Prijzen zijn prima maar de levering duurt altijd langer dan de website aangeeft. Voor 15:00 besteld morgen geleverd is een utopie. DHL als partner is helemaal een drama. Zeggen tijdens onze openingsti... Se mere

Levering was geweigerd vanwege geen t.n.v. alleen Jumbo , dat is voor onmogelijk om het dan bij juiste persoon of afdeling te bezorgen. Na een reactie op mail dat levering retour was gekomen bij julli... Se mere

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

soepkoppen besteld vrijdag 10 april

soepkoppen besteld vrijdag 10 april, waren op voorraad zoals vermeld en levering 2 tot 3 werkdagen, heb zeker 4 x telefonisch contact gehad omdat de levering uitbleef, bijna 14 dagen later zijn ze geleverd, erg slecht, geen communicatie en terugkoppeling. zet dan niet op jullie site artikel is voorradig, had ik dit geweten dan had ik ze niet bij Goos Horeca besteld. een leverancier moet de juiste informatie verstrekken!

6. maj 2026

lange levertijd en valse beschrijving

Bestelling duurde meer dan 2-4 werkdagen namelijk 12 dagen. Ook het product is niet zoals beschreven. Er wordt geadverteerd met 3.2 liter terwijl de maximale vul inhoud slechts 2.15 liter is. Juist op de inhoud van 3.2 liter is het product aangeschaft. Nergens op de site wordt 2.15 liter vermeld terwijl het op de doos expliciet vermeld staat.

20. april 2026

Top service

Vanaf mijn eerste aankoop Bij Goos Hengelo voelde ik mij meteen goed geholpen. Je krijgt hier echt goed en eerlijk advies. Ze verkopen niet zomaar om te verkopen, maar denken met je mee over wat je echt nodig hebt. Ze zoeken naar passende alternatieven en bieden ze uitstekende service. Ik ben erg tevreden

23. april 2026

Goede service

Goede service! Als er iets niet voldoende op voorraad is krijg ik altijd een mailtje met info wanneer ik het kan verwachten.

13. april 2026

slechte service

Ik heb een kookpan besteld bij goos horeca, maar de pan bleek beschadigd te zijn. Heb de pan retour gestuurd en zodra ze de pan hadden ontvangen zouden ze een nieuwe sturen. Na bijna een week niets gehoord te hebben heb ik weer contact opgenomen en gevraagd waar de pan bleef. Ze zeiden dat ze de pan besteld hadden bij de leverancier en dat ze pas over 3 dagen zouden ontvangen.

Ik heb geld teruggevraagd en dezelfde pan bij bol.com besteld en de volgende dag was het in huis. Spiksplinternieuw zonder krassen.

Goos horeca negeerde mijn bericht om geld terug te storten voor de teruggestuurde pan en zette de levering toch door. 2 weken later kreeg ik tot mijn verbazing toch een pakket van goos horeca. Het bleek de pan te zijn.

Na weer weken heen en weer bellen en mailen willen ze de 2e pan niet terugnemen (die nog netjes en ongebruikt in de verpakking was). Ze willen ook geen geld terugstorten.

Ik vind de communicatie slecht en onduidelijk en ik raad het niemand aan om bij goos horeca te bestellen.

30. april 2026

Late levering

Op een vrijdag bestelling geplaatst (ijsbakken). De website beloofd 1-2 werkdagen levertijd. Twee keer met klantenservice gebeld. Spullen zijn uiteindelijk pas de vrijdag erop vanuit Goos verzonden… Tja, je rekent er toch op dat je je spullen op tijd in huis hebt.

17. april 2026

Prima levering

Prima levering. Product (koelkast) was echter beschadigd, wat erg jammer was. Door de klantenservice echter snel en goed opgepakt zonder gedoe.

24. april 2026

Goeie communicatie, snelle levering en kwaliteit product.

De bestelde artikelen zijn direct in behandeling genomen en ik kreeg duidelijke en snelle communicatie omtrend de levering van de goederen.

De levering verliep volgens plan en de producten waren compleet en in goede staat ontvangen.

Product is van goede kwaliteit en voldoet aan alle verwachtingen.

Super blij met de shop ervaring en met het product.

25. april 2026