Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Se mere

Se, hvad kunderne siger
De service beurt is prima uitgevoerd. Daarentegen vroeg ik aan twee verkopers info over eventueel inruilen. Wilde weten hoeveel ik zou krijgen voor mijn auto. Nauwelijks aandacht en later is de vrien... Se mere
Verkochten nieuwe auto met voorkennis slechte distributie snaar. En minder garantie op te rijden kilometers. Ook geen passende compensatie geboden. Na deze geplaatste ervaring, is er direct cont... Se mere
Auto gebracht, voor servicebeurt zou terug gebeld worden als hij klaar was, niet gebeurd. De rekening was eerder binnen dan dat ik mijn auto terug had. Gevraagd of er naar mijn ruitenwissers gekeken... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Peugeot
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Holland
- vanmossel.nl/peugeot

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Directe persoonlijke bereikbaarheid van…
Directe persoonlijke bereikbaarheid van de locatie is buitengewoon slecht!! Altijd doorverwezen naar algemene telefoonnummer waardoor je geen vraag kan stellen aan de receptiemedewerker van de locatie waar de auto in onderhoud is. Verder geen concrete tijd ie c.q. onderhoud. 1 hele dag voor een onderhoudsbeurt is belachelijk lang!
Onvriendelijk, meer belust op rating behalen dan service
De vorige keer zijn we weggestuurd van onze afspraak omdat het computerprogramma gehackt was; kijk maar even hoe je je APK nu zelf oplost. Toch maar terug voor de onderhoudsbeurt. Heel onvriendelijk te woord gestaan tijdens het maken van deze afspraak, want de vorige keer zijn we toch bij een andere garage geweest? Bij het ophalen vd auto wordt je bijna gedwongen een 5-sterren review ter plaatse af te geven. Als je zegt het later te willen doen dan verdwijnt de QR code onder de balie en hoeft het niet. Als je later terugkomt omdat je geratel hoor (na de vorige beurt zat er ook daadwerkelijk nog iets los!) zijn ze helemaal onaardig.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Op de website kon ik de middag aangeven…
Op de website kon ik de middag aangeven voor een APK, maar ze wilden de auto toch direct om 8 uur. Website aanpassen?
Voor de rest prima ervaring

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot
Ik heb al jaren een goede service en…
Ik heb al jaren een goede service en hulp alleen elk jaar na ondethoud moet even terug want dan springt het inmissiesysteem aan maar dat word dan weer even verholpen

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot
Van aankoop tot en met aflevering
Tijdens het hele aankoop gesprek heeft Marcel meegedacht in wat er allemaal haalbaar is. Je voelt je als serieus genomen en gewaardeerd. Van aankoop tot en met aflevering is alles perfect geregeld.
Service en onderhoud is goed…
Service en onderhoud is goed uitgevoerd, alleen toen ik thuiskwam zag ik dat er twee zwarte smeer plekjes op mijn jurk zat, dat is minder leuk,

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot
Wat een prettige ervaring bij Van…
Wat een prettige ervaring bij Van Mossel Hoorn. Er werd goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden en ik kreeg eerlijk en deskundig advies. De communicatie verliep soepel en alles was netjes geregeld. Bedankt voor de fijne begeleiding!
Top service.
Super netjes ontvangen
Warm ontvangen begonnen met een kopje koffie.
Daarna een proefrit toen ik terug kwam veel uitleg en mogelijkheden wat er allemaal aan opties zijn.
De verkoop ging leuk en soepel en heb dan ook een 2008 GT gekocht.
Service zoals het hoort bij Van Mossel Hoorn
Wat een fijne ervaring bij Van Mossel in Hoorn! Ik ben vanaf het begin tot aan de aflevering van mijn nieuwe auto ontzettend goed geholpen.
Wat een top service!!!
Goede service met erg veel begrip voor…
Goede service met erg veel begrip voor de klant. Echt een aanrader!
Goed advies en topservice!
Netjes en professioneel
We zijn heel netjes te woord gestaan door fijn en professioneel personeel.
Top service!
Vriendelijk personeel die ons echt…
Vriendelijk personeel die ons echt professioneel te woord stond.
Prima geholpen door Stephan.
Top geholpen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.