Wat een fijne ervaring bij van Mossel in Valkenswaard. We werden goed ontvangen en direct geholpen door Niek en collega’s. Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie en details over de auto door... Se mere

Se, hvad kunderne siger
v . Mossel Weert Ik ontving een zeer hoge offerte over een reparatie aan hydraulische pomp die 2 jaar geleden ook al was uitgevoerd.Na reclamatie van mij zou deze reparatie onder garantie worden uitg... Se mere
Ongezien nieuwe auto gekocht. Verkoper pas ontmoet bij aflevering. Contacten (telefonisch en per mail) vooraf erg prettig en correct. Had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen en dat is ook ge... Se mere
Op zoek naar een cadeautje voor onze klein dochter dat natuurlijk geheim moest blijven. Keuze is gevallen op een gebruikte VW Up!. Bij van Mossel Tilburg op een geweldige manier geholpen door Lucca... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Volkswagen
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Holland
- vanmossel.nl/volkswagen

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Positieve ervaring
Luuk is een zeer vriendelijke en behulpzame verkoper.
Communicatie was ook uiterst prettig. Bij vragen kun je altijd terecht.
Ontvangst bij aflevering van de auto was zeer netjes geregeld.
Prettig contact De medewerker waarmee ik aantal keer…
De medewerker waarmee ik aantal keer contract had bij balie (als je binnenkomt zit hij vaak aan linkerzijde) is zeer klantgericht, prettige communicatie en inhoudelijk duidelijk. Topper
Top VW en Audi dealer!
De service bij Van Mossel Weert is uitmuntend! De medewerkers zijn heel vakkundig en heel erg vriendelijk, echt een top VW en Audi dealer om aan te raden!
Prettig contact en goede service.
Vorige week een hele mooie Volkswagen Taigo hier gekocht. Fijn contact gehad met Ramon van de Wiel tijdens deze aankoop!
goed ontvangen
Goed ontvangen en duidelijke uitleg werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Na werkzaamheden goede uitleg factuur.
Esli was heel behulpzaam en vriendelijk…
Esli was heel behulpzaam en vriendelijk en niet dwingend om de auto te kopen.
Wel moet ik zeggen dat hij weinig wist over die verkochte auto.
Ik snap het ook wel, het gaat over lnyk-co.
Super goed geholpen
Super goed geholpen, ik had panne doordat ik in een gat in de weg was gereden. De auto begon te trillen en te hobbelen. Ik moest een diagnose laten maken van de auto en kon direct terecht bij Van Mossel Waalwijk. Zij hebben de auto nagekeken en wisten mij al snel weer opweg te helpen. Ze waren uiterst klantvriendelijk en professioneel.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Te vreden klant.
Ik werd netjes ontvangen en ben weten te slagen voor het kopen van een nette transporter. Mijn vraag was kan ik hem zo snel mogelijk meenemen en of er een klein detail verholpen kon worden. Ook dat was geen probleem en netjes volgens afspraak verlopen. Ook werd ik na een dag na het ophalen gebeld , of alles naar wens was en ik ten alle tijden kon bellen als er vragen zouden zijn. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel blij bent met de aankoop en de samenwerking met Milan ook voor in de toekomst.

Besvarelse fra Van Mossel Volkswagen
Ik trof de verkoper Milan en die heeft…
Ik trof de verkoper Milan en die heeft mij super goed geholpen, ben zeer tevreden hoe hij het heeft geregeld. Zeker 5 Sterren!

Besvarelse fra Van Mossel Volkswagen
Correcte manier van communiceren en…
Correcte manier van communiceren en afhandelen
Zeer tevreden over begeleiding voor en na koop
Verkoop proces verliep heel prettig en…
Verkoop proces verliep heel prettig en relaxed.
Iven luisterde goed naar onze vraagstelling.
Ook geduldig bij uitleg nieuwe functies.
Vriendelijk personeel, goede service
Op 15-04 onze auto opgehaald. Heel vriendelijk en professioneel geholpen door Ramon van de Wiel.
Opperbeste klantvriendelijkheid
Niet telefonisch bereikbaar en wordt…
Niet telefonisch bereikbaar en wordt ook niet terug gebeld als het callcenter een terugbel notificatie achtergelaten heeft.
Dit komt volgens uw medewerkers door onder bezetting van personeel
Alles ging snel en soepel
Alles ging snel en soepel. Twan heeft al onze vragen duidelijk en geduldig beantwoord, en hij was daarbij erg vriendelijk. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe auto.
Prettige medewerkers, snelle service!
Zelden heb ik zo graag een review willen geven. Vrijdagmiddag 14.00 uur kom ik met mijn oude Beetle bij v Mossel in Waalwijk i.v.m. een los onderdeel. Op een zeer vriendelijke manier word ik geholpen waarbij ook nog direct duidelijk wordt dat het diezelfde middag gemaakt kan worden. Onderdeel moest daarbij ook nog uit Tilburg worden gehaald. Intussen ging ik even naar de occasionafdeling waar ik ook op een zeer prettige manier te woord werd gestaan. Geen hoogdravende autoverkoper, gewoon een prettige gast. Twee uur later kon ik m'n auto weer meenemen.
Prima ervaring in Waalwijk! Kortom: 5+☆
Sjors heeft het allemaal correct en…
Sjors heeft het allemaal correct en leuk voor mij gedaan. Uitstekende service vanuit Sjors Beeks. Hartelijk dank.
Lars heeft me heel goed geadviseerd
Lars heeft me heel goed geadviseerd: plezierig, vlot, deskundig en eerlijk.
Super!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.