Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmorgen erg fijn door Dani de Koning geholpen. Er is erg goed naar ons geluisterd en er zijn goede opties gegeven. We hebben nu wat moois en ook betaalbaars uitgekozen. Bedankt Dani!
Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie showroom, professionele begeleiding bij de aankoop van de keuken. Denken goed mee met mijn wensen. De verkoper is zeer vriendelijk en door zijn ervaring denkt hij aan dingen waar ik nog niet aan gedacht had. Al met al top!

Besvarelse fra Keukendepot
Ondanks dat we vrij goed wist wat we voor keuken wilde, heeft de verkoopster bruikbare aanvullingen gedaan. We hadden niet het gevoel dat ons iets werd opgedrongen. Nikki is het komen installeren, hij was professioneel en informeel tegelijkertijd. Wat we erg fijn vonden omdat we allebei thuis waren. Een paar maanden later moest er wat vervangen worden (productiefout) toen het onderdeel binnen was heeft Nikki het dezelfde dag nog vervangen.Een algehele goede ervaring dus!

Besvarelse fra Keukendepot
Afgelopen juli mijn keuken aangeschaft bij Keukendepot in Amersfoort. Na lang zoeken en twijfelen tussen meerdere grote keukenwinkels heb ik er toch voor gekozen om bij Keukendepot langs te gaan, in verband met de aantrekkelijke, maar voornamelijk, normale keukenprijzen. Ik wil graag iets aanschaffen voor de waarde die het heeft en niet hoeven afdingen, zoals bij veel grote keukenwinkels. In de winkel ben ik ontzettend prettig geholpen door Nick. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen, stond open voor vragen en het was te merken dat hij veel kennis had. Het 3D-ontwerp wat ter plekke wordt gemaakt, geeft een goed beeld van de nieuwe keuken. In de winkel was er een grote showroom met veel verschillende keukens en allerlei andere opties om te bekijken. Contact via de mail en telefoon verliep altijd prettig en ben nooit teleurgesteld geweest. Nick, ontzettend bedankt!

Besvarelse fra Keukendepot
Ik ben fijn geholpen door Brett. Iemand die goed advies gaf en meedacht met mijn wensen en budget. Keukendepot heeft een ruim assortiment en ik heb mijn droomkeuken inmiddels vastgelegd.

Besvarelse fra Keukendepot
Verkoopster was heel enthousiast en meedenkend over onze keuken .ze toonde echt belangstelling in ons kopers en alles werd duidelijk uitgelegd wat er mogelijk was en de administratie was duidelijk.

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn normaal niet van revieuws. Onze ervaring was zo slecht dat wij er alsnog 1 maken. Keuken besteld 1 jaar geleden 08 2024. Nu in 09 2025 het project pas af kunnen sluiten. Helaas halve keuken krom of beschadigd geleverd. Zelf opgehaald dus wij kregen de schuld. Keuken weken in de woonkamer gestaan omdat wij er direct na open maken achter kwamen dus niks mee hadden gedaan. Monteur eindelijk langs. Geloofde ons niet dat kast krom was want keuken was niet geplaatst. Kregen een deur. Was niet goed. Weer een deur. Was ook niet goed en zo door. Eindelijk goede deur gekregen hadden wij geplaatst en wat bleek. Kast krom. Kregen wij een nieuwe kast geleverd met deur. Volledig gebroken. Aanrechtblad zat een scheur en een breuk in. Nieuwe blad had kleur verschil. Geluķkig de andere kant nog kunnen her gebruiken. Kast inmiddels binnen. Deur weer scheef in mekaar. Gelukkig een oude kunnen gebruiken. Zit krasje op maar laat maar zitten. Vreselijke ervaring is het geweest. Oja de bijgeleverde poten zijn allemaal te kort. Moest er maar plankjes onder leggen of nieuwe kopen. Heb deze uit eindelijk bij een andere winkel gekocht ivm dat scheelt de helft met deze zaak. Geen tegemoetkoming of wat dan ook gehad. Wij zijn altijd netjes en beleefd gebleven maar dit was een vreselijke ervaring. Wij hebben nog netjes een mailtje gestuurd dat het wat ons betreft afgehandeld is. Wat denk je. Niks meer van gehoord. Helaas vreselijke ervaring hier een keuken kopen. 1 ster en geen 0 ster ivm uit eindelijk wel bijna opgelost. Gekocht bij keukendepot Huissen.
Verbeterpunten:
In 1 keer alles goed leveren en een tegemoetkoming voor het ongemak en netjes reageren bij afhandeling
Super goed geholpen, heel aardig personeel. Denken goed met je mee en nemen de tijd om alles te laten zien. Echt een aanrader om hier je keuken te kopen.

Besvarelse fra Keukendepot
We hebben van mei onze keuken. En het is nog niet goed zo veel dingen mis verkeerd geïnstalleerd. Maak je een klacht en dat het op gelost moet worden hoor je niks bel je nog een keer weten ze er niks van! Echt zo klaar mee het is te hopen dat ze het laaste ding snel komen oplossen! Ons geduld is aardig op!
Wij konden op korte termijn een afspraak maken in de zaak. Tijdens de afspraak werden wij vriendelijk benaderd en geholpen. Ook wist de verkoopster goed in te spelen op de plek die wij hadden voor de keuken , waardoor alle ruimte goed wordt benut als de keuken wordt geplaatst. Prijsverhouding is ook iets wat ons erg goed stemde, beter dan menig andere zaak.

Besvarelse fra Keukendepot
Door Jany geholpen, Jany is spontaan, aardig en behulpzaam. Neemt de tijd voor je en laat alles zien wat er mogelijk is. Prijzen zijn goed en we kunnen niet wachten totdat onze keuken geplaatst wordt!

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn heel goed geholpen, eerlijk advies, adviseur die zeker meedenkt en meerdere mogelijkheden uitlegd.
Open advies voor apparatuurkeuze.
Neemt de tijd en is ook voorbereid.
Onze adviseur is Remon ( locatie Duiven)

Besvarelse fra Keukendepot
Matthijs heeft mij ongelooflijk vriendelijk geholpen, had alle geduld en was zeer kundig. In drie dagen heb ik samen met hem een hele mooie en originele keuken samengesteld, volledig in lijn met mijn wensen en binnen budget.

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn via een kennis van ons terecht gekomen bij keuken depot Druten voor het kijken naar een nieuwe keuken.
Op een zaterdag eerst maar eens wat inspiratie gaan op doen wat al een hele fijne ervaring was. We kregen rustig de tijd om rond te kijken en voor vragen konden we bij Anja en Celine terecht.
Een keuken gevonden die aardig deed aan onze eisen. Telefonisch een afspraak gemaakt. Op een dinsdagavond bleef Anja langer om met ons de keuken helemaal in te tekenen hoe die voor ons perfect is.
Anja nam echt de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. We voelde ons erg op ons gemak! We zijn samen tot een ontwerp van onze perfecte keuken gekomen.
Wij kunnen niet wachten tot de keuken eris!
Super bedankt!

Besvarelse fra Keukendepot
Wat is er veel fout gegaan. We hebben zelf voor de apparatuur gezorgd wat prima was. We moesten wel even de merken doorgeven van de gekochte apparatuur. Dat hebben we gedaan. We zijn vriendelijk geholpen door keukendepot Huissen. Janssen totaal nam de montage voor hun rekening. Bij de montage bleek de vaatwasser 3 cm hoger te zijn. Dit is ons niet verteld toen we de merken doorgegeven hadden van de apparatuur. We hadden het anders zo om kunnen ruilen. De keuken moest hierdoor 3 cm verhoogd worden. Veel extra werk. Toen de bovenkastjes geplaatst werden bleek de ruimte iets te klein. Zonder overleg is er een stuk weggehakt van het verlaagd plafond wat we net door een firma hadden laten aanbrengen. De bovenkastjes hangen veel te hoog. Ik kan alleen bij de onderste plank. De bovenkastjes hangen en aan de zijkant bij het plafond en de muur zitten beschadigingen. 1 bovenkastje is aan de zijkant niet afgewerkt, 1 kastje is bovenaan beschadigd en een laatje onder de spoelbak past niet. De deur van de koelkast past niet omdat ze niet gekeken hebben welke koelkast we hadden. De achterwand is niet goed opgemeten qua breedte is deze te kort. Janssen totaal wil ons nu op laten draaien voor heel veel fouten die zij gemaakt hebben. Zij nemen geen verantwoordelijkheid en willen ons laten betalen. Zo triest.
Er is een persoonlijk gesprek geweest. Ze zijn zich alleen maar aan het verdedigen. De grote oorzaak van de fouten die gemaakt zijn is dat de apparatuur waar we zelf voor gezorgd hebben niet is nagekeken of deze kloppen qua maat. En het inmeten van de achterwand is niet goed gebeurd, deze is te kort. Daarnaast zijn er zonder overleg stukken uit het verlaagd plafond gehakt om de kastjes op te kunnen hangen.
Zó triest allemaal. Ze willen ons voor de kosten op laten draaien voor het herstellen van het verlaagd plafond als de kastjes, die veel te hoog hangen, omlaag gaan en als we een achterwand willen met de goede maat moeten we dit ook bekostigen. We schakelen nu onze rechtsbijstand in.

Top bedrijf
Geholpen door 2 leuke dames, ze denken goed mee en geven goede adviezen. Zou iedereen aanraden hier heen te gaan.

Besvarelse fra Keukendepot
Goed geadviseerd door Nick!
Blij met de service!

Besvarelse fra Keukendepot
Fijne sfeer mee denkend vriendelijk en wat ook belangrijk is de prijzen zijn niet over de top zeker aan te raden voor mensen die een nieuwe keuken willen kopen mocht dit review u niet overtuigen ga dan beslist eens langs .

Besvarelse fra Keukendepot
Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Niks is hier teveel gevraagd. Waarbij andere keukenwinkels niet eens goedemorgen zeggen

Besvarelse fra Keukendepot
Top bedrijf, goede communicatie, goede service, een echte aanrader.

Besvarelse fra Keukendepot
De kundigheid, zeer goed geholpen door Jany

Besvarelse fra Keukendepot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.