Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... Se mere
Virksomheden har svaret
Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... Se mere
Virksomheden har svaret
Bij de keukendepot onze keuken gekocht bij Tugce Geweldig goed geholpen en er werd goed mee gedacht over wat wel en niet mogelijk was. Nu afwachten tot oktober als de keuken geleverd word maar hebbe... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We gingen alleen kijken, echter hadden ze nog ruimte. We hebben een mooie keuken uitgezocht. Er werdt netjes de tijd genomen en hele goeie uitleg. Personeel is erg aardig en behulpzaam.

Besvarelse fra Keukendepot
Goede uitleg goed service aardige medewerkerdter

Besvarelse fra Keukendepot
De verkoper in Capelle, Edwin, was zeer behulpzaam, stelde de juiste vragen en luisterde prima naar onze wensen; het resultaat is de aankoop van een voor ons fraaie keuken.

Besvarelse fra Keukendepot
We zijn ontzettend goed geholpen. Neemt echt de tijd voor je! En denkt met je mee.

Besvarelse fra Keukendepot
Fantastisch geholpen zonder gedoe .
Duidelijk en transparant echt heel fijn ik raad het iedereen aan 🙏

Besvarelse fra Keukendepot
Jiska, dank je wel voor het helpen!! Veel kennis en een leuke dame!

Besvarelse fra Keukendepot
Mike heeft ons goed geholpen. Veel mogelijkheden, neemt de tijd en goed geprijsd.

Besvarelse fra Keukendepot
Zeer behulpzaam en vriendelijk. Er werd echt met ons meegedacht en we kregen waardevolle adviezen waar we zelf niet aan gedacht hadden. We voelden ons goed geholpen in het hele proces.

Besvarelse fra Keukendepot
Erg fijn contact duidelijk informatief en informeel. Weet waar ze het over heeft en begeleid hierin goed.

Besvarelse fra Keukendepot
Ze heeft een hele goede uitleg gegeven en alles laten zien hoe het ongeveer eruit komt te zien, en de animatie op de computer zag er ook heel mooi uit precies onze keuken met nieuwe apparatuur.

Besvarelse fra Keukendepot
Nick nam alle tijd om alles te laten zien, uit te leggen en aan te passen. Hij gaf ook tips over de keukenindeling.

Besvarelse fra Keukendepot
Ben zeer tevreden over mijn bezoek en ervaring bij Keukendepot.
Brett heeft me fijn en goed begeleid in het kiezen van de keuken zoals ik het voor me zag. Hij is rustig, niet dwingend, veel kennis over alles en met goede adviezen.
Hij zat me aardig achter mijn vodden als ik te laat reageerde op vervolgafspraken maar op een correcte wijze.
Heb 1 gesprek met Kim gehad en dat was ook eenzelfde ervaring.
Kortom, ik ben erg blij met mijn nieuwe aankomende keuken. Ik verheug me er heel erg op.
Bedankt Brett en Kim.

Besvarelse fra Keukendepot
Fijne en vakkundig advies door Camiel. Tussen door nog wijzigingen doorgegeven zijn mutaties zijn goed verlopen. Bestelling is fijn goed gegaan, geen problemen bij levering en plaatsen van keuken. Keuken is een plaatje, super trots. Dankjewel voor het totaal plaatje.

Besvarelse fra Keukendepot
Nick heeft ons onwijs fijn geholpen! Denkt erg goed mee en geeft advies waar je echt wat aan hebt. Prachtige keuken uitgezocht samen en we kunnen niet wachten tot het eindresultaat als het straks in huis staat!

Besvarelse fra Keukendepot
Hele mooie keuken samengesteld door Rik. We zijn heel fijn geholpen. Er werd met ons meegedacht en qua prijs valt de keuken erg mee. Zeer tevreden dus! Echt een aanrader om bij keukendepot een nieuwe keuken aan te schaffen!

Besvarelse fra Keukendepot
Prettig contact,meedenkend, super snel een offerte en tekening ontvangen.

Wij zijn geholpen door Jiska,
En dat hebben wij als top ervaren, je merkte dat haar kennis van materialen echt on point was. Ze wist goed onze wensen te vertalen naar iets moois. Onze ervaring was vele malen beter dan bij de vorige, en ook de prijs was beter. Nu is het afwachten tot onze prachtige keuken er is.
X
Shannon & Lukasz

Besvarelse fra Keukendepot
Frank dacht ontzettend goed mee in al onze wensen en nam de tijd voor ons. Aanrader!

Besvarelse fra Keukendepot
Er wordt goed geluisterd en meegedacht in de wensen en ideeën van de klant.
Alles is te zien na intekenen op groot beeldscherm.
Erg klantvriendelijk en behulpzaam.

Besvarelse fra Keukendepot
Helderheid in het proces, kosten en opzet duidelijk in te schatten door de configuratie.
Goed geholpen tijdens de afspraak, waarbij meegedacht werd aan de wensen en ook de look en feel van de keuken