Topbloemen.be Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zogezegd een verkeerd adres, terwijl de pakketjes en brieven steeds zonder probleem daar geleverd worden. ik heb ONMIDDELIJK gereageerd op de mail, en terugkeren was al niet meer mogelijk. Slechtste s... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De service is inderdaad top de bloemen niet zo best. Het eerste boeket pioenrozen was na 2 dagen begon het te verwelken. Ik kreeg na klacht meteen een nieuw boeket pioenrozen heel goede service maar h... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede opvolging , m.a.w. heel professioneel en goed call center ! Tijdig antwoord op je vraag als je een bijkomende vraag hebt. Persoonlijke en menselijke service, geen AI interactie Netjes en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Blomstermarked
  2. Gavebutik

Om Topbloemen.be

Skrevet af virksomheden

Bloemen bezorgen doet u via Topbloemen.be.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

33 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb voor Valentijn een bos bloemen…

Ik heb voor Valentijn een bos bloemen bestelt voor 80 euro. Het gaat over een roze bos bloemen met vaas en een kaartje. Ik vind het echter schandalig hoe slecht dit was voor de prijs.

De bloemen, die waren echt niet zo goed. Degelijk, maar voor de prijs, zeer ondermaats. Erg jammer aangezien de naam van de website top bloemen is... Het boeket viel uit elkaar, er was veel meer opvullend groen dan rozen en er was er al één helemaal doorgebogen.

Daarbij koop ik een vaas, volle bak voor betaald, maar met reclame er op? Maar ik betaal toch? Waarom dan reclame? Heel vreemd. Maar goed, dat kan ik dan nog hebben.

Dan betaal ik voor een kaartje. Ik kies de kaart, dan verwacht ik die kaart. Ik betaal er namelijk ook voor. Maar wat krijg ik? Een erg simpel reclame kaartje, met aan een zijde een lachende werknemer van topbloemen, en aan de andere zijde reclame voor de website. Enkel aan de binnenzijde een goedkoop geprint prentje en de tekst, die ik mocht typen, simpel aan de andere kant als arial font. Echt gewoon oplichting, ik kan het jammer genoeg geen andere beoordelingen geven, jammer...

Bloemen 4/10
Vaas 6/10
Kaart 1/10

Ik vind eerlijk gezegd dat ik mijn geld terug verdien. Maar goed, dat zal denk ik geen onderdeel zijn van de service.

14. februar 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goede levering, maar de kwaliteit is niet zoals beloofd

Een mooi boeket bloemen besteld voor de verjaardag van mijn vrouw terwijl ik in het buitenland zat voor het werk. Gekozen voor de ´Valentijnsboeket Roos rood-roze groot´ om ´s anderdaags te leveren met kaartje.
Levering was perfect op tijd, maar enkel roze rozen en de tekst en de layout op het kaartje viel zeer klein uit.
En na een dag of 4-5 begon het boeket te verwelken, nog een 3de maal water ververst, maar op dag 6 toch moeten weg werpen.

9. februar 2025

Beste Tom,

Bedankt voor je review. Wij betreuren het enorm dat je niet tevreden bent over het geleverde boeket. Wij willen dit natuurlijk graag samen met je oplossen.

Wij nemen contact met je op om samen naar een oplossing te zoeken

Onze excuses voor het ontstane ongemak.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Levering zoals gevraagd. De foto van het boeket zag er goed uit. Nu hopen dat ze een weekje mooi blijven.

3. februar 2025

Topbloemen zijn echt top

Al meerdere malen besteld via topbloemen. Het zijn zeer mooie boeketjes, houden heel lang en de ontvanger is er steeds erg gelukkig mee. Extraatje is dat de bezorger ook steeds erg vriendelijk is. Leuk dat je ook bij de bloemetjes extra’s kunt toevoegen , zoals chocolade, beertje, vaas, … gemakkelijk online bestellen met veel keuze uit verschillende boeketten. De ontvanger krijgt er nog een kortingskaartje bij om op hun beurt weer anderen gelukkig te maken.
Ik ben vaste klant.

30. januar 2025

heel erg tevreden

heel erg tevreden
alles is prima gegaan/tijdig aangekomen !
heb geen idee hoe lang de bloemen zullen houden, maar de bestemmeling was heel erg blij, en de foto die ervan kreeg zag er leuk uit !

31. januar 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Afzender onbekend want kaartje ontbreekt

Hoe spijtig is het dat je de moeite doet om een persoonlijk berichtje op ‘t kaartje te schrijven ( waarvoor je trouwens betaalt) en je ziet de ontvanger van je boeket een bericht posten op Facebook om te vragen wie haar bloemen geschonken heeft?… helemaal niet tevreden van jullie service!

24. januar 2025

Beste Anja,

Wat ontzettend jammer om te horen dat jouw persoonlijke boodschap niet is meegeleverd bij het boeket. Dat is zeker niet de bedoeling, en ik begrijp heel goed dat dit teleurstellend is. Dit had niet mogen gebeuren, en ik wil dit graag voor je uitzoeken en oplossen.

Via de mail zullen wij contact met je opnemen.

Een ontgoocheling rijker

Een groot boeket gekocht maar bleek toch maar klein uit te vallen. Sommige bloemen begonnen de volgende dag al slap te hangen. Conclusie: mindere kwaliteit en het geld niet waard.

23. januar 2025

Beste Glenn,

Het spijt me te horen dat je teleurgesteld bent in het boeket! We streven er altijd naar om de hoogste kwaliteit te leveren, dus het is jammer dat je ervaring anders was. We nemen vanuit de klantenservice nog even contact met je op voor een passende oplossing.

Dubbel betaald

Heel vervelend, het bedrag van mijn bestelde bloemen is 2x van mijn rekening gegaan!!!

31. december 2024

Beste Anniek,

Hartelijk bedankt voor je beoordeling.
Ik heb je betaling nagekeken bij onze betaalprovider en ik zie dat wij de betaling voor jouw bestelling inderdaad dubbel ontvangen hebben. Inmiddels is het bedrag eenmaal teruggestort op de rekening waarmee je de betaling hebt voldaan en zal binnen 3 werkdagen op je rekening worden bijgeschreven.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Onverantwoordelijk en incompetent zijn…

Onverantwoordelijk en incompetent zijn complimenten voor hen.

Ik bestel een boeket dat tijdens onze werkuren, 's ochtends, moet worden geleverd door een plaatselijke winkel.

Na bellen en praten op de chat, kreeg ik te horen dat het boeket zal worden geleverd vanuit NEDERLAND en niet vanuit een Belgische lokale winkel, ze weten niet wanneer en ze kunnen geen contact opnemen met de persoon die de bloemen levert.

Dit is pure onzin omdat ze zeker contact kunnen opnemen en weten wanneer het verdomde ding zal worden geleverd.

Slechte service, slechte ervaring, NOOIT meer!

Het is absoluut niet acceptabel of de moeite waard!

31. december 2024

Beste Aurora,

Bedankt voor je beoordeling.
Vervelend om te vernemen dat je niet tevreden bent over Topbloemen.be. Ik kan helaas niet achterhalen over welke order dit gaat. Zou je ons willen mailen o.v..v je ordernummer, zodat wij hier samen naar kunnen kijken?

Alvast bedankt.

Levertijd

Op 12-12-2024 bloemen besteld, zou volgende dag geleverd worden. Op 13-12-2024 heeft de geadresseerde de fraaie bos bloemen ontvangen, mooi....maar veel te laat. Om 19.25 uur, terwijl we rekenden op overdag. De mensen waren inmiddels uit eten gegaan en zagen de bos bloemen pas 's avonds laat. Voelt dan toch dat het doel (de verrassende bos) is voorbij geschoten. Dat was wel jammer.

13. december 2024

Beste Bert,

Wat jammer om te vernemen dat het boeket na 18.00 uur pas bezorgd is, mijn excuses hiervoor! Wij zullen via Topbloemen.be contact met je opnemen.

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Met deze bloemen kan je uitpakken. Kwaliteit. Mijn moeder heeft ze ontvangen voor haar 79e verjaardag. Ik heb een groot boeket genomen, dus heb geen idee hoe een minder gevuld boeket eruitziet. Dit boeket omvat zeker 6 kleine supermarkt-boeketten en dus deze zijn dan hun prijs meer dan waard. Mijnentwege beslist een aanrader.

13. december 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was vrij eenvoudig om te bestellen

Het was vrij eenvoudig om te bestellen. Je krijgt de mogelijkheid om je bestelling te personaliseren.
Ik vond het allemaal oké.
Misschien een tip : als de ontvanger van de bloemen niet had laten weten dat zij de bloemen ontvangen had, zou ik het niet geweten hebben. Het zou fijn zijn om een berichtje te krijgen via mail of whatsapp dat de bloemen geleverd zijn.

12. december 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Had een mailtje ontvangen dat de…

Had een mailtje ontvangen dat de bloemen bezorgd werden bij de ontvanger, maar de ontvanger, die nochtans thuis was, heeft niks gekregen , noch een bericht, belletje of een briefje.
Nu stel ik me dus de vraag wat er met de bloemen gebeurd is ?
Denk niet dat ik nog bloemen laat bezorgen bij deze firma.

11. december 2024

Beste Eddy,
Wat vervelend dat je bestelling niet is aangekomen, ik zie dat er in de tussentijd al contact is geweest en het is opgelost!
Mochten we verder nog iets voor je kunnen doen dan horen we dit graag.
Team Topbloemen.be

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.