Banner for Van Mossel Peugeot

TrustScore 4 ud af 5

4,0

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zoals je meestal in de eerdere reviews leest heb ik wel een goede ervaring . Ik heb een Peugeot 3008 gekocht bij van mossel Purmerend en ik had daar wat problemen mee , die meteen opgelost zijn d... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht. Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met van Mossel Heemstede! Vandaag onze nieuwe auto op kunnen halen en dat was echt een feestje! Afgelopen vrijdag besloten dat we deze auto wilde kopen na heel vriendelijk geholpen te zijn... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Peugeot

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Peugeot

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,0

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goede service van het bedrijf

Zoals je meestal in de eerdere reviews leest heb ik wel een goede ervaring .
Ik heb een Peugeot 3008 gekocht bij van mossel Purmerend en ik had daar wat problemen mee , die meteen opgelost zijn door de 2 toppers van verkopers Mitchel / Henk

22. maj 2026
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Er is een reparatie uitgevoerd zonder…

Er is een reparatie uitgevoerd zonder toestemming. In het systeem stond vermeld dat er gebeld was met de klant, terwijl dit niet klopte. De volgende dag is er een klacht ingediend bij de vestigingsdirecteur. Hij gaf aan hierop terug te komen na intern onderzoek. Ik wacht sinds 24/04/26 op een reactie en het is nu 23/5/26.
Slechte reclame voor Zuidoost.

23. maj 2026

Rammel achterklep

Onderwerp: Rammel achterklep MG 3 HYBRID PLUS LUXERY HGS 76

De reden voor mijn klacht is als volgt,

Na vier keer bij de garage te zijn geweest ben ik het een beetje zat. Ik heb een mg3 hybrid plus die al vanaf het begin een rammel heeft en vanaf de eerste keer naar de garage viel mij op dat er veel isolatie tape werd gebruikt om de rammel te verhelpen. Bij de tweede keer werd er door een monteur vertelt, ik zou als ik jouw was een andere auto uitzoeken.

Bij deze tweede keer werd ook weer geplakt maar niks verholpen. Derde keer idem, maar de vierde keer was nog gekker ik moest de auto de hele dag laten staan en kreeg een leen auto. Maar toen ik twee uur later langs kwam was de auto klaar. Er was weer wat geplakt en er werd mij vertelt door receptie dat er niks meer gedaan kon worden en als ik niks meer wou horen de radio maar wat hoger moest zetten.

Ik wil nog even aangeven dat het niet aan het team van de verkoop ligt want jullie zijn altijd begaan geweest met het probleem. Het probleem zit bij de garage afdeling en receptie die doen of het zo erg niet is dat mijn auto rammelt.

Ik heb deze klacht 30 april doorgegeven en nog steeds niks gehoord

Dirk

30. april 2026
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De onderhoudswerkzaamheden zijn goed…

De onderhoudswerkzaamheden zijn goed verricht.

Volgens afspraak bracht in mijn auto om 10.15 uur en kreeg ik toen het bericht dat in mijn auto om 16.30 uur kon ophalen. Voor het verrichten van kleinonderhoud acht ik de tijdsduur veels te groot!

De leenfiets is van verschrikkelijke kwaliteit. advies: betere fiets(en) aanschaffen.

21. april 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Er worden die dingen gezegd over de…

Er worden die dingen gezegd over de telefoon die helemaal niet zijn uitgevoerd.
En als je het hier over hebt is het een menselijke fout!

Voor mij geen van Mossel meer.

21. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

We betreuren het dat de uitgevoerde werkzaamheden niet aan uw verwachtingen voldeden. We nemen uw feedback serieus om onze service te verbeteren. Zojuist heb ik u gebeld en de voicemail ingesproken.

Zeer slechte service

Zeer slechte service. Nieuwe auto die het meer niet doet dan wel. Breng je de auto weg vanwege weer een storing, mag je zelf uitzoeken hoe je je weg vervolgd. Vreselijk bedrijf

21. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Wij betreuren ten zeerste uw ervaring. We begrijpen uw frustratie en nemen uw feedback serieus. We zullen dit intern zeer goed bespreken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed maar kan verbeteren

Telefonisch en per mail slecht berijkbaar. Per mail helemaal geen antwoord.
Ter plaatse nete mensen en goede service. Volgens afspraak geholpen.
Wel prijzig voor de duur van het werk/ onderhoud

20. maj 2026

Heel tevreden met Peugeot dealer!,

Zeer vriendelijk balie medewerkster , en de verkopers en de chef zeer vriendelijk komen altijd een praatje maken ,als je op de auto wacht. En met de auto ook weer heel tevreden!!Ben zeer tevreden met
Peugeot dealer Heemstede

19. maj 2026

Perfecte afhandeling en verassing

Perfecte afhandeling en verassing, Nieuwe auto geregeld in korte tijd, dit alles Mogelijk gemaakt door Marcel en Miquel. Toppers eerste klas!! Koop nooit meer ergens anders een auto!!!

16. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elke keer als je belt wordt er een…

Elke keer als je belt wordt er een terugbelverzoek ingediend. . Wordt niets mee gedaan.
Voor een beurt geweest en ook niets gedaan. Er zitten een paar slecht gehumeurde mensen achter de balie.
Hier kopen wij nooit meer een auto.

22. marts 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

We betreuren uw ervaring ten zeerste. Het spijt ons dat uw terugbelverzoeken en servicebeurt niet naar wens zijn afgehandeld en dat u dit zo heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren. Graag komen wij in contact met u, wilt u ons bellen op 06-1124.9984.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.