Keukendepot Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bij de keukendepot onze keuken gekocht bij Tugce Geweldig goed geholpen en er werd goed mee gedacht over wat wel en niet mogelijk was. Nu afwachten tot oktober als de keuken geleverd word maar hebbe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenbordpladebutik
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

155 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

We gingen alleen kijken

We gingen alleen kijken, echter hadden ze nog ruimte. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Er werdt netjes de tijd genomen en hele goeie uitleg. Personeel is erg aardig en behulpzaam.

12. juli 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor jullie mooie review! Wat leuk dat jullie eigenlijk alleen even wilden rondkijken, maar toch zijn geslaagd voor een prachtige keuken. Ons team neemt graag de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, zodat jullie met een goed gevoel kunnen kiezen. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en de vriendelijkheid van onze medewerkers.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede uitleg goed service aardige…

Goede uitleg goed service aardige medewerkerdter

12. juli 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je onze uitleg en service zo waardeert. Ons team doet altijd hun best om klanten op een vriendelijke en duidelijke manier te helpen, en het is mooi om te lezen dat dit is gelukt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De verkoper in Capelle Edwin was zeer behulpzaam

De verkoper in Capelle, Edwin, was zeer behulpzaam, stelde de juiste vragen en luisterde prima naar onze wensen; het resultaat is de aankoop van een voor ons fraaie keuken.

9. juli 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor jullie mooie review! Edwin van Keukendepot Capelle is blij om te horen dat hij zo goed heeft kunnen meedenken en luisteren naar jullie wensen. Fijn dat dit heeft geleid tot een keuken die helemaal bij jullie past. Heel veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn ontzettend goed geholpen

We zijn ontzettend goed geholpen. Neemt echt de tijd voor je! En denkt met je mee.

9. juli 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Dank je wel voor deze review. Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze persoonlijke aanpak en de tijd die we nemen om mee te denken. Dat is precies hoe we het graag doen: samen tot de perfecte keuken komen.

Snel en deskundig

Fantastisch geholpen zonder gedoe .
Duidelijk en transparant echt heel fijn ik raad het iedereen aan 🙏

6. juli 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie woorden, dankjewel! We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en alles duidelijk is, zonder onnodig gedoe. Dat je ons zelfs aanraadt aan anderen, is voor ons het grootste compliment.

Jiska

Jiska, dank je wel voor het helpen!! Veel kennis en een leuke dame!

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een fijne review, bedankt! Mooi om te horen dat Jiska van Keukendepot Capelle met haar kennis en enthousiasme zo’n positieve indruk heeft achtergelaten. Zo maken we samen van het kiezen van een keuken een leuke ervaring!

Bedankt Mike

Mike heeft ons goed geholpen. Veel mogelijkheden, neemt de tijd en goed geprijsd.

5. juli 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Mike van Keukendepot Duiven de tijd heeft genomen om alle mogelijkheden samen met jullie te ontdekken. We vinden het belangrijk dat je in alle rust kunt kiezen voor een keuken die helemaal bij je past — en dat voor een eerlijke prijs.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk. Er werd echt met ons meegedacht en we kregen waardevolle adviezen waar we zelf niet aan gedacht hadden. We voelden ons goed geholpen in het hele proces.

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je mooie woorden! Wat leuk om te lezen dat je je zo goed geholpen voelde en dat ons team echt met jullie heeft meegedacht. We vinden het belangrijk om net dat stapje extra te zetten en samen tot verrassende oplossingen te komen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Erg fijn contact duidelijk informatief…

Erg fijn contact duidelijk informatief en informeel. Weet waar ze het over heeft en begeleid hierin goed.

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je onze begeleiding als duidelijk en persoonlijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om klanten op een heldere en toegankelijke manier mee te nemen in alle keuzes, zodat je met een gerust gevoel de perfecte keuken samenstelt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geïnformeerd en goede uitleg

Ze heeft een hele goede uitleg gegeven en alles laten zien hoe het ongeveer eruit komt te zien, en de animatie op de computer zag er ook heel mooi uit precies onze keuken met nieuwe apparatuur.

28. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over de uitleg en de duidelijke visualisatie van jullie nieuwe keuken. De animatie helpt echt om alvast een goed beeld te krijgen van het eindresultaat. We wensen jullie straks veel plezier met de nieuwe keuken!

Top!

Nick nam alle tijd om alles te laten zien, uit te leggen en aan te passen. Hij gaf ook tips over de keukenindeling.

27. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je review! Wat goed om te horen dat Nick van Keukendepot Amersfoort zoveel tijd heeft genomen om alles rustig door te nemen en met je mee te denken over de indeling. Fijn dat je de tips en uitleg hebt gewaardeerd.

Keukendepot. Goede ervaring!

Ben zeer tevreden over mijn bezoek en ervaring bij Keukendepot.
Brett heeft me fijn en goed begeleid in het kiezen van de keuken zoals ik het voor me zag. Hij is rustig, niet dwingend, veel kennis over alles en met goede adviezen.
Hij zat me aardig achter mijn vodden als ik te laat reageerde op vervolgafspraken maar op een correcte wijze.
Heb 1 gesprek met Kim gehad en dat was ook eenzelfde ervaring.
Kortom, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankomende keuken. Ik verheug me er heel erg op.
Bedankt Brett en Kim.

26. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review – dank je wel! Wat fijn om te horen dat Brett van Keukendepot Huissen je zo prettig en deskundig heeft begeleid, precies in het tempo en met de aandacht die je nodig had. En ook mooi dat Kim in het gesprek dezelfde indruk heeft achtergelaten. We hopen dat het wachten op je nieuwe keuken snel voorbij is en je er straks met volle teugen van geniet!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne en vakkundig advies door Camiel

Fijne en vakkundig advies door Camiel. Tussen door nog wijzigingen doorgegeven zijn mutaties zijn goed verlopen. Bestelling is fijn goed gegaan, geen problemen bij levering en plaatsen van keuken. Keuken is een plaatje, super trots. Dankjewel voor het totaal plaatje.

15. februar 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie woorden, dank je wel! Camiel van Keukendepot Tilburg heeft je duidelijk goed geholpen – fijn dat alles van advies tot plaatsing soepel is verlopen. En dat jullie nu kunnen genieten van een keuken om trots op te zijn, is natuurlijk de kers op de taart.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nick heeft ons onwijs fijn geholpen

Nick heeft ons onwijs fijn geholpen! Denkt erg goed mee en geeft advies waar je echt wat aan hebt. Prachtige keuken uitgezocht samen en we kunnen niet wachten tot het eindresultaat als het straks in huis staat!

25. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie woorden over Nick van Keukendepot Amersfoort! Wat fijn dat jullie samen zo’n goed gevoel hebben over het gekozen ontwerp. Het eindresultaat wordt vast en zeker schitterend – en de voorpret is minstens zo leuk! Geniet nog even van de voorpret, en straks van jullie prachtige nieuwe keuken.

Hele mooie keuken samengesteld

Hele mooie keuken samengesteld door Rik. We zijn heel fijn geholpen. Er werd met ons meegedacht en qua prijs valt de keuken erg mee. Zeer tevreden dus! Echt een aanrader om bij keukendepot een nieuwe keuken aan te schaffen!

21. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat gaaf dat jullie zo tevreden zijn met de keuken én met Rik van Keukendepot Druten! Fijn dat het meedenken, de prijs én het eindresultaat zo goed bevallen zijn. Geniet van jullie nieuwe keuken en bedankt voor het warme advies aan anderen.

Prettig contact,meedenkend

Prettig contact,meedenkend, super snel een offerte en tekening ontvangen.

20. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat fijn dat jullie zo snel en prettig zijn geholpen! Meedenken en snel schakelen is precies hoe we het graag doen. Bedankt voor het vertrouwen in onze werkwijze.

Wij zijn geholpen door Jiska,

Wij zijn geholpen door Jiska,
En dat hebben wij als top ervaren, je merkte dat haar kennis van materialen echt on point was. Ze wist goed onze wensen te vertalen naar iets moois. Onze ervaring was vele malen beter dan bij de vorige, en ook de prijs was beter. Nu is het afwachten tot onze prachtige keuken er is.

X
Shannon & Lukasz

20. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat leuk dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad met Jiska van Keukendepot Capelle! Haar kennis én gevoel voor stijl maken echt het verschil. Super dat ze jullie wensen zo goed heeft weten te vertalen naar een prachtig ontwerp – en dan ook nog eens tegen een betere prijs. Nu aftellen tot het eindresultaat in jullie keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Frank dacht ontzettend goed mee in al…

Frank dacht ontzettend goed mee in al onze wensen en nam de tijd voor ons. Aanrader!

19. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat mooi om te horen dat Frank van Keukendepot Amersfoort zoveel aandacht had voor jullie wensen en jullie zo goed heeft begeleid. Dank voor jullie enthousiaste aanbeveling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Er wordt goed geluisterd en meegedacht…

Er wordt goed geluisterd en meegedacht in de wensen en ideeën van de klant.
Alles is te zien na intekenen op groot beeldscherm.
Erg klantvriendelijk en behulpzaam.

18. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie woorden, dank je wel! We vinden het belangrijk om écht naar onze klanten te luisteren en samen tot het beste ontwerp te komen. Super dat je het intekenen op groot scherm als prettig hebt ervaren – zo maken we jouw droomkeuken meteen tastbaar. Ons team staat altijd klaar en denkt graag mee.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Helderheid en transparantie in het hele proces

Helderheid in het proces, kosten en opzet duidelijk in te schatten door de configuratie.
Goed geholpen tijdens de afspraak, waarbij meegedacht werd aan de wensen en ook de look en feel van de keuken

14. juni 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat fijn om te horen dat de configuratie jullie helderheid gaf over zowel het proces als de kosten – zo hoort het! Mooi dat er tijdens de afspraak actief werd meegedacht over jullie wensen én het uiterlijk van de keuken. Dat samenspel maakt het verschil. Bedankt voor jullie vertrouwen!

Keukendepot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.