Jeg bestilte før jul batterier og modtog dem inden nytår ...uden at blive oplyst om at at jeg fremover ikke !!!kunne få tilsendt refills til Danmark !!intet har været oplyst på hjemmesiden om den slag... Se mere
Hos XSmoke Danmark har jeg oplevet en udsøgt service i form af god, venlig og effektiv kommunikation samt kort ekspeditionstid og hurtig levering. De modtagede varer lever fuldt op til for... Se mere
Jeg vil anbefale alle og overveje en ekstra gang om de ønsker og benytte Xsmoke. Jeg har utrolig dårlig erfaring med firmaet der også har mange andre utilfredse kunder. På grund af de mange utilfreds... Se mere
Jeg blev kontaktet af en telefonsælger og tilbudt deres startpakke, hvilket jeg takkede ja til.. Var godt tilfreds så valgte at beholde mit abonnement. Kan ikke forstå de mange, som brokker sig ove... Se mere
Om xsmoke®
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sandstraße 3, 80335, München
- support.uk@xsmoke.com
- xsmoke.com
Præcis
Hurtig, sikker levering, ingen bøvl ved evetuelle udsættelser med levering, det virker helt perfekt. Produktet ligeledes ok. Kan klart anbefales.
Fint produkt - humbug markedsføring - GOD SERVICE!
Jeg bestilte en prøvepakke da alle mine venner spammede det på facebook. Jeg fandt så senere ud af at det var fordi de faldt for samme tilbud som jeg selv - og når man bestiller produktet spammer man automatisk sine venner. smart trick.. tilmed fik jeg en regning for porto fra münchen på 79,-
Jeg var naiv, og det er min fejl at jeg falder for et "det er for godt til at være sandt" tilbud, men når ens venner man stoler på skriver på facebook at der er gratis prøver så stoler man blindt på det.
Derfor; humbug!! = 3 stjerner.
Produktet virker i sig selv ret fint faktisk! Jeg ryger ikke selv, heller ikke e-cig, men min kæreste prøvede den og var ret positiv. Og kundeservicen fejler bestemt ingenting! Camilla K svarer helt sikkert også på dette indlæg ;)
Men hold da lige op med at tilbyde gratis prøvepakker når det i virkeligheden er abonnements aftaler, facebook spam og fragtomkostninger I leverer - DÅRLIG KARMA.
EDIT: Xsmoke har besluttet at slå en streg over min faktura for fragten på 79,- De må åbenbart være lidt enige i min betragtning om humbug markedsføring, men eftersom det er et ekstern firma de har bestilt til markedsføringen får xsmoke nu 4 stjerner for god servie og godt produkt .

Besvarelse fra xsmoke®
Glimrende men lidt dyr e-cigaret
Som skrevet ovenfor er X-smoke efter min mening en glimrede løsning hvis man ønsker at stoppe med at ryge, har prøvet en del fabrikater fra UK og USA, men min mening er nu at X-smoke's filtre er dem der holder længest, og de er da fair nok til at oplyse at et filter svarer til 20 cigaretter, hvor mange skriver 40 cigaretter hvilket er meget optimistisk.
Men grunden til at jeg anbefaler X-Smoke er Camilla K i deres kundeservice, som altid er meget behjælpelig, når jeg har dummet mig med et eller andet, og så virker hun så sød og venlig, og er hurtig til at reagere
acceptabel
De kunne godt få flere smag på damp,de har tobacco og light manhtol og light hvad med ren Prinsce og Camel, jeg bruger tobacco nu og det er ubeskriveligt dårligt smag,jeg sidder og på menthol, den håber jeg bliver bedre.
Systemet er tip top det kan ikke blive bedre. men der skal være langt flere smagvarianter på tavlen, men servicen er i tip top, de svarer også når man brokker sig. Når de får flere smagvarianter får de 5 stjerner, ikke et sekund før, jeg gider ikke sidde og lyve til andre!!!!
I skriver at i har 8 varianter dem har jeg ikke set. Jeg har set 4.Nu har jeg prøvet dem i et stykke tid,og har opdaget at den brænder hvis man suger for kraftigt,og når de er halvtomme,og det er ikke alle filtre der er lige meget i,nogle jeg har prøvet var næsten tomme og gav ingen damp,andre var proppet og gav god damp,det er ikke til at se hvad der er hvad,

Det virker:-)
Jeg er positivt overrasket. Jeg havde hørt at man skulle bruge mange flere refills end der stod på hjemmesiden, og at batterierne ikke kunne holde til mere end en halv dags forbrug. LØGN! jeg brugte færre refills (2 om ugen) og skulle ikke oplade mere end et par gange om ugen. Folk der har brug for mere må jo nærmest sidde med den i munden konstant, det er jo ikke meningen man skal ryge mere end man plejer;-)
UTROLIG -MEN SANDT
UTROLIG hvor mange negative anmeldelser man kan læse på Trustpilot! Det er ikke i overensstemmelse med hvad jeg har erfaret. Når man køber et produkt, og det ikke svarer til forventningerne, så kan man vel ikke skælde produsenten ud. Man har selv valgt det, og skal man ændelig klage, så skal klagen være konstruktiv. Nogle kan lige kaffe mens andre foretrækker mælk, så stop med at fraråde andre til at prøve XSmoke!
Vær realistisk! Og hvad angår dårlig service - det må stå for jeres egen regning!
MEN SANDT er det at jeg har blevet røgfri efter over 30 år som storryger - takket være XSsmoke! Jeg har nok ændret mine rygevaner efter jeg har startet med XSmoke, for jeg kan se at behovet er nok noget større i begyndelsen. XSmoke er helt fantastisk, og helt ærlig - jeg har også prøvet andre elcigaretter, men sammenlignet med XSmoke kunde jeg lige gerne have købt en pakke med sugerør! Når det gelder kundeservice, har jeg fået rigtig god behandling. Hjælpsomme og søde, og altid villige til at hjælpe.
Jeg vil varmt anbefale XSmoke til mine "dampende" venner!
Mvh
Ann-Helén Thomsen
afmelding af e-cigaretten?
Hvordan afmelder jeg at få sendt e-cigaretten? har nu så mange at jeg kan klare mig et godt stykke tid, og vil derfor gerne afmelde i en periode.
M.v.h. Britta

Besvarelse fra xsmoke®
det er et udmærket produkt jeg synes bare ikke at det holder til 300 sug derfor for få pr mdr
jej synes ikke jeg kan få det til at række en hel mdr

Fup!
Jeg modtog igår en startpakke fra xsmoke men har aldrig bestilt noget hos dem. Jeg er ikke ryger og har ingen interesse i at starte med at ryge en såkaldt Ecigaret..! Nu har jeg så den udsøgte fornøjelse at prøve at opsige et abonnement som jeg aldrig har bestilt!! Tak for det!😱 Hvis det ikke sker får jeg en rykker 100 kr og 2 % i rente..!😅
Har iøvrigt aldrig før hørt om firmaet så meget underligt..!
Så xsmoke venligst annuller min ordre!!
Sten

FUSK
Jeg sagde ja til en prøve pakke til 79 kr. Havde ikke fået læst den lange liste med generelle vilkår og betingelser. Det resulterede i at de sendte yderligt en pakke til 648 kr. Jeg kan i skrivende stund ikke overskue hvordan man kommer ud af denne ordning igen, de tager ikke telefonen når man ringer og jeg kan ikke framelde mig over nettet

Bondefangeri
Jeg bestilte en prøvepakke til 75kr og har nu fået tilsendt en pakke til 599kr, som jeg SKAL betale for !! vidste jeg ikke skulle have købt noget på nettet ... !!!
Vil derfor gerne lige advare andre købere mod dette firma

Besvarelse fra xsmoke®
XSmoke gav mig livet tilbage
Jeg har været storryger i mange år, og har prøvet alt inden for rygestop uden succes.
Havde egentlig opgivet at stoppe, men fandt vej til XSmoke gennem en bekendt.
Har nu været røgfri i 2 måneder.
Ikke mindst min kone og børn er glad for dette.. både på grund af lugten, men også at man forhåbentlig holder lidt længere i den sidste ende.
En ting ligger helt fast... jeg starter aldrig med at ryge igen.
Fin betjening og hurtig reklamation
Bestilte sammen med en ven to prøveeksemplarer, som jeg allerede modtog 2 dage efter. Desværre var den ene gået i stykker. Heldigvis var hjælpen ikke langt væk - tog kontakt til den flinke kundesupport, og fik besked på at jeg bare skulle bare sende et billede, hvorefter de sendte en ny :-) Alt i alt rigtig lækkert produkt, og god service!
Super produkt!
Det er et super produkt som let og billigt har hjulpet mig med at kvitte smøgerne :-)!!
Det her produkt er Crème de la Crème, virkelig glad for det. Nytænkende, og intet mindre end fantastisk !
Det er fredag aften, jeg ringer til min far og beder ham komme og hente mig, og der går ikke længe før jeg sidder bilen og på vej hjem. Alt er godt, humøret er højt, musikken i radioen er god, og jeg har det godt....Det varer dog ikke længe.
Min far vælger at trække en smøg op fra lommen og ryger inde i bilen mens jeg sidder der, jeg synes det er forfærdeligt, da jeg ikke bryder mig om rygning. Jeg vælger ikke at sige noget til min far omkring det, for han blive sur, men går direkte ind på min computer og søger efter produktet XSmoke. Jeg bliver hurtigt forelsket i dette produkt og vælger straks at købe det til min far, så skal jeg da i det mindste ikke udsættes for den røg fra cigaretterne som han, efter min mening ryger meget ofte. Der går ikke længe før jeg før XSmoke hjem, jeg vælger at give det til min far, som først tænker
" Ej min dreng, det skal du ikke bestemme" . Jeg fortæller ham om alle de positive ting der er ved Xsmoke, og jeg kan se at han pludselig lyser op af glæde og begejstring. I dag, efter flere ugers brug af XSmoke, er jeg både glad, og det er han også. Jeg ville gerne takke XSmoke for dette produkt, det er virkelig godt, og jeg ville KLART anbefale dette til andre.. og det som jeg vælger at give det i gave, eller måske til sig selv, må de selv om, men dette produkt er intet mindre en genialt !!
Produktet får stensikkert 5 store stjerner af mig !
SKUFFELSE
Jeg er dybt skuffet over firmaets måde at føre forretning på. Jeg havde opsagt abonnementet, men modtog dog stadig forsendelser. Jeg afmeldte abonnementet online og havde derfor ingen bevis for min opsigelse - som firmaet åbenbart forlangte for at jeg kunne returnere forsendelsen. Så jeg føler mig bondefanget og handler ALDRIG med firmaet mere...

XSMOKE,,,,DET VIRKER
Har nu været røgfri i 6 uger, for ca 20 kr, pr. dag. ½ pris af alm. cigaretter og andre rygestop produkter.Har lige skiftet fra alm til light uden problemer.
God kundeservice