Een jaar geleden heb ik voor het eerst 2 koolstof cassettes voor mijn afzuigkap besteld. De geadviseerde levensduur is 6 maanden per filter. Dit zijn typisch van die dingen die je normaal gesproken ve... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een bedrijf krijgt van mij 5 sterren als een levering 100% verloopt zoals je dat verwacht. Novy Metaalfilter 508-9008, prijs voor het originele filter overal voor rond de 60 euro excl. verzending. Bij... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Afzuigkapfilterexpert.nl Met álle merken Afzuigkapfilters. Siemens, Electrolux, Atag, AEG, Bosch en Etna. Binnen 24 uur geleverd. Koolstoffilters, vetfilters, longlife filters, recirculatie filters
Kontaktoplysninger
Holland
- www.afzuigkapfilterexpert.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super efficient ...
Beschadigd product ontvangen geen retour kosten terug
Beschadigd product ontvangen en vervolgens zelf moeten opdraaien voor kosten. De klantenservice verwees alleen naar het retourbeleid en bood geen passende oplossing. Uiteindelijk geen vergoeding gekregen voor verzend- en retourkosten ondanks dat het product beschadigd aankwam. Zeer teleurstellende ervaring.
Duidelijke site om te bestellen en…
Duidelijke site om te bestellen en concurerende prijzen
Prima prijs en snelle bezorging.
Prima prijs en snelle bezorging.
Kwaliteit prijs verhouding is prima!
Wat een slecht bedrijf sturen filters…
Wat een slecht bedrijf sturen filters die niet passen die volgens de website wel moeten passen. Wil je dit terugsturen moet je er nog voor betalen. Ook de klantenservice reageren gewoon niet en als ze reageren super onbeschoft.. koop hier niet dit zijn echte oplichters
Verkeerde (namaak) filters ontvangen
Filters besteld voor Klarstein, blijken niet de originele te zijn en passen dus ook niet.
Nu moet ik 8.95 betalen om te retourneren.
Verder niemand te bereiken!
Gelukkig met KLARNA betaald, maar kost me toch geld!
Order:1403105
Fijne ervaring
Ik heb hier eerder orders geplaatst en die zijn altijd goed verlopen. Handig dat zij een reminder sturen wanneer je koolstoffilter vervangen moet worden.
onbereikbaar, geen service
Bedrijf levert afzuigkapfilter dat ernstig beschadigd aankomt, stelt voor het te vervangen maar stuurt niets op en reageert niet meer op mails. Ik betwijfel bovendien ernstig of het filter inderdaad een Novy filter is, het lijkt mij een huismerk waarvoor ik de prijs van een Novy filter betaald heb.
Verkeerde filter geleverd
Verkeerde filter geleverd. Klantendienst onbereikbaar
Koolstoffilters Bosch
Zojuist koolstoffilters besteld en de bestelling ging heel vlot. Kreeg meteen een e-mail met de bevestiging.
Klantenservice onbereikbaar!!
Klantenservice onbereikbaar!!
Ik had graag mijn product om willen ruilen wegens wijziging van project maar totaal geen gehoord van de klantenservice na een MAAND wachten. Telefoonnummer staat er voor de sier (ze nemen niet op) en op de mail reageren ze ook niet. Heel jammer en totaal onnodig.
vervangende metaalfilters besteld
Drie vervangende metaalfilters besteld voor onze Siemens afzuigkap. Levering was snel en de filters waren netjes en goed verpakt. Op de filters zat blauw beschermingsplastic; het verwijderen was even wat gepriegel :-), maar het geeft wel aan dat er zorgvuldig met de producten wordt omgegaan.
Hoewel het geen originele Siemens-filters zijn, passen ze perfect (358x265 mm) en zien ze er kwalitatief goed uit.
Plaatsen was daarna zo gebeurd. Prima alternatief voor de originele filters en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer zeker tevreden.
Ging allemaal heel goed zonder…
Ging allemaal heel goed zonder problemen. Nu wachten op de aflevering. Als dat ook goed gaat , ga dan zo door.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, verkopen willen ze snel. Ze sturen een verkeerde filter en weigeren een retourlabel te sturen. Klant moet fotos maken van de fout geleverde producten en pakbon. Alles behalve klantvriendelijk. Telefonisch is dit bedrijf niet te bereiken.
Vetfilter Zanussi
Het product vinden dat ik nodig had, kost mij weinig moeite. Echter, ik kreeg de straatnaam zeer moeilijk ingevuld. Dat is de enigste opmerking. Ik heb vroeger al tweemaal hier koolstof filters besteld zonder problemen.
Pure oplichterij! TProduct terug maar... geen terugbetaling!
Na de terugzending van het filter heb ik gemeld dat het product niet compatibel was met mijn afzuigkap.
Sindsdien heeft de klantenservice alle communicatie stopgezet. Ondanks meerdere pogingen heb ik geen enkele reactie ontvangen en is het aankoopbedrag tot op heden niet terugbetaald.
Ik beschouw dit als onacceptabel en verzoek onmiddellijk contact en volledige terugbetaling van het openstaande bedrag.
Bestelling geplaatst
Bestelling geplaatst. Postbode kwam aan de deur, maar ik kon niet open doen. Postbode gaf aan dat het adres fout was en stuurde het artikel retour.
Zeer onvriendelijke customer service en gaf aan dat het mijn fout was. Waarom zou ik de moeite doen om een mail te sturen als het mijn fout zou zijn?
Dit is geen customer service anno 2026. Als je uw klanten zo behandeld, verlies je klanten.
Ik stel dus voor om het risico niet te nemen hier te bestellen. Als de bestelling vlot loopt, geen probleem, maar van zodra er iets fout loopt zie je nooit uw geld of product nog terug.
Niks ontvangen en je wacht een week op…
Niks ontvangen en je wacht een week op reactie via de mail
Goede ervaring
Grote keuze in onderdelen en nog eens gunstige prijsstelling. Als ze nu zo snel leveren als ze beloven, top.
Læs mere om andre typer anmeldelser.