Jeg bestilte før jul batterier og modtog dem inden nytår ...uden at blive oplyst om at at jeg fremover ikke !!!kunne få tilsendt refills til Danmark !!intet har været oplyst på hjemmesiden om den slag... Se mere
Hos XSmoke Danmark har jeg oplevet en udsøgt service i form af god, venlig og effektiv kommunikation samt kort ekspeditionstid og hurtig levering. De modtagede varer lever fuldt op til for... Se mere
Jeg blev kontaktet af en telefonsælger og tilbudt deres startpakke, hvilket jeg takkede ja til.. Var godt tilfreds så valgte at beholde mit abonnement. Kan ikke forstå de mange, som brokker sig ove... Se mere
Om xsmoke®
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Sandstraße 3, 80335, München
- support.uk@xsmoke.com
- xsmoke.com
Perfekt hjælp til rygestop
Jeg havde fået anbefalet e-cigaretter og herunder xsmoke af en bekendt, som var stoppet med at ryge. Jeg var i starten meget skeptisk, men efter 1 måned med Xsmoke har jeg ikke røget en almindelig cigaret, hvilket jo må siges at være fantastisk.. Kundeservice er også helt i top og altid klar til at hjælpe.
Mange tak for hjælpen til mit rygestop!

Besvarelse fra xsmoke®
Super god service og fremragende produkt
De modtagede varer lever fuldt op til forventningerne og kan virkelig anbefales ved rygeafvænning og til dem der allerede damper.
Xsmoke er nemt og handy og minder i høj grad om almindelige cigaretter både i brug og udseende, blot uden alle de negative virkninger som f.eks. røg, lugt, hoste og ulækre askebægre.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Xsmoke Danmark, og jeg helt sikkert kunde fremover.
Mvh
Heidi Gry Nielsen

Besvarelse fra xsmoke®
Aldrig har jeg oplevet dårligere service og kunde pleje!!!
Jeg vil anbefale alle og overveje en ekstra gang om de ønsker og benytte Xsmoke. Jeg har utrolig dårlig erfaring med firmaet der også har mange andre utilfredse kunder. På grund af de mange utilfredse kunder har de lukket for oplæg på deres facebook side!! På trods af jeg har frameldt mig på deres email liste modtager jeg stadig mage email fra dem. Der florere ligeledes en hel del negativ omtale om deres Tyske afdeling samt deres brug af bondefangeri.
Fantastisk produkt!
Jeg startede med en prøvepakke i sommers, som jeg synes virkede godt lige med det samme, og fortsatte derfor med et abonnement som jeg har haft lige siden. Jeg har røget i mere end 10 år, men der gik ikke mere end 1 uges tid før smøgerne var droppet helt, efter jeg begyndte på xsmokes e-cigaretter!
Så jeg vil 100% anbefale dette produkt til alle som er interesseret i at stoppe med at ryge!
Udover et godt produkt, er leveringen også hurtig og servicen er helt i top! 5 stjerne fra mig! :)

Besvarelse fra xsmoke®
Super service og gode produkter
jeg startede med at få en gratis startpakke, og gik derefter over til måneds abonnement. Har været ryger i over 40 år uden held med at stoppe. Men med XSmoke er det lykkedes! Jeg har nu ikke røget en almindelig cigaret siden april 2014, og har heller ikke lyst til det! Skønt at slippe for lugten, og ikke flere fyldte askebægre. OG så generer det ikke andre at jeg damper på ecigaretterne😀 det er nok det bedste! Altid super service, når man henvender sig med stort som småt. XSmokes produkter er super nemme at bruge. Ikke noget med væske der skal fyldes på, man skal bare udskifte "filteret" når det er tomt. XSmoke er det bedste jeg har gjort for mig selv. Er sikker på at jeg ALDRIG mere kommer til at ryge en rigtig cigaret.... Kan kun sig: PRØV det!

Besvarelse fra xsmoke®
Godt produkt og rigtig fin service
Jeg har nu bestil et par gange hos Xsmoke, og jeg er rent faktisk toppet med at ryge almindelige cigaretter. Jeg har flere gange forsøt at kvitte smøgerne, men nu er det altså lykkedes (0;
Jeg har været i kontakt med Xsmoke 2 gangte, da jeg havde nogle spørgsmål. Hver gang har de været meget flinke og hjælpsomme.

Besvarelse fra xsmoke®
God kundeservice og et godt produkt - men meget svingende kvalitet og DYRT
Et super produkt, men meget dyrt at bruge og kvaliteten er meget svingende på deres produkter - både refiller og batterier kan være elendige..... Håber der snart kommer styr på det, ellers må jeg tilbage til e-cigaretter med væske - til en meget billigere pris.... Og så besværligt er det jo heller ikke at påfylde sin e-cigaret selv :-) Og i øvrigt svarer 1 refill i min verden ikke til 15-20 cigaretter.

DEN BEDSTE
JEG ER 75 ÅR HAR RØGET I 60 ÅR, STOR RYGER 40 CIGERETTER DAGLIGT. HAR I ET ÅR PRØVET FLERE SLAGS E-CIGERETTER MED MER ELLER MINDRE DÅRLIG RESULTAT. HAR PRØVET XSMOKE I GODT 2 UGER OG DET GÅR SUPER GODT EFTER EN UGE VAR JEG NEDE 25 STK DAGLIGT OG NU ER DET 3 DAGE SIDEN JEG HAR RØGET SÅ JEG KAN STÆRKT ANBEFALE XSMOKE ISÆR TIL STOR RYGERE OG SAMTIDIG FÅR MAN EN SUPER SERVIS NÅR MAN RINGER TIL DEM.

Faktisk, Fantastisk.
Jeg har nu "suttet" på XSmoke i ca. 8-10 uger og, de første to på fuldt blus, så ned på den røde, nu på blå i de sidste 5 uger, bliver nok nød til at bestille én tur mere altså 2x5 af de blå, (hvorfor kan vi ikke købe en SUPER LIGHT?). Men til alle derude, det er meget nemt at stoppe eller nedbringe sit Cigaretforbrug med XSmoge, men meget billigere er det ikke.
Først når du i sjæl og krop føler at nu er det nok, ja så kommer den lille kamp om at de *skide* smøger skal, ikke, havde lov at vinde igen, igen. Så tager du dig sammen og så begynder du at sparer penge, ikke mange men stødt og roligt. Jeg mangler forhåbentlig "kun" 1 tur til så er jeg "FRI" for tobak i nogen form. 1. NOVEMBER 2014, skal det være slut. Venlig Hilsen og godt helse til jer alle.
Klavs Schrøder

Besvarelse fra xsmoke®
Vi må ikke glemme postvæsenet
Efter prøvepakken afgav jeg en bestilling som kort fortalt ikke dukkede op.
En ny pakke blev sendt afsted med Track&Trace og den dukkede op efter en 1½ uges tid.. Xsmokes kundeservice har været meget imødekommende og også hjælpsomme med kontakten til Postvæsenet, som jeg personligt har mistænkt for at have liftet den første pakke. Pakken var ude af Tyskland dagen efter den var indleveret i München - og helt så hurtigt gik det altså ikke herhjemme. Fint produkt og super fin service. Chris

Langsom levering, god smag
Du skal være klar over, at levering går langsomt. Når du skal have et nyt batteri, er du tvunget til at købe det pakket sammen med en oplader du ikke har brug for. De er vældig flinke, når man henvender sig.
Der mangler oplysninger om på hjemmesiden, at af og til virker filteret ikke før, du har løsnet indholdet med en nål.

Bliv røgfri brug XSMOKE
Hej ven ønsker du at blive røgfri vil jeg anbefale dig at prøve xsmoke, det er nemt og billigt. Jeg bruger både nogle med nikotin og uden. Har ikke røget almindelige cigaretter i 3 måneder.

skippede smøgerne efter 9 dage
de har erstattet smøgerne efter 9 dage kunne godt tænke mig at jeg kunne få mentol i super ligt og de var billiger da konkurrencen er stor fra andre sider

Besvarelse fra xsmoke®
Service ud over det sædvanlige ;-)
Min oplevelse med XSmoke har været ud over det sædvanlige. Personalet er meget i møde kommende, pr. mail og pr. tlf. er der fantastisk service og hurtig respons ;-) XSmoke er et produkt som hurtigt kan få en til at kvitte de rigtige cigaretter. Aldrig vil jeg ryge en alm. cigaret igen efter at have købt XSmoke nu i 1 1/2 år. Mange hilsner Pia Hoffmann Hartvig

Besvarelse fra xsmoke®
Super produkt og god service
De svarer hurtigt på mails men nogle gange kunne det være rart med et telefonnummer.

kritik
Der har været en del uregel messige leverancer her på det sidste, som jeg er meget utilfreds med

Afslapning uden lugt
Jeg er tilfreds med produktet. Ingen hovedpine når jeg vågner.

Xsmoke - I får ikke én krone fra mig
Hej endnu engang Xsmoke!
Jeg er nu en del af den store flok, som har en yderst ubehagelig oplevelse fra jer. Andre personer kalder det bondefangeri mm. og jeg kan kun give dem ret.
Jeg har takket ja til en prøvepakke hos jer i telefon, men jeg har aldrig takket ja til et abonnement. I telefonsamtalen skal abonnementet også uddybes med samlet beløb for abonnementet mm.
Jeg har bedt om dokumentation for, at jeg mundtlig har bekræftet en abonnementsaftale, som blandt andet indeholder en pakke på 648 kroner.
I har ingen dokumentation for dette. Til gengæld får I chefen for et telemarketingsbureau til at ringe mig op og fortælle, at jeg har fået det fortalt. Det konkluderer han udfra, at den sælger, der har snakket med mig, er yderst erfaren.
- men det er jo stadig ikke dokumentation
I får aldrig én krone fra mig. Desuden er det ikke særlig konstruktivt at skrive i slutningen af sidste mail "Hvis der ikke kommer noget nyt i sagen, vil der ikke blive besvaret på yderligere mails."
Hvis I var en virksomhed, som tænkte jer om, ville I krediterer alle disse faktureringer, da jeres kundeomtale er yderst lav. Det virker dog ikke som om, at I går meget op i det.
By the way husk at I ikke må sende mig flere rykkergebyrer.
""Den erhvervsdrivende må ikke opkræve rykkergebyrer eller overdrage sagen til udenretlig inkasso, hvis du nægter at have indgået en aftale" Kilde: forbrugerombudsmanden.
Hvis I sender flere rykkere, sender jeg det til DR Kontant og forbrugerombudsmanden!
Den bedste E-cigaret jeg har prøvet
Jeg har prøvet flere forskellige mærker e-cigaretter og også i en periode brugt en fyld-selv "dampmaskine". Jeg synes dog at den var for klodset og besværlig at bruge. Jeg sagde ja tak til at prøve introduktionstilbuddet og blev bestemt ikke skuffet - det er meget nemmere blot at skifte de smarte refills end selv at skulle sidde og bøvle med væskerne og smagen (ryger Menthol) er supergod. Jeg kan heller ikke forstå de negative kommentarer her, for det fremgår jo tydeligt at man tegner et abonnement, som i modsætning til mange andre abonnementer nemt kan opsiges igen uden binding. Det er jo folks pligt at læse, hvad der står, så man ikke bare bestiller i blinde. Jeg er fuldt ud tilfreds - og har ikke tænkt mig at opsige foreløbig - Knus fra en glad kunde!