelf al goed voor ons hadden wat we weelde zijn we erg goed geholpen door vriendelijk personeel.

Onze nieuwe keuken en wasombouw gaat prachtig staan als hij binnen is.
Ik kan niet wachten

9. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn, ook al hadden jullie zelf al een duidelijk beeld. Dat bevestigt maar weer hoe waardevol persoonlijk en vriendelijk contact blijft. We kunnen ons helemaal voorstellen dat jullie niet kunnen wachten – het gaat ongetwijfeld prachtig staan!

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken en wasombouw!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig een keuken uitzoeken.

We zijn goed geholpen door erg vriendelijke medewerkers. Eerst impressie foto's, daarna exact ingevuld en aanpassingen gedaan. Duidelijk en transparant over wat je krijgt en wat het kost.

13. december 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Dank voor je mooie review. Fijn dat je zo goed bent begeleid door onze collega’s. Het meedenken met beelden, het finetunen van het ontwerp én de openheid over keuzes en kosten – dat is precies waar we voor staan.

Veel plezier met jullie nieuwe keuken en bedankt voor het vertrouwen in ons proces!

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen. Ze denken budgettaire met je mee en na 4 aanpassingen nog net zo vriendelijk. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan!

5. november 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat goed om te horen dat jullie zo prettig zijn geholpen! Fijn dat er steeds met jullie budget is meegedacht en dat ook na meerdere aanpassingen de vriendelijkheid en aandacht bleef — zo hoort het. Bedankt voor jullie aanbeveling, en heel veel plezier met jullie keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De keuken is door een vakman geplaatst

De keuken is door een vakman geplaatst. Netjes en goed geplaatst! Heel erg blij mee.

4. september 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat goed om te horen dat alles zo netjes is verlopen! Een vakkundige plaatsing maakt het verschil — en wat fijn dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat. Veel kookplezier in jullie nieuwe keuken!

Wat een winkel!!!

Dit was onze derde keer bij Keukendepot Druten, wat zijn wij alle keren supergoed geholpen. Anja neemt de tijd voor je, kijkt met je mee en denkt altijd in oplossingen.
Iets wat misschien niet zo handig is? Dan geeft ze dit eerlijk aan.
Ze heeft een goede kijk op wat je wil, en zal je altijd eerlijk adviseren.

Zit je er over na te denken om een nieuwe keuken aan te schaffen? Sla deze winkel dan zeker niet over!!!

16. oktober 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat een mooie terugkoppeling, en wat leuk om te lezen dat jullie al voor de derde keer bij ons zijn geweest! Anja van Keukendepot Druten zal dit met een grote glimlach lezen — eerlijk advies en meedenken staan bij haar (en ons hele team) altijd voorop. Dank voor jullie vertrouwen en mooie woorden, en veel kookplezier in de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een hele fijne samenwerking…

We hebben een hele fijne samenwerking gehad met Rik.
Alles wat we wilde was mogelijk zelfs met onze zelf gekochte apparatuur.
En nergens een betere prijs kunnen vinden.

11. oktober 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat een mooi compliment voor Rik van Keukendepot Druten! Fijn dat hij zo goed heeft meegedacht en dat alles precies naar wens kon worden uitgevoerd — zelfs met jullie eigen apparatuur. En natuurlijk extra leuk dat de prijs ook nog eens de beste was!

Keukendepot

Ondanks dat we vrij goed wist wat we voor keuken wilde, heeft de verkoopster bruikbare aanvullingen gedaan. We hadden niet het gevoel dat ons iets werd opgedrongen. Nikki is het komen installeren, hij was professioneel en informeel tegelijkertijd. Wat we erg fijn vonden omdat we allebei thuis waren. Een paar maanden later moest er wat vervangen worden (productiefout) toen het onderdeel binnen was heeft Nikki het dezelfde dag nog vervangen.Een algehele goede ervaring dus!

22. september 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat onze verkoopster goed heeft meegedacht en dat jullie je nergens onder druk gezet voelden. Zoals het hoort, zeker bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en wensen jullie veel plezier met de keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Verkoopster was heel enthousiast en…

Verkoopster was heel enthousiast en meedenkend over onze keuken .ze toonde echt belangstelling in ons kopers en alles werd duidelijk uitgelegd wat er mogelijk was en de administratie was duidelijk.

16. september 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat leuk om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn over het advies in onze winkel in Druten! Fijn dat de verkoopster goed heeft meegedacht en alles duidelijk kon uitleggen. Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samen onze perfecte keuken ontworpen

Wij zijn via een kennis van ons terecht gekomen bij keuken depot Druten voor het kijken naar een nieuwe keuken.

Op een zaterdag eerst maar eens wat inspiratie gaan op doen wat al een hele fijne ervaring was. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en voor vragen konden we bij Anja en Celine terecht.

Een keuken gevonden die aardig deed aan onze eisen. Telefonisch een afspraak gemaakt. Op een dinsdagavond bleef Anja langer om met ons de keuken helemaal in te tekenen hoe die voor ons perfect is.

Anja nam echt de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. We voelde ons erg op ons gemak! We zijn samen tot een ontwerp van onze perfecte keuken gekomen.

Wij kunnen niet wachten tot de keuken eris!

Super bedankt!

19. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad in onze vestiging in Druten! Anja en Celine hebben met plezier met jullie meegedacht en samen met jullie de keuken vormgegeven. Mooi dat het ontwerp nu helemaal naar wens is – wij kunnen ook niet wachten tot hij straks bij jullie staat te stralen.

Top bedrijf

Geholpen door 2 leuke dames, ze denken goed mee en geven goede adviezen. Zou iedereen aanraden hier heen te gaan.

12. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat een leuke review, bedankt! Fijn dat onze keukenadviseurs je zo goed hebben geholpen en met je hebben meegedacht. We vinden het mooi dat je ons zelfs aanraadt aan anderen. Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Top bedrijf

Top bedrijf, goede communicatie, goede service, een echte aanrader.

14. august 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze communicatie en service zo waardeert. Aanrader genoemd worden, daar worden we natuurlijk heel blij van!

Hele mooie keuken samengesteld

Hele mooie keuken samengesteld door Rik. We zijn heel fijn geholpen. Er werd met ons meegedacht en qua prijs valt de keuken erg mee. Zeer tevreden dus! Echt een aanrader om bij keukendepot een nieuwe keuken aan te schaffen!

21. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat gaaf dat jullie zo tevreden zijn met de keuken én met Rik van Keukendepot Druten! Fijn dat het meedenken, de prijs én het eindresultaat zo goed bevallen zijn. Geniet van jullie nieuwe keuken en bedankt voor het warme advies aan anderen.

Droomkeuken gekocht!

Onlangs hebben wij een keuken gekocht bij Rik. We zijn een hele avond in Druten geweest om elke stap grondig te doorlopen en daarin werden we eerlijk geadviseerd over welke keuzes we wel of niet moesten maken. Samen zijn we daarin tot onze droomkeuken gekomen. We zijn later nog een keer terug geweest om de puntjes op de i te zetten. Rik nam daar de tijd voor en dat voelde erg fijn.

26. marts 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat fijn dat jullie je zo goed begeleid voelden door Rik van Keukendepot Druten. Samen stap voor stap werken aan een keuken waar je écht blij van wordt – dat is precies waar we het voor doen. En dan ook nog even terugkomen om alles tot in detail af te stemmen… helemaal top! Bedankt voor jullie vertrouwen.

Aanrader, zeer goed geholpen

De keuken die wij op het oog hadden bij een andere zaak kon niet meer geleverd worden. Via een zoekopdracht kwamen we vervolgens uit bij keukendepot Druten. We zijn enorm goed geholpen door Anja. Ze denkt mee en heeft verstand van zaken. Ook het contact per e-mail voor de laatste aanpassingen verloopt soepel en professioneel. We raden mensen deze vestiging zeker aan.

30. maj 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat een mooie review, dankjewel voor het delen! Fijn dat jullie via jullie zoektocht bij Keukendepot Druten terecht zijn gekomen. Anja doet haar werk met veel passie en het is geweldig om te horen dat dit zo goed is overgekomen. Ook fijn dat het contact rondom de laatste details soepel verliep. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super fijn geholpen door Anja in Druten…

Super fijn geholpen door Anja in Druten alles heel duidelijk uitgelegd en alle mogelijkheden doorgesproken waardoor we op een hele mooie keuken uit zijn gekomen kan niet wachten tot hij geplaatst word!

12. april 2025

Besvarelse fra Keukendepot - Druten

Wat geweldig om te lezen dat Anja van Keukendepot Druten je zo goed heeft begeleid! Ze neemt graag de tijd om alles helder uit te leggen en samen tot de perfecte keuken te komen. Spannend dat de plaatsing eraan komt – we tellen met je mee af!

Keukendepot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.