Zoals je meestal in de eerdere reviews leest heb ik wel een goede ervaring . Ik heb een Peugeot 3008 gekocht bij van mossel Purmerend en ik had daar wat problemen mee , die meteen opgelost zijn d... Se mere

Se, hvad kunderne siger
De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht. Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kl... Se mere
Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Peugeot
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Holland
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Peugeot 2008 gekocht bij Paul
Peugeot 2008 gekocht bij Paul
Profecioneel geholpen en hij nam alle tijd voor ons.
De auto snel en op en top afgelevrd
goede service van het bedrijf
Zoals je meestal in de eerdere reviews leest heb ik wel een goede ervaring .
Ik heb een Peugeot 3008 gekocht bij van mossel Purmerend en ik had daar wat problemen mee , die meteen opgelost zijn door de 2 toppers van verkopers Mitchel / Henk
Snelle en goede service!
Er is een reparatie uitgevoerd zonder…
Er is een reparatie uitgevoerd zonder toestemming. In het systeem stond vermeld dat er gebeld was met de klant, terwijl dit niet klopte. De volgende dag is er een klacht ingediend bij de vestigingsdirecteur. Hij gaf aan hierop terug te komen na intern onderzoek. Ik wacht sinds 24/04/26 op een reactie en het is nu 23/5/26.
Slechte reclame voor Zuidoost.
Rammel achterklep
Onderwerp: Rammel achterklep MG 3 HYBRID PLUS LUXERY HGS 76
De reden voor mijn klacht is als volgt,
Na vier keer bij de garage te zijn geweest ben ik het een beetje zat. Ik heb een mg3 hybrid plus die al vanaf het begin een rammel heeft en vanaf de eerste keer naar de garage viel mij op dat er veel isolatie tape werd gebruikt om de rammel te verhelpen. Bij de tweede keer werd er door een monteur vertelt, ik zou als ik jouw was een andere auto uitzoeken.
Bij deze tweede keer werd ook weer geplakt maar niks verholpen. Derde keer idem, maar de vierde keer was nog gekker ik moest de auto de hele dag laten staan en kreeg een leen auto. Maar toen ik twee uur later langs kwam was de auto klaar. Er was weer wat geplakt en er werd mij vertelt door receptie dat er niks meer gedaan kon worden en als ik niks meer wou horen de radio maar wat hoger moest zetten.
Ik wil nog even aangeven dat het niet aan het team van de verkoop ligt want jullie zijn altijd begaan geweest met het probleem. Het probleem zit bij de garage afdeling en receptie die doen of het zo erg niet is dat mijn auto rammelt.
Ik heb deze klacht 30 april doorgegeven en nog steeds niks gehoord
Dirk
Onderhoud prima, service helaas minder
Onderhoud aan de auto zelf was prima, echter de algehele service voor ook de hogere prijzen zijn helaas niet wat je verwacht van Van Mossel.
De onderhoudswerkzaamheden zijn goed…
De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht.
Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kleinonderhoud acht ik de tijdsduur veels te groot!
De leenfiets is van verschrikkelijke kwaliteit. advies: betere fiets(en) aanschaffen.
Top service
Redelijk goede sevice.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Er worden die dingen gezegd over de…
Er worden die dingen gezegd over de telefoon die helemaal niet zijn uitgevoerd.
En als je het hier over hebt is het een menselijke fout!
Voor mij geen van Mossel meer.

Zeer slechte service
Zeer slechte service. Nieuwe auto die het meer niet doet dan wel. Breng je de auto weg vanwege weer een storing, mag je zelf uitzoeken hoe je je weg vervolgd. Vreselijk bedrijf

Goed maar kan verbeteren
Telefonisch en per mail slecht berijkbaar. Per mail helemaal geen antwoord.
Ter plaatse nete mensen en goede service. Volgens afspraak geholpen.
Wel prijzig voor de duur van het werk/ onderhoud
Heel tevreden met Peugeot dealer!,
Zeer vriendelijk balie medewerkster , en de verkopers en de chef zeer vriendelijk komen altijd een praatje maken ,als je op de auto wacht. En met de auto ook weer heel tevreden!!Ben zeer tevreden met
Peugeot dealer Heemstede
Ik had snel een nieuwe auto nodig
Ik had snel een nieuwe auto nodig, Ik belde sochtend voor een proefrit en kon de nieuwe auto de volgende dag al ophalen! Wat een TOP service.
Perfecte afhandeling en verassing
Perfecte afhandeling en verassing, Nieuwe auto geregeld in korte tijd, dit alles Mogelijk gemaakt door Marcel en Miquel. Toppers eerste klas!! Koop nooit meer ergens anders een auto!!!
Ben hier vandaag super gehoplen met…
Ben hier vandaag super gehoplen met mijn auto door het team van Mossel Heemstede.
Elke keer als je belt wordt er een…
Elke keer als je belt wordt er een terugbelverzoek ingediend. . Wordt niets mee gedaan.
Voor een beurt geweest en ook niets gedaan. Er zitten een paar slecht gehumeurde mensen achter de balie.
Hier kopen wij nooit meer een auto.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.