Afzuigkapfilterexpert Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Verkeerde maat filters ontvangen. Geen oplossing, retour kosten zelf betalen, bij telefonisch contact moet je een mail sturen.. Edit : na mailcontact , gaan ze als service 1 gratis origineel... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

"Huismerk" (merkloos) filter besteld voor Franke afzuigkap. Sluit niet helemaal zoals origineel. Geen probleem, was te proberen. Dan maar het stukken duurdere originele filter besteld. Ik heb ze hier... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een jaar geleden heb ik voor het eerst 2 koolstof cassettes voor mijn afzuigkap besteld. De geadviseerde levensduur is 6 maanden per filter. Dit zijn typisch van die dingen die je normaal gesproken ve... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Drie vervangende metaalfilters besteld voor onze Siemens afzuigkap. Levering was snel en de filters waren netjes en goed verpakt. Op de filters zat blauw beschermingsplastic; het verwijderen was e... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Leverandør af luftfiltre

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Afzuigkapfilterexpert.nl Met álle merken Afzuigkapfilters. Siemens, Electrolux, Atag, AEG, Bosch en Etna. Binnen 24 uur geleverd. Koolstoffilters, vetfilters, longlife filters, recirculatie filters

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Huismerk koolstoffilter voor de Novy afzuigkap

Huismerk koolstoffilter voor de afzuigkap gekocht.
Bij het uitpakken van het filter bleek deze veel dunner en slapper dan het origineel.
Lelijke afwerking en er viel direct al heel veel zwarte poeder uit.
Door de slapte van het filter blijft deze ook niet goed zitten terwijl het filter geschikt zou zijn voor dit type afzuigkap, alles kwam overeen.
Na de eerste ingebruikname bleef de kookgeur (ik had een visje gebakken) een week of twee sterk aanwezig en is na een week of 5 wel iets minder geworden. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, die overigens wel snel reageert.
Al mijn klachten werden als normaal bevonden en de geur zou na een paar keer gebruiken wel verdwijnen.
Ik heb het een tweede kans gegeven, maar ra een week of 4 viel er bij het reinigen van het rooster nog steeds poeder uit het filter en paste het filter nog minder goed.
Wederom een mail gestuurd, maar het blijkt niet mogelijk om je geld terug te krijgen, slecht een korting op de aanschaf van een nieuw filter.
De klantenservice is naar mijn mening geheel AI, want persoonlijk zijn de antwoorden niet.
Volgende keer gewoon weer het origineel!

14. august 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Productomschrijving klopt niet, wij de dupe!!

Slecht. Product komt niet overeen met de omschrijving waardoor het product niet geplaatst kon worden. Dit gemeld te hebben bij de verkoper. kregen wij enkel respons dat het wel goed moet zijn en na veel mail wisseling (inclusief foto's) de strijd opgegeven en het product op EIGEN KOSTEN terug gestuurd omdat wij geen RMA-code kregen (terugstuur-code). Dit terwijl het product dus gewoon niet goed word omschreven op de website. advies. KOOP HIER DUS NIET!

24. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De bestelde filters passen niet in mijn…

De bestelde filters passen niet in mijn afzuigkap AKB9005ZWA

Op 20 mei doorgegeven dat de filters niet passen, er werd direct gevraagd om ze retour te sturen zodat ze de filters voor mij kunnen ruilen. Zonder overleg is er een terugbetaling gedaan, zonder verzendkosten.

De verzendkosten van de heenzending kreeg ik na contact terug.
Ik zit zonder filters en heb zelf de retourzending moeten betalen.

Op 5 juni doe ik een verzoek om mijn retourkosten terug te betalen, gezien de bestelling niet in orde was; Er staat tevens op de website dat de filters in de AKB9005ZWA moeten passen.

18 mailtjes heen en weer, met verschillende antwoorden vanuit Afzuigkapfilterexpert:
- U heeft het juiste product mogen ontvangen en daarom zijn de retourkosten in deze voor uzelf.
- Ik heb wel eens eerder gehoord dat onze filters er net niet helemaal inklikken.
- Het kan ook zijn dat u een filter met een productiefout had en als u dit had aangegeven, dan had dit voorkomen kunnen worden.
- We begrijpen dat u nogmaals filters had willen ontvangen maar u zal dan weer dezelfde geleverd krijgen.

Het lijkt er op dat er telkens iemand anders mijn mail beantwoord, zonder dat iemand echt kan helpen.

Ik heb retourkosten betaald voor een product dat niet degelijk is: het past niet. Of het om een productiefout gaat of foute productinformatie weet ik niet, maar omdat niet de juiste informatie is gevraagd door het klantenservice team, zit ik nu met gemaakte kosten.

Telefonisch ben ik bereikbaar voor een oplossing.
Mijn bestelnummer is 1083514

20. maj 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Goedkoop is duurkoop.

De levering van het huismerk verliep vlot.Maar het product is van een veel mindere kwaliteit dan het origineel filter van Novy, hoewel ze vooraf bevestigden via mail dat de filters even efficiënt waren!

7. juni 2025

Levering van verkeerde producten

Nadat ik de verkeerde filters had besteld dacht ik ze eenvoudig om te kunnen ruilen. Per mail heb ik vermeld welke filters ik wel nodig had met link en modelnummer. Wat ik (overigens vele weken later pas) binnenkreeg leek totaal niet op het door mij gelinkte product, had een ander specificatienummer en paste dus ook niet. De klantenservice blijft volhouden dat het geen fout is. Ik ben helaas twee keer verzendkosten en veel tijd met uitzoekwerk en foto's heen en weer sturen kwijt.

5. juni 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Leveren Assian producten, AliExpress qualiteit!

KOOP NIET bij Afzuigkapfilterexpert (onderdeel van Filterexpert BV te Doetinchem)
Enkele jaren terug verkocht dit bedrijf nog wel de originele filters aan mij. Momenteel verkopen zij universele imitatie filters, Assian producten (AliExpress qualiteit). De koolstoffilters waren ook anders dan eerst en anders dan de foto die op hun website staat. De door afzuigkapfilterexpert geleverde imitatiefilters weken 3 mm af qua bevestigingsdiepte. Hierdoor zijn de bevestigingspalletjes voor de koolstoffilters in mijn afzuigkap afgebroken en kon mijn afzuigkap van
€ 450,- naar de sloop. E-mailen met de klantenservice heeft geen enkele zin...bespaar je die moeite zou ik zeggen. 'Ze zouden toch echt moeten passen' zei afzuigkapfilterexpert en 'omdat ik ze zelf had proberen te monteren' lag het aan mij. Troep leveren die niet te monteren valt en dan nul op rekest krijgen van ze.
Oplichters noem je zo`n bedrijf.

31. maj 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Origineel onderdeel besteld, namaak ontvangen voor dezelfde prijs

Ik had een origineel onderdeel besteld. Kreeg vervolgens voor die prijs een namaak artikel geleverd. Daarop heb ik contact opgenomen met de klantenservice en een foto opgestuurd van zowel hun namaal als een origineel reserveonderdeel (dat ik nog had liggen inclusief verpakking). Vervolgens werd er alsnog ontkent dat ze een namaak artikel op hadden gestuurd, maar kreeg ik na retournering wel het aankoopbedrag teruggestort (zonder verzendkosten).
Vervolgens via andere website origineel reserveonderdeel besteld en dit wijkt nog steeds op dezelfde punten af van het namaak artikel dat geleverd werd via afzuigkapfilterexpert.nl

23. februar 2025