Alles zou op voorraad staan en binnen 2-3 werkdagen geleverd worden. Klanten service lult maar een eind weg. 1 besteld artikel was helemaal niet meer op voorraad. Moest ik een ander produkt voor uit... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Nieuw kastje gekocht, maar nadat ik het na een week uitpakte zag ik dat het meerdere beschadigingen had. Hierover gemaild, maar blijkbaar moet je het binnen 24 uur uitpakken en checken op (transport... Se mere
De levering liep dik fout. Het adres dat door XXL aan DPD was doorgegeven, was niet correct (zonder uitbreiding huisnr - belangrijk detail in mijn regio) . Duurde even vooraleer , eerder bij toeval,... Se mere
Virksomheden har svaret
Verschrikkelijk bedrijf, verschrikkelijke klantenservice, verschrikkelijke producten. Ik bestelde een parasol, topkwaliteit volgens de site. Na exact 2x gebruikt te hebben ontstaat er een scheur in... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
XXL Horeca is an online wholesaler in the field of non-food. XXL Horeca has very fast delivery, competitive prices and service is our main priority.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.xxlhoreca.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Levering laat op zich wachten.
Zit al een paar weken op mijn bestelling te wachten, die op de dag van bestellen al verstuurd zou zijn. Mailen en bellen haalt niets uit, er wordt telkens gezegd wanneer ik het pakje kan verwachten maar ook die dag ontvang ik het niet. Aangegeven dat ik mijn aankoop en verzendkosten terug wil maar ook dat heeft een wachttijd van enkele weken. Kortom, als je ergens je geld wilt parkeren.... Bestel dan bij XXL Horeca.
Dan ga ik er nog vanuit dat ik het teruggestort ga krijgen :-(

Besvarelse fra XXLhoreca
Niet bestellen!!! Fake advertentie.
Op 14 mei heb ik 10 pizzaborden besteld. De volgende dag kreeg ik een mail dat zij niet meer kunnen leveren. Ik heb gevraagd of zij mijn geld terug willen storten en de borden op de website willen verwijderen. De borden zijn na een paar keer aangeven nog niet verwijderd, en ik heb mijn geld nog niet terug. De volgende keer bestel ik weer bij horecagrootkeukenshop. Zij zijn wel betrouwbaar.
Update: De reactie hieronder is ook weer standaard. Alle gegevens zijn bekend, en mailwisseling is er ook geweest. Kijk eens goed naar de afdelingen. Lees goed wat de klant aangeeft, en doe er iets mee. Waar gaat het mis?
Inmiddels bijna twee weken verder, maar mijn geld is nog steeds niet terug gestort. Nog steeds kun je bestellen en betalen, maar de borden kunnen ze niet leveren. Zijn ze failliet?

Besvarelse fra XXLhoreca
Een 2 is mss nog te veel maar ja toch…
Een 2 is mss nog te veel maar ja toch goed te woord gestaan door een klantenservice medewerker. Op 13/05/20 bestel ik 3 gietijzeren kookpotten, op de website staat voorradig geleverd tussen 24/48u. Vandaag 14/05/20 krijg ik een mail dat ze niet voorradig zijn. Na controle op hun website staan er artikelen nog steeds voorradig. Dus mensen als je iets besteld let op! Ik begrijp dat door omstandigheden leveringen langer op zich kunnen laten wachten of bij hun leveringen slechter binnenkomen. Maar zet niet op je webshop voorradig. Ik heb dan maar bij een andere webshop besteld. Die komen morgen al leveren. Nu maar wachten op mijn centen van Horecaxxl.

Besvarelse fra XXLhoreca
Onvolledige levering en ticket en mail blijven onbeantwoord
Een onvolledige levering ontvangen, maar wel een automatisch bericht "jouw order is bezorgd", alsof alles afgehandeld was. Een ticket en een mail blijven na een week nog steeds onbezorgd. Dit was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf maar een zeer slechte ervaring dus.
Het gaat om ordernummer ORD249152.

Slechte levertijd!!!!
Bijna 4 weken geleden werkschoenen besteld. Volgens de website 24/48 uur leverbaar en gewoon op voorraad. Ik weet niet wat ze daar uitspoken in het magazijn, maar bestellingen verzenden zeker niet! Elke keer moet ik er achteraan en elke keer verplaatsen ze de bestelling. Nu zouden de schoenen vandaag moeten binnenkomen, maar heb er eigenlijk geen vertrouwen meer in.
Dus als ze vandaag niet binnenkomen, annuleer ik de hele bestelling. Wat ben ik blij dat ik voor afterpay heb gekozen, want was anders al bang dat geld terug ook nog moeilijk zou gaan worden.
Best hier nooit meer!
UPDATE: Tot mijn grote ergernis wisten ze zelfs vandaag nog weer de bestelling vooruit te schuiven naar woensdag en beweren ze dat het ook zo is gezegd. Nou er staat duidelijk in mijn mails dinsdag. Per direct heb ik nu de bestelling geannuleerd. Ben er echt helemaal klaar mee 😤. Schoenen heb ik inmiddels ergens anders besteld.
Ik heb een bestelling gedaan
Ik heb een bestelling gedaan. Geen email gehad dat het verzonden was, ook geen track en trace code ontvangen. Het bestelde heb ik 26 september ontvangen. Op 1 oktober krijg ik een mail dat het pakket was verzonden. Ik weet niet hoe ze daar werken, maar het is er een grote puinhoop. Gisteren werd mij tot 2 keer aan toe beloofd het uit te zoeken en mij per mail op de hoogte te stellen. Mooi niet. Op klachtenkompas word de klacht ook niet goed gelezen waardoor er een antwoord is gegeven die wal nog kant raakt. Nu vroeg ik al mijn gegevens te verwijderen en dat ik ze geen toestemming meer gaf om mijn privé gegevens nog langer in hun bestand te houden. Ene Barend verkondigde eerst dat dat niet kon. Dus ik zei gelijk volgens de nieuwe privacy regels moeten jullie dit dus wel kunnen en ook doen. Toen beloofde hij mij, mijn gegevens te verwijderen. Dit was dus niet gebeurt. Dus in de schat met ene Jos dit weer aan gekaart. Ook gelijk gemeld dat mochten mijn gegevens uiterlijk morgen niet verwijderd zijn ik het zou melden bij zou gaan autoriteit persoonsgegevens. Binnen een p[aar tellen waren mijn gegevens aangepast naar cijfers. Voor garantie kan gelukkig geen spraken zijn. Het ging nml om een Geperforeerde Lepel. Nu ben ik eens verder gaan kijken, maar niet al mijn gegevens zijn verwijderd. Toch maar een melding van gaan maken
Top service en producten
Ik bestel hier nooit meer!
Ik bestel hier nooit meer!
Dit bedrijf heeft slechte service (lees: geen service!).
Bij ons sprong het glas van onze oven spontaan stuk van de hitte (was pas enkele maanden oud) en ze wilden niets voor ons doen omdat dit niet zomaar kon gebeuren volgens hen en omdat dit nog nooit eerder zou zijn gebeurd.
Dus mensen wees gewaarschuwd wat betreft de service!!!
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Ik heb pannen gekocht voor mijn shaffing dishes en 3 dagen later na mijjn dinner Kwam een kleine deel van de besteling. Omdat te laat kwamen, had ik pannen te huren van iemand anders. De bedrijf op tijd gebeld en de pakket terug verstuurd em de rest van de besteling geanuleerd. Nou kom een rekening bij de afterpay dat ik moet de besteling betalen. Betalen voor wat? Alstublief niet van deze bedrijf iets kopen!
TOP !
Goed advies gekregen, erg tevreden over het eindresultaat.
Alles is geïnstalleerd en werkt naar behoren. zeer tevreden.
Ruim 2 weken geleden schoenen besteld…
Ruim 2 weken geleden schoenen besteld voor mijn dochter die in de bediening werkt in de horeca. Niets gehoord. Mail gestuurd niets gehoord. Toen een bericht dat mijn bestelling was verzonden. Geen track & Trace code, niet binnengekregen. Gebeld. Zending was misschien zoekgeraakt, zou worden uitgezocht en volgende dag zou ik hier over worden teruggebeld. Niet gebeurd, niks gehoord en niets ontvangen. Ik wacht nu nog.
Wat een diep waardeloos bedrijf
Wat een diep waardeloos bedrijf. 24/48 uur leveringsbelofte wordt zomaar 120 uur (5 dagen) over de klant onvriendelijkheid heb ik het maar niet. Voor mij NOOIT maar dan ook NOOIT meer deze ratseflatsers! Reageren nergens op. Had ik maar eerder alle slechte reviews gelezen......
groot worden doe je met klanten !
jammer van toch een groot bedrijf dat een klant niet het juiste advies krijgt bij het aankopen
duidelijk gevraagd om een diepvries met bepaalde specs.
een type werd geadviseerd (wat niet doet wat het moet doen)
en vervolgens wordt gevraagd of ik deze vragen per mail had gedaan.
nou xxl horeca vriendelijk bedankt voor het mee denken in een ontkenning in plaats van het zoeken naar een oplossing
Altíjd laat met leveren en slechte…
Altíjd laat met leveren en slechte communicatie
Top service!
Ik had een product besteld die niet op voorraad was. Dit stond aangegeven op de website. Niet kort erna, keurig en vriendelijk opgebeld door een jongeman die zich afvroeg of ik op de hoogte was van de levertijd. Zo een service zouden meer webshops moeten hebben. Jullie hebben een vaste klant erbij!
Leverings tijden zijn leugens!
Staat dat het binnen 48 uur geleverd wordt niets van waar. Die 48 uur werden 72 uur en je word niet geïnformeerd kan je beter bij bol.com bestellen die doen wat zeggen en zeggen wat ze doen.
Goede webshop met een heel uitgebreid …
Goede webshop met een heel uitgebreid assortiment. Bijna alles wat je nodig hebt voor in de keuken kan je bij hun vinden. Heb zelf nu 3 keer besteld. Ben zeer tevreden over hun.
In Maart 2016 heb ik een slowcooker van …
In Maart 2016 heb ik een slowcooker van het merk Bartscher besteld via XXLHoreca.
Binnen een paar maanden viel hiervan echter de bedieningsknop uit elkaar.
Omdat ik dacht dat het met een lijmbeurt wel op te lossen viel, heb ik hiervan geen melding gemaakt bij XXLHoreca.
Echter na lijmpoging 3! Viel de knop volledig uiteen, waardoor de pan nu enkel met een tang te bedienen is en dit geen wenselijk gebruik is.
Daarop heb ik contact gezocht met XXLhoreca. Omdat de aankoop datum meer dan een jaar geleden was, heb ik geaccepteerd dat ik de knop zelf moest betalen omdat de garantie periode verlopen was.
Na heel wat heen en weer email over het serie nummer en foto's van de knop, hoewel dit gewoon op de factuur stond vermeld, kreeg ik eindelijk een ordernummer waarmee ik de knop kon betellen.
Echter de knop bleek 11,50 te kosten en met BTW kwam dat neer op een bedrag van 13,95. Een flink bedrag voor een pan van 45 euro.
Omdat ik toch graag weer normaal gebruik kan maken van mijn slowcooker, wilde ik de knop vervolgens toch gaan bestellen, totdat ik erachter kwam dat XXLhoreca, hiervoor ook nog eens een verzendbedrag van 7,95 berekend.
Vervolgens heb ik contact opgenomen met de beschikbare medewerker via de chat van de website.
Volgens deze medewerker kwam dit door de afspraken die ze hebben met DPD, hun pakketdienst.
Ook na mijn verzoek om de knop van een paar gram dan via de normale post te versturen, werd er geen enkele poging gedaan om mij enigszins tegemoet te treden, zodat het bedrag voor de knop dus ruim 20 euro zou worden. Dit is dus bijna de helft van wat ik voor de hele pan heb moeten betalen!
Ik heb gevraagd of ze het risico van slechte reclame willen lopen, dit kost ze waarschijnlijk meer dan een postzegel en wat goede wil.
Maar ook dat argument gaf geen enkel begrip of service gerichtheid.
Ik vind de service van XXLHoreca dus ronduit slecht.
Bezint eer ge begint zou ik iedereen dan ook mee willen geven.
Zolang ze aan je verdienen, is geen moeite teveel , maar zodra ze iets aan klantgerichtheid en of service moeten leveren geven ze niet thuis.
Erg jammer en een hele slechte service en reclame.
Na een check bij Bartscher ( de fabrikant), kwam ik vervolgens achter dat de knop slechts 7,70 kost.
Niet goed werkende Icecubemaker
Bij het bedrijf XXLhoreca heb ik een ijsklontjesmachine gekocht.
Na ontvangst bleek het product niet goed te werken en kon ik het niet terug sturen. Onderstaand de klacht.
Hendi Icecube machine Kitchenline 12 HE271568
Ik heb de Hendi ijsklontjes machine ondertussen al een half jaar in bezit.
Toen ik het product voor het eerst gebruikte viel me op dat het apparaat erg veel geluid maakte. Als ik gasten over de vloer heb krijg ik er ook weleens een opmerking over. De ventilator is dus erg luidruchtig.
Als ik de machine instel op maat L, duurt het meer dan een uur voordat er ijsklontjes uitkomen van het formaat dat in de video geadverteerd wordt als maat M. Beetje een tegenvaller dus. Om de goede maat ijsklontjes te krijgen moet je dus eigenlijk al gekoeld water in het reservoir doen, anders krijg je mini ijsklontjes. Dit houd dus ook in dat je elke keer als je het water met normaal koud kraanwater bij vult, het water eerst moet afkoelen, voordat er gangbare ijsklontjes uitkomen. Om deze reden vind ik dit een zeer slecht product. Het is zoveel gedoe, dat het makkelijker is om ijs te halen bij de supermarkt.
Bij mijn exemplaar was vanaf het begin de waterpijl sensor kapot. Dit betekend dat als het waterreservoir leeg is, de machine gewoon doorgaat met maken. Dit is bijzonder irritant. Want het resulteert in mini ijsklontjes en een lege ijsbak zonder dat je dit door hebt.
Ik had aangegeven dat ik het apparaat terug wilde sturen, maar dit kan niet. Ik kan het alleen opsturen naar de fabrikant ter reparatie. Dit heb ik dan ook gedaan, met bovenstaande klachten erbij. Ik had ook aangegeven dat ze contact met me op moesten nemen als ze er niet uit kwamen. In plaats daarvan hebben ze het apparaat gewoon terug gestuurd en enkel wat “stof uit radiator gehaald”. 13 euro verzendkosten voor niks. En een dure lauter werkende ijsmachine.
Læs mere om andre typer anmeldelser.