Waterfilterexpert Anmeldelser 956

4,1

Compleet verkeerd product gekregen omdat mijn bestelling niet voorradig was. Dit is vooraf niet overlegd, ik kwam er pas achter toen ik de doos opende. Klantenservice is bijdehand en vind zelf dat... Se mere

Uitstekende service, ik ontdekte pas na een paar weken dat er een probleem was met een levering. Er was een verkeerde filter geleverd. Na een melding per email werd het op zeer korte tijd opgelost... Se mere

Levering kwam binnen de gestelde tijd. Één filter was helaas kapot. Na contact met de (vriendelijke) klantenservice werd direct een nieuw filter opgestuurd. Top service!

First of all, the reminder email to say it was time to order more filters. This I did. PostNL declared they'd delivered the filters. These filters have never been found. Waterfilterexpert pursu... Se mere

1. Leverandør af vandfiltre

Waterfilterexpert.nl specialist in alle soorten waterfilters. Altijd de laagste prijsgarantie. Alles op voorraad. Icepure , koelkast waterfilter, koffie waterfilter, filterpatroon

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top service!

Levering kwam binnen de gestelde tijd.

11. juni 2026

Tevreden

Bestel altijd mijn waterfilters hier! Erg tevreden, snelle levering en goede prijzen

11. juni 2026

Waardeloos bedrijf, niet bestellen. Arrogante klantendienst

Waardeloos bedrijf, bestel er niet. Had ik de andere reviews maar eerst gelezen voor te bestellen.

Mijn bestelling is van ver van compleet. In mijn bestelling zat een leeg doosje van een product en ook het aantal van een product strookt helemaal niet. Ik bestelde 12 stuks en kreeg er 4. De klantendienst via telefoon is arrogant en ver van behulpzaam.

Ik vraag me af of ik ooit de bestelde producten zal krijgen maar het geld is wel netjes van de rekening. 1 keer. nooit meer!

9. juni 2026

Uitstekende service

Na een melding per email werd het op zeer korte tijd opgelost en heb ik alsnog de correcte filter gekregen, zonder extra kosten.
Bedankt Waterfilterexpert

1. juni 2026

Korting beloofd voor geven review

Firma beloofd korting van 2,5 euro voor geven van review . Ik vindt firma goed en degelijke service en gaf daarom 4 sterren. Nu wil men korting niet geven omdat je deze enkel krijgt bij geven van 5 sterren! je reinste bedrog dus!!

8. juni 2026

Compleet verkeerd product gekregen…

Klantenservice is bijdehand en vind zelf dat het een 'aanvullende levering' betreft omdat er een filter bij zit die ik op geen enkele manier kan gebruiken. Valt totaal niet te praten met dit bedrijf. Ik zou niemand aanraden hier iets te kopen.

6. juni 2026

Good customer services

PostNL declared they'd delivered the filters. These filters have never been found. Waterfilterexpert pursued the matter by contacting PostNL who again said the parcel had been delivered. The customer services of your company is efficient and I appreciate the final solution. Thank you.

2. juni 2026

Betrouwbaar

Snelle levering. Als je weet wat je zoekt prima, bij de producten staat namelijk weinig qua beschrijving of iets.

29. maj 2026

Onderhoudsartikelen voor mijn…

Onderhoudsartikelen voor mijn koffiemachine besteld voor een redelijke prijs. Het pakket dat geleverd werd bleek voor een andere klant te zijn. Telefonisch en via de chat waren ze niet bereikbaar, dus een mail gestuurd.
Volgende dag netjes antwoord per mail gekregen en een retoursticker om het pakket zonder kosten terug te sturen. Na binnenkomst van het pakket hebben ze meteen de juiste artikelen opgestuurd welke de volgende dag zijn ontvangen. Was het bedrijf ook telefonisch bereikbaar geweest hadden ze 5 sterren gekregen.

1. maj 2026

De 1e levering was snel binnen

De 1e levering was snel binnen, helaas was dit niet het juiste product. Ik heb toen de klantenservice gemaild, daar werd snel op gereageerd en het juiste product werd toe gestuurd. Snel & netjes afgehandeld.

15. maj 2026

Niet voorradig dus zonder verwittigen ander gestuurd

Besteld en snel geleverd . Dat dachtbik ten minste toen ik de doos open deed bleek er niet in te zitten wat ik besteld had , niet de osmosefilter van het merk datbik besteld had , geen aansluiting voor de waterkraan en geen muurbeugel en geen handleiding , wel een andere filter en twee dingen waar ik nog steeds niet uit ben wat het is. Gemaild . Dacht zal foutje zijn , krijg ik doodleuk een mail terug waarin ze zeggen dat de filter die ik besteld heb niet voorradig is en ze dan maar een andere hebben opgestuurd . En bij deze die ze gestuurd hebben hebben ze geen handleiding. De rest kan nagestuurd worden. Dit vind ik echt niet kunnen . Als je een product besteld en dat is niet voorradig dan moet er contact worden opgenomen met de klant en de vraag gesteld worden of de klant wil wachten tot het voorradig is , geld terug wil , of een andere wil. Dit voelt voor mij echt verkeerd aan .als ik een Volvo bestel bijvoorbeeld bij een garage ga ik toch ook niet blij zijn met een citroen ?
Alsook duurt het steeds 3 dagen of langer voor je antwoord krijgt. Mij niet meer gezien .

8. maj 2026