De directeur heeft mij uitstekend geholpen bij de verkoop en de after sales en ook als het gaat om de kleine herstelwerkzaamheden door de monteurs! Ik ben er echt superblij mee!😊👍

Se, hvad kunderne siger
Prettige ontvangst. Als je wilt, kun je op je gemak de voorraad bekijken zonder opdringerig gedoe. Na de interesse kenbaar te hebben gemaakt werden wij goed geholpen, proefrit geen probleem, proe... Se mere
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar. En minder garantie op te rijden kilometers. Ook geen passende compensatie geboden. Na deze geplaatste ervaring, is er direct cont... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Peugeot - Hoorn
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
De Marowijne 59, 1689 AR, Zwaag, Nederland, Holland
- 0229 291 930

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De directeur heeft mij uitstekend…
De verkoper erg goed, duidelijk en goede voorlichting, begeleiding
Goede verkoper. Netjes. Goede begeleiding.
Meegedacht met de noodzakelijke…
Meegedacht met de noodzakelijke onderhoudsactiviteiten. Dit was veel minder dan de eerder afgegeven lijst.
mee gedacht voor een oplossing
2x mijn auto gebracht
2x mijn auto gebracht. 2x 3 dagen geen auto. 2x gebeld voor extra kosten door nieuwe problemen met de auto. Kosten in totaal €2500,00. Onderdelen op internet onder de 100. Van mossel vraagt tussen de 300 en 500 euro per Onderdelen en 190 euro per uur arbeidsloon. Schandalig hoog. Ik kom er niet meer
Leuke verkoper en een eerlijk verhaal
Prettige garage
Waren wat onvolkomenheden bij de aflevering van de nieuwe auto, maar dat werd wel heel netjes opgelost.
Prettige sfeer, vriendelijke medewerkers.
Heel klantgericht.
Ik kan deze garage aanbevelen.
Prima en snel geholpen
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Betrouwbaar
Altijd vriendelijk en het werk dat geleverd wordt is goed. Ook Altijd een duidelijke uitleg van de gedane reparaties. En er wordt altijd even gebeld om te melden wat de kosten worden.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Hoorn
Word altijd leuk ontvangen nette…
Word altijd leuk ontvangen nette medewerkers. Denken altijd mee

Goede ervaring
Goede ervaring. Duidelijkheid in de kosten, netjes een telefonisch overleg over eventuele meerkosten. Goede service en afhandeling op 1 dag.
Naar volle tevredenheid geholpen
Naar volle tevredenheid geholpen. Vriendelijk personeel.
Probleem direct na review opgelost
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar.
En minder garantie op te rijden kilometers.
Ook geen passende compensatie geboden.
Na deze geplaatste ervaring, is er direct contact met mij opgenomen.
Om het probleem te bespreken.
Top, dat er na een review ook gereageerd wordt. En er een passende oplossing is geboden om het probleem naar wederzijdse tevredenheid op te lossen.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Hoorn
Wat een prettige ervaring bij Van…
Wat een prettige ervaring bij Van Mossel Hoorn. Er werd goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden en ik kreeg eerlijk en deskundig advies. De communicatie verliep soepel en alles was netjes geregeld. Bedankt voor de fijne begeleiding!
Top service.
Super netjes ontvangen
Warm ontvangen begonnen met een kopje koffie.
Daarna een proefrit toen ik terug kwam veel uitleg en mogelijkheden wat er allemaal aan opties zijn.
De verkoop ging leuk en soepel en heb dan ook een 2008 GT gekocht.
Service zoals het hoort bij Van Mossel Hoorn
Wat een fijne ervaring bij Van Mossel in Hoorn! Ik ben vanaf het begin tot aan de aflevering van mijn nieuwe auto ontzettend goed geholpen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.