Banner for Van Mossel Peugeot

1.600
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kwam zonder afspraak met een dik probleem: motorstoring en gebod om onmiddellijk een garage op te zoeken. Geen klant, want in Frankrijk wonend. Auto werd gescand: AdBlue-sproeier moet vervangen wor... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top geholpen, geen afspraak maar kwam binnen met een lekke achterband, meteen reparatie, binnen een uur weer veilig de weg op ! (Tijdens het wachten : koffie/thee/broodjes dus tijd vliegt om)

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraak gemaakt ,kon blijven wachten zou 45 minuten duren na anderhalf uur aan de bel getrokken, eindstand niks gebeurd moet weer nieuwe afspraak maken en zo zijn er nog wel meer ervaringen die ik ka... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben onlangs met mijn auto geweest voor de eerste onderhoudsbeurt bij Peugeot en ben erg tevreden over de service. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Nicole nam de tijd... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Van Mossel Peugeot

Skrevet af virksomheden

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Mossel Peugeot

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

God

TrustScore 4 ud af 5

2 t anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.600)

577 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Opgeroepen voor een onderhoudsbeurt…

Opgeroepen voor een onderhoudsbeurt maar de auto is op 8 april geweest. Heb daarover gebeld en zou teruggebeld worden maar heb niets gehoord.

8. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Het spijt ons te horen dat u niet teruggebeld bent na uw telefoontje over de onderhoudsbeurt. We bellen u straks gelijk op.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Min of meer mijn vaste garage

Min of meer mijn vaste garage. Beoordeling was vroeger een 10, nu matig.
Reden: zonder overleg is mijn afspraak (die lang van de voren ingepland en bevestigd was) zomaar opgeschoven met een dag. Ik had nog geluk dat ik wat kon schuiven met werk (ik heb een super werkgever), anders hadden we een probleem gehad.

25. april 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne auto gekocht, positieve ervaring!

Mooie Peugeot 108 gekocht bij Van Mossel!
Na een misverstand over APK/onderhoud auto na overleg met de vestigingsmanager een zeer goede oplossing geboden! Dus uiteindelijk een positieve ervaring

28. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Beste Marc, Inmiddels hebben wij contact met u gehad en hebben we dit naar wens met u op kunnen lossen. Dit is uiteraard niet zoals wij normaal gesproken werken en daarom nogmaals onze excuses hiervoor. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Team Van Mossel Peugeot Amsterdam Zuidoost

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Personeel is vriendelijk,

Personeel is vriendelijk,

Personeel is vriendelijk, het wachten op de service beurt wat is afgesproken.duurt wel erg lang 3,5 uur gewacht. Voldoende versnaperingen aanwezig en voorzieningen om te kunnen werken.

3. maj 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat ons personeel vriendelijk was en dat u de voorzieningen op prijs stelde. Het lange wachten zullen intern bespreken om onze service te verbeteren.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Communiceren

Communiceren, ik moest zelf achter alles aan, wat er aan de hand was en vervolgens opgave van kosten. Geen enkele toelichting daarna op d efactuur.

3. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Het spijt ons te horen dat de communicatie en factuurtoelichting tekortschoten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze processen verbeteren. Dank u voor uw tijd.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen echte fijne ervaring op de klokkenbergweg

Zoals was gebruikelijk ik voorafgaande jaren ontving ik geen uitnodiging en dus maakte deze zelf online . Bij aankomst zat een medewerker die intens naar een beeldscherm keek met twee mannen weerskanten . Geen van de drie heeft naar me gekeken laat staan begroet . Na een minuut of vijf was ik aan de beurt . Mijn afspraak kon hij niet vinden al had ik een bevestiging in mijn e-mail . Dit was ook het geval in 2025 dus hun computerstem deugt niet echt goed .
Toen ik gebeld ben dat de auto klaar was heb ik besloten om die de volgende dag te halen . Er werd een bedrag genoemd maar de volgende dag was het plotseling €90 duurder . Ik zei dit tegen een aardige medewerker die in de computer keek en kwam terug met de rekening die meer overeen kwam met wat ik telefonisch had gehoord . Ik betaalde en reed naar huis . Dit incident heeft mijn vertrouwen in van Mossel niet bepaald groter gemaakt .

7. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Het spijt ons te horen over uw recente ervaring. We vinden het vervelend dat u geen uitnodiging ontving voor de apk, en en de online gemaakte afspraak niet correct is doorgekomen. De verwarring rondom de prijs is niet hoe het zou moeten. Dit kunt u dan bij de volgende apk afspraak uitproberen. Hartelijk dank voor uw feedback deze is zeer waardevol voor ons. Wij nemen uw feedback mee om onze service te verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had het genoegen om klanvriendelijke…

Ik had het genoegen om klanvriendelijke adviesen gesprekken hebben gevoerd mef de verkoopadviseur de heer Engjull Zeneli bij van Mossel in Alkmaar. De heer Zenelli demomstreerde leadership in zijn benadering van mij als potentiele klant. Respect en liefde voorde klant, zijn product alswel zijn werkgever. Helaas heb ik met pijn in mijn hart voor een andere leverancier gekozen en heb hem, dat persoonlijk medegedeeld. Zijn reactie was wederom respect en liefdevol naar de klant dmv van zijn sportieve instelling en wensde mij veel plezier en rijplezier toe. Je kunt niet altijd winnen . Echter door zijn professionel leadership en potentie zal ik hem altijd aanbevelen.

C.J. (KICK) Slootmaker, owner en trainer van KICK) LDP( LEADERSHIP DEVELOPMENT PROGRAMMING)

30. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Wat fijn om te lezen over uw positieve ervaring met onze verkoopadviseur. We waarderen uw feedback over zijn klantvriendelijkheid en professionele houding enorm. We zijn blij dat u, ondanks uw keuze voor een andere leverancier, zo'n goede indruk van onze medewerker heeft gekregen. Hartelijk dank voor uw aanbeveling.

Koude douche

Lang wachten, totaal onvriendelijk behandeld aan de balie, weinig transparantie en uitleg in combinatie met hoge kosten. Ik voelde me als niet auto kenner totaal ongewenst en slecht behandeld.

Update: telefonisch is mijn klacht door de manager erg prettig afgehandeld, dus nu geen 2 maar 3 sterren

30. marts 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Zoals vanmiddag telefonisch besproken spijt het ons te horen over uw ervaring. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en goed wordt geïnformeerd. Dat is de "standaard" waar wij als Van Mossel streven aan te voldoen. We zullen uw feedback gebruiken om onze service te verbeteren. dank voor uw tijd zojuist en wij heten u voor uw volgende onderhoud graag weer van harte welkom.

We werden hartelijk ontvangen door Merel Geerds

We werden hartelijk ontvangen door Merel Geerds,we zijn in een fijn gesprek gekomen waarin ik mijn wensen kon kenbaar maken . Ze heeft er goed voor gezorgd de antwoorden te geven waar evt mijn zorg zou zitten en dat ik proefritten kon maken. En alles bij elkaar de verbinding , professionaliteit en hartelijkheid Merel heeft me samen met het voertuig wat helemaal past bij mijn wensen heeft me doen beslissen zaken met Merel en van mossel te doen. Dankjewel Merel.

25. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Wat fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen! We zijn blij te horen dat de persoonlijke aanpak en professionaliteit u hebben overtuigd. Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het in ons gestelde vertrouwen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima sfeer

Heel prettig geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding

27. april 2026

Besvarelse fra Van Mossel Peugeot

Fijn om te horen dat we u prettig hebben geholpen en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed was. Bedankt voor uw feedback!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.