Se, hvad kunderne siger
Onlangs hebben wij bij u een picknicktafel aangeschaft en ik wilde graag onze ervaring delen. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit van de tafel: het materiaal voelt stevig en duurzaam aan, en... Se mere
Op 9 april jl. hebben wij voor ons bedrijf een picknicktafel ontvangen. Deze bestond uit meerdere grote en zware onderdelen. De bezorger heeft echt enorm zijn best gedaan om alles tot op de derde ve... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Horeca world, gevestigd te Rotterdam is de toonaangevende marktleider in Nederland en België op het gebied van horecabenodigdheden. Als betrouwbare partner in de branche bedienen zij deze specifieke markt al jarenlang met eersteklas producten: van kruimelveger tot pizza-oven en alles wat daar tussen zit. Horeca world focust zich vooral op online verkopen, maar beschikt ook over een grote showroom in de nieuwe locatie in Spijkenisse.
Kontaktoplysninger
Ingenieur Herman de Grootweg 1, 3201 AB, Spijkenise, Holland
- 010-4953366
- support@horecaworld.nl
- www.horecaworld.biz
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle reactie op de mails
Snelle reactie op de mails, en snel geleverd
Goede kwaliteit en binnen een week…
Goede kwaliteit en binnen een week geleverd
Snelle levering volgens afspraak en een…
Snelle levering volgens afspraak en een goed product
Niet gekregen wat ik dacht besteld te hebben.
Ik kocht een ijsblokjesmachine voor volle ijsblokjes maar kreeg 1 voor holle ook stond deze vermeld onder de categorie volle ijsblokjes machine, spijtig dus.
Top service
Top service, voor alles correct op de hoogte gehouden van bestelling tot aflevering.
Doe zo verder👍 👍👍
Netjes en snel geleverd super dat kom…
Netjes en snel geleverd super dat kom je niet vaak meer tegen de communicatie wanneer en inloggen gevens netjes geregeld super ga zo
door met je klanten
Fijne producten en snelle levering
Egt snelle service
slecht product geleverd en horecaworld geeft geen compensatie
Na anderhalve maand gebruik zijn spatels, die geschikt zijn om mee te koken, dusdanig slecht dat ze niet meer gebruikt kunnen worden ivm het loslaten van plasticdeeltjes wat in het eten terecht komt. Geen vervangend product aangeboden en geen terugbetaling.
Picknicktafel besteld
Picknicktafel besteld. Levering later dan vermeld op site maar dit is correct gecommuniceerd via een extra mail van hun kant uit. Ik ben er niet zelf achteraan moeten gaan. Levering helemaal netjes en top. Wij tevreden!
Lange levertijd met veel gedoe
Koelkast besteld (en betaald!) op 3 juni. Levertijd zou 2 tot 4 werkdagen zijn. Op 8 juni per mail status nagevraagd: zou door Liebherr zelf worden bezorgd, of ik geen gemiste oproepen had. Op 9 juni gebeld om status na te vragen: ze gingen er achter aan. Woensdag 10 juni bericht van transporteur om lever afspraak te maken, voor levering vrijdag 12 juni. Op vrijdag 12 juni werd ik in de ochtend gebeld door de chauffeur dat hij er was. Echter, niemand te zien. Stond bij een verkeerd adres. En dit terwijl ik nergens een verkeerd adres heb ingegeven, en zelfs bij de afspraak bevestiging uit eigen beweging nogmaals mijn adres had vermeld. Hij zou eea gaan navragen bij de planning. Ik hoorde vervolgens niks meer. Uiteindelijk zelf maar weer gebeld met de transporteur: nee vandaag ging niet meer lukken de chauffeur was alweer naar de zaak terug gereden. Bij het maken van een nieuwe afspraak werd gemeld dat mijn adres voor hun vrachtwagen niet bereikbaar was. Dus ze gingen het nu bij Horecaworld afleveren, ergens in de week daarop was de verwachting, waarna Horecaworld weer contact met mij op zou nemen voor levering bij mij thuis in een kleinere truck. Woensdag 15 heb ik telefonisch contact gehad met Horecaworld over de status, nog geen voortgang maar donderdag of vrijdag zouden ze de koelkast zeker wel ontvangen was de verwachting. Op vrijdag 17 juni werd ik gebeld door een chauffeur, dat hij een koelkast kwam afleveren bij mij. Maar dat bleek dan op het adres van Horecaworld te zijn, en niet bij mij. Prima, vervolgens bel ik Horecaworld (ik had inmiddels een email bevestiging gehad dat de koelkast bij hen was afgeleverd), om de lever afspraak te maken bij mij thuis, die zij zouden verzorgen in een kleinere truck. Maar nee dat kon niet, want ze hadden de koelkast nog niet. Ik zeg: nou die is eerder vandaag afgeleverd want ik heb een afleverbewijs gehad. Oh ja dat zou kunnen, maar dan staat hij nog tussen de vandaag geleverde pallets. Ik zeg: nou wellicht kunt u even kijken, dan kunnen we een afspraak maken want dit duurt allemaal al veel te lang zo. "Nee dat kan absoluut niet, daar hebben we nu de mensen niet voor, u kunt annuleren via de website als u wilt". Lekker vriendelijk dus! Ik overwoog te annuleren, maar op de valreep kreeg ik dan de week daarop op dinsdag 23 juni een bericht van een andere transporteur. Dat ze de dag erna zouden komen leveren. Dus ik gooi mijn agenda om, zodat ik thuis kan zijn. In de ochtend vroeg de volgende dag woensdag 24 juni krijg ik nog een bericht, dat ze mijn adres niet kunnen bereiken met de truck, dus dat ze niet komen. Dat geloof je toch niet! Ik weer bellen naar die andere transporteur, nieuwe afspraak gemaakt voor vrijdag 26 juni, en dan komen ze met een kleinere truck. En op vrijdag 26 juni werd de koelkast dan EINDELIJK geleverd. De chauffeur was in ieder geval heel aardig, dat is dan nog iets! Samengevat: levertijd niet 2 tot 4 werkdagen maar drie-en-een-halve week, met een hoop gedoe en bellen. Ik bestel voortaan liever ergens anders!
P.S. Onder deze review staat 'review zonder uitnodiging', maar ik heb wel degelijk een e-mail gehad met de vraag om te reviewen waarbij ik kans zou maken op een waardebon van €250. De spelregels omtrent die waardebon en wanneer en onder wie deze verloot wordt, wordt nergens uitgelegd.
netjes op tijd geleverd en tevreden van…
netjes op tijd geleverd en tevreden van de kwaliteit
Goed product en snelle levering
Maandag besteld dinsdag om 9 uur…
Maandag besteld dinsdag om 9 uur geleverd
Prima service
Zeer goede service na levering!
snel en goed!
snelle levering, goed materiaal en een groot assortiment
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.