Se, hvad kunderne siger
Met melding van de bandenspanning naar de Rapid service van Ford Hedin Den Haag. Vriendelijke ontvangst en kon wachten op het verhelpen van het probleem. Gratis koffie en evt een croissantje in de kof... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ga er vanuit dat Hedin Automotive zijn werkzaamheden goed uitvoert . Tenslotte bestaat deze Ford dealer al jaren. Alleen jammer dat veel oldtimers ( monteurs ) vetrokken zijn.
Virksomheden har svaret
Eind april grote onderhoudsbeurt uitgevoerd. ABS-sensor li.-voor was defect vlak voor geplande vakantie. Op korte termijn toch afspraak kunnen regelen om dit te verhelpen. Nu net weer terug na ca. 250... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Ford-dealer Hedin Automotive
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktoplysninger
Amsterdam Zuidoost, Den Haag, Dordrecht, Gorinchem, Haarlem, Hoofddorp, Naaldwijk, Noordwijk, Rotterdam Alexanderpolder, Rotterdam Zuid, Schiedam, Zoetermeer, Holland
- 088 292 30 13
- info.ford@hedinautomotive.nl
- hedinautomotive.nl/ford
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heel vriendelijk en snel geholpen.
Vooraf was voorspeld dat de update van…
Vooraf was voorspeld dat de update van de accu ongeveer een uur zou duren. Dat bleek achteraf 1 1/2 uur te zijn geworden. Dat vond ik een beetje jammer.
Weet niet waarom ik deze mail krijg
Weet niet waarom ik deze mail krijg
Auto is enkele maanden niet meer in ons bezit
Geholpen zonder afspraak
Ik kampte met een kapotte accu die vanwege de plaatsing in mijn hybride auto alleen door een gecertificeerd persoon uitgevoerd kon worden. Ik heb Hedin gebeld en kon gelijk terecht. Na een uur was mijn auto weer klaar voor gebruik.
Snel en goed geholpen
Ready, Set, Ford
Prima geholpen door het aanwezig personeel. Onder garantie is de auto gerepareerd. Glaasje water, thee en tijdschriften zijn makkelijk beschikbaar tijdens het wachten.
Geen transparantie bij werkplaats/ onnodig hoge offerte
Achterbank van Ford Fiesta ging niet meer omhoog vanwege vergrendelde middelste achtergordel. Volgens internet een bekend probleem maar niet bekend bij de werkplaats. Kon ook niet gerepareerd worden, advies was de veiligheidsgordel geheel vervangen voor €507! Auto weer meegenomen na afrekenen van €74 voor alleen rechtduwen van de bank. Uiteindelijk zelf thuis met juiste torx bit de veiligheidsriem kunnen losschroeven waarna het probleem verholpen was. Je maakt mij niet wijs dat ze dit bij de werkplaats niet wisten..
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Vlak voor de vakantie storing in de…
Vlak voor de vakantie storing in de auto en zonder afspraak ben ik toch maar weer geholpen zodat we veilig op vakantie kunnen. Top

Garage en receptie ervaring
Behandeling door personeel is uitstekend. Monteurs altijd behulpzaam en vriendelijk. Werkzaamheden altijd goed uitgevoerd.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Alles was prima volgens afspraak
Alles was prima volgens afspraak. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over wat er is uitgevoerd en wanneer de auto klaar stond. Ilse bedankt voor de service topper.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Medewerkers waren uiterst vriendelijk…
Medewerkers waren uiterst vriendelijk zonder overdrijven.

Snelle en vriendelijke service
Snelle service, behulpzaam en bijzonder vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Goede service en gezellige mensen…
Goede service en gezellige mensen achter de receptie.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Ik ga er vanuit dat Hedin Automotive…

Nette ontvangst
Nette ontvangst, snel geholpen. Alles zoals afgesproken voor Zomer check.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Ik ben erg tevreden over de afspraak en…
Ik ben erg tevreden over de afspraak en de prijsopgaaf , het onderhoud van mijn auto is goed uitgevoerd en was op tijd klaar.
Het personeel is vriendelijk

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Ze hebben echt hun best gedaan.
Ze hebben echt hun best gedaan om me te helpen en de camper die ik net had gekocht te repareren. Zeer vriendelijk en goede communicatie. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Besvarelse fra Ford-dealer Hedin Automotive
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.