We werden uitermate vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopleider Sven Lips. Hij legde ons rustig alles uit en beantwoordde al onze vragen naar tevredenheid. Wij komen graag terug bij van Mosse... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Enkele uren voor het vertrek van onze vakantie starte de auto niet meer. Via Ford assist een hulpdienst voor de deur. Accu probleem. Boost gegeven en daarna starte hij weer maar het primaire probleem... Se mere
Zeer prettig geholpen door de Front Office van Van Mossel in Veghel. Ik ben rustig en geduldig geholpen en er werd echt de tijd voor mij genomen. De vriendelijke benadering heb ik erg gewaardeerd.... Se mere
zwarte plastic buitenrand van buitenspiegel was beschadigd,kreeg te horen dat hele buitenspiegel vervangen moest worden tbv € 300,-. ,even op internet gezocht, kon deze kopen voor € 28,-. dit gemel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Ford
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Holland
- vanmossel.nl/ford

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben de 5 auto gekocht bij van…
We hebben de 5 auto gekocht bij van mossel roermond. Dat zegt toch genoeg. Alleen 1 ding de baliemedewerkster mag wel anders doen tegen de klanten.
hoe kan het dat je niet eens een…
hoe kan het dat je niet eens een schuifdeur kunt maken?
moet je na gaan als er motor technisch aan een auto gepruld moet worden.
denk niet dat ik dat bij jullie durf te laten doen.
Goede
Goede, snelle service. Leenfiets was niet beschikbaar, maar een medewerker bracht en haalde mij vanaf de plaats van bestemming. Goed geregeld!
Topverkoper Sven Lips
We werden uitermate vriendelijk en deskundig geholpen door verkoopleider Sven Lips. Hij legde ons rustig alles uit en beantwoordde al onze vragen naar tevredenheid. Wij komen graag terug bij van Mossel Breda.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Vakmensen en voor beiden een faire deal…
Vakmensen en voor beiden een faire deal gesloten !

Fijne ervaring. Toffe verkopers
Fijne ervaring. Goed, eerlijk en gezellig contact met de verkoopafdeling. Toffe verkopers. :-)
Ontzettend fijn en persoonlijk contact…
Ontzettend fijn en persoonlijk contact met de verkoopster Luna. Dit geeft een prettig gevoel bij de aankoop van een nieuwe auto. Zeer tevreden met de service
Zeer prettig geholpen door de Front…
Kortom, een fijne ervaring en zeker een compliment voor de medewerkers van de Front Office. Bedankt voor de goede service!
Slechte ervaring met onderhoud
Zeer slechte ervaring met onderhoud aan mijn auto bij Van Mossel. Onlangs een grote onderhoudsbeurt aan mijn Ford Fiesta gehad. Ruitenwissers laten vervangen op advies van de monteur. Nog gevraagd of er andere bijzonderheden waren maar die waren er niet. Factuur netjes betaald en naar huis gegaan. Bleek achteraf in de kleine lettertjes op de factuur te staan dat er een bijgeluid is tijdens het rijden. Versnellingsbak en/of koppeling kapot maar wel veilig om te rijden. Auto maakt een ratelend geluid. 2 andere autogarages om advies gevraagd en beide gaven meteen aan dat de versnellingsbak kapot is en zo min mogelijk moet rijden. Van Mossel al meerdere malen proberen te bellen maar ze doen alsof hun neus bloedt en nemen mijn klacht niet serieus. Inmiddels ben ik op zoek naar een andere auto. Onderhoud laat ik hier nooit mee doen. Een vergelijkbare ervaring heb ik een jaar ge
leden ook al gehad toen de airco leiding kapot was. Zeer slechte service. Onderhoud en communicatie verloopt zeer slecht.
Hele proces van offerte tot aflevering…
Hele proces van offerte tot aflevering was zeer aangenaam. Bedankt Avi!

Enginealarmering
Direct geholpen en alarmering verholpen.
Vriendelijke servicemonteur.
Kleine beurt was in no-time gedaan
Kleine beurt was in no-time gedaan. Kreeg een plekje om te wachten. Bij koffie automaat. AAA+++
Hele fijne ervaring bij van Mossel
Open en eerlijke communicatie, deskundig en zonder pushen, ook de aflevering verliep zoals was afgesproken
Goed duidelijke afspraken
Goed duidelijke afspraken
Duidelijke balie bediening
Nette behandeling tijdens wachttijd
Alles netjes volgens afspraak en een…
Alles netjes volgens afspraak en een leuke video achteraf. Nooit gezien zoiets , erg leuk
Nou we zijn goed geholpen door Febe.
Nou we zijn goed geholpen door Febe.
Ook telefonische goed geholpen. En fijne uitleg gehad.
Ze heeft nog contact opgenomen met ons hoe tevreden we waren over de auto.
Echt een aanrader.
Grt
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.