Fijne verkoper , legde alles duidelijk uit , we hebben een fijne proefrit gereden in een Audi Q4 etron . We waren meteen verkocht. Wat een fijne auto om in te rijden . We gingen na de proefrit aa... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Ben kundig en snel geholpen door Stijn van Gils, later sloot daar Halil Özturk ook bij aan. Er was meteen een goede klik ,wat de een niet wist kon de andere goed aanvullen. Ook de aflevering was n... Se mere
Inmiddels 2 weken in het bezit van een mooie Q5. Na afhandelen van de papierwinkel, en het aanmaken Audi App werd het tijd om naar de auto te gaan. Daar werd door Gert Schriek alle tijd genomen... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Om Van Mossel Audi
Skrevet af virksomheden
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Kontaktoplysninger
Holland
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ben kundig en snel geholpen door Stijn…
Ben kundig en snel geholpen door Stijn van Gils, later sloot daar Halil Özturk ook bij aan. Er was meteen een goede klik ,wat de een niet wist kon de andere goed aanvullen. Ook de aflevering was netjes.
Na onze vorige mindere ervaring was deze zeker een goede. Nogmaals dank je wel aan beide heren. Ik begreep dat Stijn nog niet zo lang werkzaam is, die gaat zeker ook een goede toekomst in.
groet Rogér en Rianne
Svar kan have AI-indholdLæs mere

Fijne Audi dealer
We waren meteen verkocht. Wat een fijne auto om in te rijden .
We gingen na de proefrit aan tafel en we hadden een deal !
Alles was top ! En met de nieuwe auto halen mochten we de Audi ‘uitpakken ‘ , heel leuk was dat ..

Prima aflevering
Prima aflevering. Duidelijke instructies. Goede ontvangst.

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Inmiddels 2 weken in het bezit van een…
Inmiddels 2 weken in het bezit van een mooie Q5.
Daar werd door Gert Schriek alle tijd genomen om buiten en binnenkant van de auto uit te leggen. Elk merk heeft namelijk zijn eigenaardigheden en dit is mijn eerste Audi.
Daarna is hij door werkelijk alle instellingen (rij dynamica, verkeershulpsystemen etc.) gelopen met daarbij telkens het advies welke setting ik zou kunnen nemen en waarom.
Tot nu toe nog geen noodzaak gehad om daar iets van aan te passen dus prima advies. Heerlijk rijdende auto.
Ga ervan uit dat volgende contact bij van Mossel met de service desk is wanneer de eerste 30000 km op de teller staat.

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Heb afgelopen woensdag mijn nieuwe Audi…
Heb afgelopen woensdag mijn nieuwe Audi opgehaald en vanaf het begin dat ik binnenkwam heeft Bart maar zeer goed geholpen ook een zeer uitgebreide uitleg gehad bij de aflevering

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Inmiddels alweer 1 week in het bezit…
Inmiddels alweer 1 week in het bezit van een prachtige audi Q3 sportback! Bij het 1e bezoek op afspraak bij Sem Vermeulen op zaterdagmiddag zeer gastvrij ontvangen. Na de proefrit verliefd geworden op deze audi en aangekocht. 5 dagen later was de audi klaar. Hij stond op ons te wachten onder een mooi zwart doek, en na alle duidelijke uitleg onder het genot van een koffietje van Sem, konden we hem meenemen naar huis.
We zijn super blij met de nieuwe auto en ook omdat we heel fijn en goed geholpen zijn door Sem!
Familie den Hollander.

Snelle communicatie
Zeer tevreden over de service van Sem Vermeulen. Hij reageert altijd snel op berichten, is vriendelijk, professioneel en denkt goed mee. Dankzij zijn uitstekende begeleiding verliep alles soepel. Zeker een aanrader!

Top geregeld
Van aankoop tot uitlevering is alles erg goed geregeld. Gert is zeer gastvrij en deskundig. Fijn bedrijf.

Super geholpen...
Al enige tijd top zoek naar een demo of andere jonge aangeklede Audi A1 Sportback. Bij Van Mossel Valkenswaard telefonisch geholpen door Sjors Beeks die zijn uiterste best heeft gedaan om tot een leuke deal te komen. Omdat we op vakantie gingen de auto gekocht zonder hem te zien, kwestie van vertrouwen dus. Daar geen spijt van gehad. De auto bleek als nieuw en werd netjes voor de deur afgeleverd.
Oplevering van de auto is erg netjes…
Oplevering van de auto is erg netjes gedaan.

Deskundige en betrouwbare partner
Bij de aankoop van een nieuwe Audi Q6 etron bij Van Mossel Weert zijn wij zeer geduldig en vriendelijk te woord gestaan door de manager. Wij hebben een deskundig en prima advies gekregen over de verschillende mogelijkheden bij het samenstellen van de auto. De nieuwe elektrische auto is binnen de afgesproken termijn geleverd en de systemen zijn bij overdracht goed geïnstalleerd. Het is elke dag een feest om in deze mooie auto te kunnen rijden.
Bart is een Topper
In de loop der jaren hebben we meerdere auto's gekocht bij van Mossel, telkens waren we tevreden over de afhandeling.
Bij de laatste twee auto's werden we geadviseerd door Bart van der Ven.
Bart doet net dat stapje extra voor je. Hij is een erg prettig persoon in de omgang, voelt je wensen aan en anticipeert daar op en geeft vakkundig advies en begeleiding van koop tot aflevering.
Kortom, communicatief is hij een topper.

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Een zeer goede ervaring en zeker een…
Een zeer goede ervaring en zeker een uitstekende begeleidiing van Halil Ozturk,door zule mensen kom je terug.

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Nog nooit een oh bezoek die vlekkeloos…
Nog nooit een oh bezoek die vlekkeloos verlopen is. Altijd was er wel iets. Uiteindelijk wel opgelost.

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Service en personeel klantgericht!
Service en personeel klantgericht!

Besvarelse fra Van Mossel Audi
Læs mere om andre typer anmeldelser.