Ik vertrouw dit bedrijf voor geen meter. Dit was mijn eerste en direct mijn laatste ervaring met V-nix.nl. Als nieuwe klant doe ik altijd onderzoek of een webshop te vertrouwen is, en h... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Via Bol.com een Ravpower Travel Router gekocht (€ 35,00). Dezelfde avond nog geleverd. Bleek incompleet (aflsuitklepjes ontbraken). I.o.m. Bol.com retour gestuurd en meteen een nieuwe besteld. Die heb... Se mere
Slechte klantenservice. Men durft geen uitzondering te maken. Slecht artikel geleverd gekregen absoluut waardeloze prijs/kwaliteit verhouding. Voor €200 verwacht je geen hoogstandjes maar zeker w... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Grondzijl 16, 9731DG, Groningen
- 050 8200 269
- info@v-nix.nl
- www.v-nix.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een helden zijn deze jongens
Wat een helden zijn deze jongens! Klein team, de scherpste prijs en met grote daden (meer dan ik verwacht had zelfs). Kreeg ongevraagd extra's bij de bestelling meegestuurd en werd na aflevering nog door ze benaderd met handige tips en tricks voor mijn Mavic. Dikke pluim, ik kom hier zeker terug!!
Weten wat ze verkopen, snel in huis.
Je merkt dat ze hier de producten die ze verkopen ook echt kennen. Daardoor een fijn en breed assortiment aan gadgets. Over de jaren meerdere bestellingen gedaan, iedere keer snel in huis.
Gopro te laat geleverd en fout accessoire pakket, goedgemaakt door V-Nix
Gopro besteld die voorradig zou zijn, pas 6 dagen later geleverd zonder de SD kaart waardoor we er nog niets mee konden doen. Het gratis accessoires pakket was heel anders van samenstelling dan beloofd. Gebeld waarom. Je hebt een gratis upgrade gehad, moet je blij mee zijn...?? Ja leuk, maar nu wel allerlei dingen die ik helemaal niet nodig heb en dingen die ik wel nodig heb moet ik apart gaan bestellen........... Ook twee dingen erbij die helemaal niet op de Gopro passen! Daarom niet zo blij! Ze hebben het opgelost met een gratis accessoire wat ik graag heb en een grotere geheugenkaart. Mooi gebaar van V-nix

Besvarelse fra V-Nix.nl
Waarom 5 sterren je hebt internet …
Waarom 5 sterren je hebt internet verkoopbedrijven die alles beloven op hun sites en als je besteld en betaald hebt krijg je een mail helaas niet op voorraad dus moet je vervolgens wachten en je weet dat duurt altijd te lang.
maar gelukkig heb je V-NIX.NL die zijn altijd duidelijk en vooral snel en een zeer goede communicatie en kennis zowel per telefoon als met de mail.
dus geen problemen V-NIX nemen voor goede producten en services
Top service !
Wegens een kleine mishandeling op de website was er een fout in de bestelling die ik geplaatst had. Direct hierna kreeg ik een mail met de vraag of ze mij konden helpen. Na wat heen en weer gemail uiteindelijk alles perfect afgehandeld en zelfs nog een kleinigheidje bij mijn bestelling gehad voor het ongemak! Betere service kan een klant zich niet wensen!

Besvarelse fra V-Nix.nl
Enorm vriendelijk geholpen per mail
Enorm vriendelijk geholpen per mail. Snelle respons op vragen en daar bovenop nog per mail een korting gekregen omdat er binnenkort een actie met de DJI lader zou komen. Wilden ze me alvast van mee laten profiteren. Dus voor 10,00 goedkoper kunnen aankopen dan bij de rest én sneller in huis dan bij andere shops. Aanrader!
Heel tevreden!
Na telefonisch contact overgegaan tot bestelling, omdat beloofd werd dat het de volgende dag binnen zou zijn. Nog enigszins sceptisch de bestelling geplaatst, omdat het product overal uit voorraad was. Tot mijn verbazing de volgende dag het product echt in huis ontvangen!
Fantastische ervaring gehad met de …
Fantastische ervaring gehad met de klantenservice!
Ik meldde een defect via mail en kreeg dezelfde middag bericht dat er een nieuw product zou worden verzonden (lag de volgende dag al op de deurmat!). Het oude product hoefde niet eens retour. Een 10 met een griffel verdienen ze. Ik kom zeker terug!
Worst service I've ever dealt with
Excellent prices if you want to buy in Europe... But stay away in case of problem. No service. You'd better contact directly the support service of the company (in my case: Feiyutech). They promise a lot but finally treat you like an idiot, Forget in all the cases any warranty, they will invent non legal reasons (. It seems that there's in fact only one person in charge of everything in this company. For the service, you have to wait for 10 days at least (official answer from them). Incredible, 30 years in the business and never saw such an awful company. Well, after having received back after having paid a 50 € ransom. I can say that they didn't even check or get out of the box the gear involved. Stay far far away.... (not speaking about the way they consider their customers) as you can see below.

Besvarelse fra V-Nix.nl
Goede aftersales en overzichtelijke website
Via V-Nix twee accu's besteld van Brofish voor mijn DJI OSMO. Na een half jaar laadde een accu niet meer op en was van de andere accu het lipje gescheurd. Na contact met V-Nix werden er meteen twee nieuwe accu's opgestuurd zonder dat ik de defecte accu's retour hoefde te sturen. Deze zending was helaas nooit bij mij aangekomen. Hierop weer contact gehad met V-Nix en die stuurde nogmaals een setje met twee accu's op. Bedankt voor de service Mike! Ik blijf zeker klant.
V-Nix Groningen? TOP !!!
V-Nix is een bedrijf in Groningen die graag verkoopt, en wanneer er een probleem is wordt u snel geholpen. Ik heb dit twee keer ondervonden!
Het zijn dus GEEN dozenschuivers en zoek het maar uit.
Een mailtje of een telefoontje is genoeg en het wordt als het kan binnen 24 uur beantwoord. Ook heb ik een bevriende collega uit het zuiden des lands hiervan op de hoogte gebracht en deze had hetzelfde ondervonden.
Dus wanneer u een bedrijf zoekt die 100 % achter zijn artikelen staat:
V-NIX Groningen!!!
Wat een fantastisch bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf! goede service en staan altijd in voor een goede oplossing. Heb vorige week mijn DJI Osmo+ besteld, om 21.00 uur 's avonds en de volgende morgen om 11.30 al bezorgd. Zojuist heb ik nog een aantal accessoires voor mijn Osmo besteld weet zeker dat dit ook weer helemaal goed zal komen!
Bestelling precision cooker bij V-nix
Bij V-nix heb ik een precision cooker besteld, die zou de volgende dag geleverd worden. De volgende dag ontving ik mijn bestelling niet en toen ik op de site ging kijken, was de levertijd naar 1 tot 2 weken opgeschroefd. Na 2 weken ging ik kijken hoe het met mijn bestelling stond, maar mijn user-account had geen toegang meer tot het systeem. Na een telefoontje bleek er met een ander computersysteem te worden gewerkt, oude klanten stonden daar niet meer in (???? klanten zijn toch waar je bedrijf om draait?). Bij mijn 3de telefoontje waren de spullen al in Nederland, dus die week of de daarop volgende week zou mijn bestelling geleverd worden. Niets ontvangen. Op een gegeven moment was op de site de levertermijn teruggezet naar 'vandaag besteld, morgen geleverd', dus ben ik maar gaan bellen. mijn bestelling bleek een beetje tussen de wal en het schip te zijn gevallen, maar kwam er nu echt aan. Na bijna 1,5 maand en 4 telefoongesprekken is mijn bestelling gisteravond eindelijk afgeleverd. (mijn user-account is nog steeds onbekend, dus inloggen en mijn bestelling bekijken is niet mogelijk. Geloof niet dat ik nog een bestelling bij V-nix ga plaatsen).

Selfiestick
Probleem met kapotte Selfiestick keurig opgelost door na controle op afstand kosteloos een nieuwe op te sturen.
Heel professionele en correcte afhandeling
Ik had voor mijn verjaardag een gimball ontvangen, die spijtig genoeg niet naar behoren werkte. Ondanks het feit dat ik de bestelling niet zelf geplaatst had, was het absoluut geen probleem om het toestel te retourneren.
Toen bleek dat het nieuwe toestel ook niet werkte, koos ik een gelijkaardig toestel van een andere fabrikant, wat opnieuw helemaal geen probleem was.
Enkele toffe mailtjes en verzendingen later heb ik uiteindelijk het product dat ik wou. De vnix.nl service is echt top en mijn contactpersoon op de helpdesk (Mike) verdient een standbeeld voor de manier en snelheid waarmee hij de zaken afhandelt.
Super service
Ik ben bijzonder tevreden met de services van V-Nix, niet alleen met hun pre-sales, maar vooral hun after-sales. Ongeveer een maand geleden heb ik de Feiyu Tech FY MG V2 Gimbal gekocht. Mijn wens was om het zo vroeg in de ochtend op te halen in verband met een andere afspraak in de buurt. Medewerker Mike de Jong was niet de beroerdste om mij een uur vóór openingstijd te ontvangen. Vanwege drukte, heb ik de Gimbal pas na een maand uit verpakking gehaald. Tijdens de montage, kwam ik erachter dat halverwege het opschroeven van het handvat, deze muurvast zat. Toen ik belde met V-Nix, nam Mike de telefoon, en Mike vertelde dat ik de Gimbal mocht langsbrengen of opsturen. Ik kwam iets na 18:00 uur aan (dus na sluiting) en Mike stond mij bij het magazijn op te wachten. Ik kreeg een hagelnieuwe Gimbal in ongeopende verpakking mee. Totaal onverwacht, aangezien ik ervan uitging dat het betreffende onderdeel wellicht op dat moment werd vervangen óf (in het meest ongunstige geval) de gehele Gimbal werd opgestuurd en dat ik het pas weken later na reparatie retour zou krijgen. V-Nix heeft hiermee mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Dit was mijn eerste aankoop bij V-Nix, maar zeker niet de laatste. Top service van V-Nix!
Snel en geen gezeur met defect
Ik ontvingen de producten snel. Bij het ontvangen en het eerste gebruik van een van de producten bleek deze defect te zijn. Een melding naar de klantenservice was voldoende , foto van het defect gestuurd en een dag later kosteloos een vervangend product,. Top!
snel en goed opgelost
defect op korte termijn, zonder probleem kunnen ruilen.
Betrouwbaar en deskundig
Al jaren bestel ik alles wat met drones te maken heeft bij V-Nix. Ik heb goede ervaringen met vragen die per e-mail en telefonisch beantwoord kunnen worden. Daarnaast een snelle levertijd en scherp geprijsd.
Fantastische service!
Na eerder een GoPro bij V-Nix te hebben aangeschaft kocht ik onlangs bij hen de Flymount accessoire (deze kun je o.a. monteren op je surfmast en zo hele mooie vogelperspectief opnames maken). Helaas had ik de pech dat de Flymount stuk ging. Na één mailtje besloot men bij V-Nix niet moeilijk te doen met retourneren etc., maar stuurden ze me zo een nieuwe toe. Helemaal top!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.