Banner for Van Mossel Peugeot - Purmerend

TrustScore 3.5 ud af 5

Vleetstraat 15-17, 1446AP Purmerend, Nederland, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf! Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geho... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een topservice. Bij Nina geweest achter de balie, ze heeft ons super geholpen en met ons meegedacht, waar wij voor een dure reparatie stonden. Dankjulliewel!

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Peugeot - Purmerend

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

• Vleetstraat 15-17, 1446AP, Purmerend, Nederland, Holland

• 0299 640 096
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Purmerend

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

146 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

591 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ineens een schroef in mijn band

Ineens een schroef in mijn band, langs van mossel en gelijk verholpen! En dat zonder kosten, wat een service!! En terwijl we wachten ook nog eens een lekker bakkie koffie en water voor de hond. Super!

7. august 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goeie service auto was snel snel…

Ja goeie service auto was snel snel klaar

5. august 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat de service goed was en uw auto snel klaar was. We waarderen uw positieve feedback enorm! Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Wat een topservice

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat onze service zo positief is ervaren bij collega Nina! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en met u hebben meegedacht. Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Gisteren kwam ik er achter dat mijn verlichting het niet deed van mijn Peugeot 5008. Ik liep de showroom binnen, werd welkom geheten, boden me gebak en koffie aan en werd meteen geholpen met het vervangen van de verlichting!

Ik ben met stomheid geslagen. Bedankt voor de fijne ontvangt en graag tot snel!

4. august 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat we u zo snel en goed hebben kunnen helpen met de verlichting van uw Peugeot 5008 en zijn blij dat u genoten heeft van de service en de koffie met gebak. Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen voor een kleine…

Super geholpen voor een kleine reparatie. Top service

5. august 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen met de reparatie. Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Top Service

Mijn auto in vakantie tijd gekocht, maar ook op dat moment stonden de verkopers klaar om mij te helpen. Verkopers die hebben meegedacht aan oplossingen en open staan om je te helpen. Zelfs na de aankoop staan ze nog open voor contact. Top ervaring!

3. august 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Hoi Tim, wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen, zelfs tijdens uw vakantieperiode! We waarderen het enorm dat u onze inzet en meedenken waardeert, ook na de aankoop van uw zeer mooie Peugeot E-308. Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een druk en gezellig autobedrijf.

Een druk, maar gezellig autobedrijf. We kwamen zaterdag oriënteren en hebben gelijk een auto gekocht. Erg aardig geholpen en prima inruilprijs voor de auto gekregen.

1. august 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en tevreden zijn met de inruilprijs! Jullie hebben dan ook een hele mooie Peugeot 3008 gekocht, u heeft smaak :-). Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! Top service.

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat we u zo goed hebben kunnen helpen Larissa! We waarderen uw positieve feedback enorm en wat bent u gezellig! Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel goed en fijn geholpen weer!

Heel goed en fijn geholpen weer!

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat we u weer goed en prettig hebben kunnen helpen! Graag tot de volgende keer, team van Mossel Purmerend.

Top geholpen

Top geholpen, geen afspraak maar kwam binnen met een lekke achterband, meteen reparatie, binnen een uur weer veilig de weg op ! (Tijdens het wachten : koffie/thee/broodjes dus tijd vliegt om)

27. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Dank voor de mooie review Linda. Fijn dat we je snel van dienst konden zijn. Graag tot een volgend bezoek; de koffie staat klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gebruikte auto gekocht en wil iedereen…

Gebruikte auto gekocht en wil iedereen bedanken van poetser, werkplaats, receptie en verkoop voor de perfecte aflevering voor mij een super bedrijf en met geweldig mensen die hun best doen

21. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Dank voor de review en mooie woorden Cees. Veel rijplezier en veilige kilometers met je nieuwe auto toegewenst. Graag tot ziens in Purmerend.

De Fanta was heerlijk

De Fanta was heerlijk! ;-)

23. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Dank voor de mooie review en graag tot een volgend bezoek; de Fanta staat klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwam voor battarij voor sleutel werd…

Kwam voor battarij voor sleutel werd gelijk vervangen goede service

20. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

We zijn blij te horen dat de snelle service bij het vervangen van de sleutelbatterij gewaardeerd werd. Dank u wel voor de positieve feedback!

Batterij wissel

Ik kwam alleen even voor een batterij wissel in een sleutel krijg gelijk een kopje koffie werd zeer vriendelijk en snel geholpen. Hele fijne service.

20. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat we u zo snel en vriendelijk hebben kunnen helpen met de batterijwissel en de koffie! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Nalevering

In maart een auto gekocht maar moest nog een onderdeel geleverd worden. Na meermaals zelf contact te hebben gezocht niks wijzer. Afgelopen maandag wederom gebeld en ineens was het onderdeel niet meer leverbaar. Ze waren het alleen vergeten tegen ons te vertellen. Vervolgens zou ik teruggebeld worden omdat ik vroeg hoe dit nu op te lossen. En wat denk je....wederom niks meer gehoord. Beetje jammer van deze service

8. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wij betreuren het ten zeerste dat de levering van het onderdeel zo moeizaam is verlopen en dat u hierover niet tijdig bent geïnformeerd. Wij begrijpen uw frustratie volledig. Wij pakken dit intern op om onze communicatie en service te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na behoorlijke problematiek met wat…

Na behoorlijke problematiek met wat onderdelen levering van mijn MG4 is er persoonlijk ingegrepen door de leiding van van Mossel Purmerend. Bob heeft met mij duidelijke afspraken gemaakt, een leenauto ter beschikking gesteld en goede nazorg geleverd! Zo kan het dus ook bij van Mossel! Nogmaals bedankt Bob.

22. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Wat fijn om te horen dat de problemen met de onderdelenlevering van uw MG4 naar tevredenheid zijn opgelost. We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om deze positieve ervaring te delen. We zijn blij dat we u zo goed hebben kunnen helpen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

mijn auto gebracht en wel een rekening…

mijn auto gebracht en wel een rekening gehad terwijl er niets is gemaakt ook van diagnose een rekening . dat is dus erg raar iedere keer als ik langs kwam en ze keken er even naar en weer een rekening ik raad dit bedrijf niemand aan en ik geef het aan iedereen door .van mossel Purmerend is super slecht alleen maar uit op geld .

1. juli 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Goedemiddag, wat fijn u zojuist te hebben gesproken. Het spijt ons te horen dat u zo'n negatieve ervaring heeft gehad met onze service en de kosten voor diagnoses. We begrijpen uw frustratie hierover. Zoals afgesproken zie ik u graag snel voor een kopje koffie.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles op tijd gedaan

Alles op tijd gedaan, ook voor de Apk keuring.

11. juni 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot - Purmerend

Fijn om te horen dat alles op tijd is afgehandeld, inclusief de APK-keuring. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer goede service

Zeer goede service. Personeel dat mee denkt met de klant.
4 sterren gegeven (5 verdiend) omdat er mogelijk altijd kleine verbeteringen zouden kunnen zijn.

3. juni 2026

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.