Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede opvolging , m.a.w. heel professioneel en goed call center ! Tijdig antwoord op je vraag als je een bijkomende vraag hebt. Persoonlijke en menselijke service, geen AI interactie Netjes en... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele fijne ervaring. Met deze bloemen kan je uitpakken. Kwaliteit. Mijn moeder heeft ze ontvangen voor haar 79e verjaardag. Ik heb een groot boeket genomen, dus heb geen idee hoe een minder gevuld boe... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bloemen besteld voor moederdag. Deze werden een dag later pas geleverd. De rozen waren verwelkt en de blaadjes vielen af. Ook hadden de bloemen amper water en hadden ze waarschijnlijk een hele nacht i... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Blomstermarked
  2. Gavebutik

Om Topbloemen.be

Skrevet af virksomheden

Bloemen bezorgen doet u via Topbloemen.be.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 90 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

bezorging te laat

Bestelling voor 25 Jaar werk jubileum is te laat afgeleverd. Zelfs na 2 x bellen werd het niet voor 17:00 afgeleverd. Bedijf was inmiddels al gesloten dus de persoon in kwestie heeft geen bloemen ontvangen. Het kon wel een dag later opnieuw aangeboden worden.
Helaas is dit na het jubileum. Heb de bestelling geannuleerd en de jubilaris moeten teleurstellen.

5. maj 2026

Beste Peter,

Wij doen er dagelijks alles aan om bestellingen op de gewenste datum te bezorgen. Onze leveringen op zakelijke adressen vinden plaats tussen 09.00 en 17.00 uur. Helaas kan het soms voorkomen dat dit niet helemaal volgens plan verloopt. Dat is vervelend en dat begrijpen wij.
Team Topbloemen.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een beetje hetzelfde verhaal zoals anderen waar het niet goed ging

Een beetje hetzelfde verhaal zoals anderen hieronder.

1. leveren van de bloemen en de rest was er niet bij.
2.leveren bij de buren zonder dat ze beseffen dat buren soms niet overeenkomen, maar dat is een marketingstunt van hun kant want ze geven die buur dan een voucher om 'als buur' in de toekomst te kunnen bestellen
3.aanbieden van een voucher als oplossing, maar daar kan je niks mee want je bestelt hier toch nooit meer.

Waarom niet: het is een stressverhaal geweest ipv leuke verrassing en dat is niet de bedoeling, zeker niet voor dat geld.

met dank aan Paypal, want die betaalden mij terug

16. februar 2026

Besvarelse fra Topbloemen.be

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses hiervoor!

Omdat hier geen ordergegevens bekend zijn wil ik je vragen om contact op te nemen via onze live chat! Dan kunnen wij een passende oplossing aanbieden.

Topbloemen.be

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De bloemen waren niet vers

De bloemen waren niet vers. En een halve bos groene takken om het boeket te vullen. Echt erg om de mensen die iemand willen verrassen zo te bedotten.

11. februar 2026

Besvarelse fra Topbloemen.be

Beste Jessica, bedankt voor je review. Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de ontvangen bloemen. Graag zouden we met je in contact komen om de bestelling erbij te pakken, je klacht te bespreken en samen tot een oplossing te kunnen komen.
We horen graag van je.
Met vriendelijke groet, Topbloemen.be

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas best teleurgesteld door zowel…

Helaas best teleurgesteld door zowel het boeket als de levering.

Ik had extra betaald voor een groot boeket maar dat viel helaas toch kleiner uit dan verwacht.

Bovendien had ik tijdens de bestelling aangegeven dat de bloemen bij de voordeur mochten worden achtergelaten indien er niemand thuis was. Helaas werden ze toch bij de buren afgeleverd, waardoor 1) de verrassing weg was, 2) de ontvanger er zelf naar moest gaan zoeken, en 3) zij het boeket dus pas na haar verjaardag heeft mogen ontvangen ipv de dag zelf.

Voor een boeket van 47 euro met daarbovenop 10 euro voor de levering verwacht ik dat dit toch met meer zorg gebeurt. Ik heb de klantenservice hierover gecontacteerd maar zij waren niet bereid om mee te zoeken naar een passende oplossing of tegemoetkoming.

27. december 2025

Fijne service

Al eerder besteld via deze site en heel tevreden over zowel het boeket als de de levering! Fijn ook dat ik op de hoogte werd gehouden over de bezorging, kortom , heel tevreden!

21. december 2025

Service ho maar

Het bestel adres werd door mij foutief opgegeven. Dit meldde ik bij topbloemen, terwijl het telefoonnummer en de naam voor de juiste ontvanger correct waren opgegeven. Topbloemen heeft dit voor het afleveren niet geverifieerd. Het gevolg is dat de bloemen en vaas zonder verificatie bij het foutieve adres werden afgeleverd. De ontvanger heeft dit alles aangepakt en niets van zich laten horen richting topbloemen. Topbloemen heeft nadat ik via de app contact met hen had opgenomen niets in mijn richting ondernomen door mij alleen te informeren dat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen met het juiste adres. Dat valt me erg tegen van topbloemen. Het was een bestelling van 51 euro en daar hoort dan toch nog wel iets van service bij denk ik. Maar ik heb niets ontvangen, dag boeket en vaas en dag 51 euro. Tot nooit meer

19. december 2025

Beste meneer Gorissen,

Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen en dat je hierdoor zowel het boeket als het bedrag bent kwijtgeraakt. Ik begrijp heel goed dat dit als een grote teleurstelling voelt en dat je meer service had verwacht. Daarvoor bied ik mijn oprechte excuses aan.

Ik neem hierover per e-mail contact met je op om dit verder met je te bespreken en te kijken wat we hierin alsnog voor je kunnen betekenen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooie bouquet maar gemiste levering

Ik was tevreden over de selectie en het gemak van bestellen, evenals over het boeket zelf (dat overeenkwam met de foto). Minder tevreden was ik over de bezorging: op de afgesproken dag waren er meerdere mensen thuis, maar de bezorger trof de deur op slot aan. Twee dagen later liet de bezorger het boeket achter bij een buur, terwijl die buur thuis was en een briefje had achtergelaten (met zijn telefoonnummer) voor het geval de deurbel kapot was.

13. december 2025

Beste Naomi,

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je tevreden was over het boeket en dat dit overeenkwam met de foto op de website. Jammer om te horen dat de bezorging niet goed is verlopen en dat dit voor verwarring en vertraging heeft gezorgd. Dat begrijp ik en daarvoor bied ik mijn excuses aan.

Je feedback over de bezorging nemen we mee en wordt intern opgepakt om dit te verbeteren.

Team Topbloemen.nl

amazing service

amazing service! I asked them to deliver the flowers in the morning on my mom's birthday and they did so.. My mom was the happiest :) thank you

12. december 2025

Beste Roya,

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat de bloemen in de ochtend zijn bezorgd zoals gevraagd en dat je moeder zo blij was. Mooi dat we hebben kunnen bijdragen aan haar verjaardag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik het reeds meermaals Topbloemen…

Ik het reeds meermaals Topbloemen ingeschakeld en de levering is altijd stipt en de mensen die het boeket ontvangen zijn steeds tevreden.

6. december 2025

Beste André,

Dank je wel voor je review. Fijn om te lezen dat je al meerdere keren bij ons hebt besteld, dat de levering altijd stipt is en dat de ontvangers steeds tevreden zijn.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had een mooie bouquet geoordeeld…

Ik had een mooie bouquet geoordeeld voor de tachtigte verjaardag van mijn moeder maar ontvangde de volgende dag een email dat er geen meer verzending naar Wallonie mogelijk was. Het is toch pittig dat het niet van te vooren vermeld was. Ten minst was de prijs van mijn kredietcard niet genomen. Een vermelding van dit of een blokkering van de oordelen voor Walonie in uw oorderingssysteem zou toch eenvoudig zijn. Toch pech.

2. december 2025

Besvarelse fra Topbloemen.be

Beste Laurant, bedankt voor je review. Jammer om te lezen dat we de bestelling niet konden aanbieden omdat dit bezorging in Wallonië betrof. Excuses voor dit ongemak.
Met vriendelijke groet, Topbloemen.be

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb al meermaals een boeket besteld.

Ik heb al meermaals een boeket besteld.
Altijd correcte levering.
Bij deze bestelling vond ik het boeket wel klein uitvallen. Nog altijd een supermooi boeket, maar weinig voor de prijs die werd betaald.

27. november 2025

Beste Tanja,

Wat fijn om te horen dat u vaker bij ons bestelt en dat u de levering altijd correct heeft ervaren. Wat jammer dat het boeket deze keer kleiner uitviel dan verwacht. We waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze dienstverlening en prijs-kwaliteitverhouding te blijven verbeteren.

Na bestelling

Na bestelling, zou volgens tracking het boeket voor 17.00 op het adres zijn dit betreffend om een winkel die sluit om 17.00 dit werd volgens tracking later dus ik neem contact op en als iedereen als weg zou zijn zouden ze maandag terug komen adres wijzigen was geen optie oké nu is het 20.30 en krijg ik een mail dat het boeket geleverd is en het is nergens te vinden mijn vriendin is terug gereden naar de winkel dus wat mijn betreft een waardeloze bedoeling hier geniet van je 60€ ik bestel nu ergens anders bloemen

29. november 2025

Beste Ramon,

Wat vervelend om te horen dat de levering van het boeket niet goed is verlopen en dat dit zoveel ongemak heeft veroorzaakt. Onze excuses voor de teleurstelling en het ongemak, zeker gezien de situatie met de winkel en de bezorging. Wilt u ons een e-mail sturen met uw ordernummer? Dan kijken we dit graag zorgvuldig met u na.

Team topbloemen.be

Wallonia

Worldwide deliveries but not in Wallonia !

24. november 2025

Dear Lydia,

Thank you for your feedback. We appreciate your input, and we apologize for any inconvenience. Currently, we are unable to deliver to Wallonia, but we are continually working to expand our delivery options. We hope to offer services there in the future!

Thank you for your understanding.

Best regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie bloemen om uit te kiezen

Ik heb een boeket uitgekozen met mooie oranje bloemen voor mijn vriendin haar verjaardag en heb ze rechtstreeks bij haar laten leveren.
Ze was er heel tevreden mee en (gelukkig) vond ze het een heel mooi boeket, ze heeft er een foto van getrokken en naar mij gestuurd .. ze waren inderdaad héél mooi; zoals voorgesteld.
Om ze te bestellen is alles vlotjes verlopen, gewoon het adres en de datum wanneer ik wou dat ze geleverd werden invullen en klaar is kees.
Ik heb het adres opgeslaan en de volgende keer kan ik gewoon het adres uit mijn adresboek halen .. heel handig. Dankjewel Topbloemen team.

22. november 2025

Beste Patricia,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je vriendin zo blij was met het boeket en dat alles naar wens was. Het is ook geweldig om te horen dat het bestelproces zo vlot verliep en dat je nu gemakkelijk je adres kunt hergebruiken voor toekomstige bestellingen. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Professioneel en mensgericht

Goede opvolging , m.a.w. heel professioneel en goed call center !
Netjes en goed op tijd
Veel mee gewerkt. Zowel professioneel als privé Een echte aanrader

21. november 2025

Beste Inge,

Dank je wel voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je onze service zowel professioneel als persoonlijk hebt ervaren. We doen ons best om altijd tijdig en menselijk te reageren, en het is fijn dat dit opgevallen is. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Zeer tevreden

Gebruiksvriendelijke website
Keurig en tijdig afgeleverd

12. november 2025

Beste Jeannine,

Dank je wel voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze gebruiksvriendelijke website en de tijdige levering. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Topservice

Topservice ! Boeket was prachtig en dag nadien geleverd.

15. november 2025

Beste Tony,

Dank je wel voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de service en het boeket naar wens waren, en dat het de volgende dag al werd geleverd. We waarderen je feedback enorm!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het boeket was fantastisch en de…

Het boeket was fantastisch en de levering op tijd dus ben ik tevreden

14. november 2025

Beste Jeannine,

Dank je wel voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het boeket en de op tijd geleverde bestelling. We waarderen je positieve feedback!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bloemen besteld voor 50ste…

Bloemen besteld voor 50ste huwelijksverjaardag van tante. de bestelling was eenvoudig te doen online, de levering kan je volgen in een link die je toegestuurd krijgt. en de bloemen zijn perfect afgeleverd.
Mijn tante was blij vond ze mooi en heb er een foto van ontvangen :)

8. november 2025

Beste Els,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bloemen perfect zijn afgeleverd voor de 50ste huwelijksverjaardag van je tante en dat ze er zo blij mee was. Wat leuk dat je zelfs een foto hebt ontvangen. We waarderen je feedback enorm!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Alles tijdig geleverd en de vans was de perfecte grote voor het boeket

3. november 2025

Beste Tiny,

Dank je wel voor je fijne review! Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent en dat de bezorging op tijd was en de vaas perfect voor het boeket. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Team Topbloemen.be

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.