Helemaal niet tevreden, op woensdag bloemen besteld, met levering op vrijdag. Zaterdag nog steeds niet geleverd. Ik had ze beter zelf gekocht en gebracht ...
Virksomheden har svaret
Vermits ik in het buitenland verbleef dacht ik even een bloemetje te sturen naar mijn vrouw voor Valentijn. De site zei me dat het gekozen bloemenpakket de dag nadien geleverd ging worden. Uiteind... Se mere
Virksomheden har svaret
Regiobloemist België verstuurd mooie verse bloemen direct vanaf de Nederlandse kwekers. U krijgt altijd 7 dagen versgarantie en van ons 100% tevredenheidsgarantie. Regiobloemist België laat lokale kwekers in Nederland uw gekozen boeket namaken en zorgen dat ze snel worden bezorgd. Voor 14 uur besteld, is vaak dezelfde dag nog verzonden via DPD door heel België. Team Regiobloemist.be
Har besvaret 76 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Levering van verwelkt boeket, twee dagen te laat
Twee boeketten werden twee dagen te laat geleverd. de staat van de bloemen is erbarmelijk. De rozen zijn verwelkt. We konden de bestelling volgen, het boeket was vier dagen (in transit'. De klantenservice heeft 1x gereageerd op enkele mails met de mededeling dat ze ons niet kunnen helpen. Wij raden het ten zeerste af, we zijn enorm teleurgesteld. Een zeer negatieve ervaring.

Besvarelse fra Regiobloemist België
Helemaal niet tevreden, op woensdag bloemen besteld, met levering op vrijdag.
Zaterdag nog steeds niet geleverd.
Ik had ze beter zelf gekocht en gebracht ...

Besvarelse fra Regiobloemist België
Boeket (€ 43,94 incl bezorging) als verjaardagsverrassing besteld om te leveren op 14/03.
Garantie op site: volgende dag leveren > Realiteit: vergeet het maar!
Ze werken met DPD om te leveren (over een domme zet gesproken!) DPD kwam tot 2 keer (zogezegd 17/03 (wat al 3 dagen te laat was) en 18/03) aan de deur (mijn vriendin zei dat beide keren iemand de hele dag thuis was!). Trouwens, geen briefje in de bus dat aantoonde dat iemand er was geweest voor een levering.
Heen en weer mailverkeer met klantendienst > veel blabla naar mijn gevoel. Ja, steek het maar op de bezorgdienst (uiteindelijk is dat HUN keuze om daarmee te werken!)
Toevallig dan ineens een bericht van DPD op 17/03 ivm onderweg te zijn.
Mail ivm bezorgingen kwamen bij mij terecht (ipv bij persoon die effectief dient te ontvangen).
Op wat trekt dat!
En dan uiteindelijk is mijn vriendin er ZELF moeten omrijden naar een Parcel shop (waar IK haar de info van heb moeten bezorgen).
Een half verwelkt boeket kreeg ze. De foto die ze me stuurde was om bij te huilen. Wauw, "Gelukkige verjaardag!" Ik was zot zot beschaamd!
Bij deze, ik zal nooit meer bestellen bij Regiobloemist! Nooit meer! En dom van mij dat ik niet eerst heb gekeken op Trustpilot naar de reviews. Dan had ik het misschien wel kunnen weten dat het een slecht idee was...
Ik hoef geen antwoord van hen te krijgen van "we zullen iets regelen" ik maak er bij hen geen woorden meer aan vuil.

Besvarelse fra Regiobloemist België
This is absolutely unacceptable and feels like a scam. Your website promised delivery on Saturday, March 7, yet the order has still not arrived. Providing false delivery dates is dishonest and misleading.
I trusted your service based on this promise, and now I have been inconvenienced and misled. This kind of behavior is completely unprofessional.
I demand an immediate explanation and that my order be delivered without any further delay. If this is not resolved immediately, I will report this as fraud and make my negative experience public so others are aware of how unreliable your service is.
Zelfs 1 ster is teveel! Zeer onthoogeld ! Orchidee besteld ( wat niet goedkoop is ), helemaal verwelkt aangekomen in een kapotte doos?! Zeer erg beschaamd overgekomen! Schandalig ! Ik eis mijn geld terug incl. Schadevergoeding, ik laat het hier niet bij
Uiteindelijk werd dit 3 dagen te laat. De bloemen waren half verwelkt door de lange periode in het karton...
Nooit meer dit bedrijf. Een belofte als deze , in deze periode maak je waar , ongeacht...

Besvarelse fra Regiobloemist België
Terrible experience. They let you choose the delivery date on their website and then fail to respect it. In my case, I ordered the delivery for the 14th, and they sent it on the 13th instead. There was no one at home because it was impossible to anticipate it, as there was no notice that it would arrive earlier.
As a result, it was a very unpleasant surprise. When I requested a refund due to their failure to meet the agreed delivery date, they claimed that there is no warning on their website stating that deliveries on busy dates may not be respected. They then argued with me by email to avoid refunding my €50.
I will never buy from them again. It is much better to use other companies, even if they are more expensive, than to waste your money here.

Besvarelse fra Regiobloemist België
Alhoewel er een mooi boeket geleverd werd, was ik toch niet helemaal tevreden: dat heb ik hen vriendelijk laten weten. Ze beloofden me direct een nieuw boeket te sturen omdat ze graag 100% tevreden klanten willen. Een schitterend, kleurrijk en groot boeket werd geleverd.
Oprecht hartelijk bedankt voor jullie inzet en flexibiliteit om jullie klanten tevreden te stellen.
Commande passée le 07/12 pour une livraison le 09/12. Nous sommes le 10 et toujours pas de nouvelle du bouquet. Commandé pour un anniversaire, la date est maintenant passée... je suis très déçue!
Pourquoi proposer le choix d'une date de livraison si vous ne pouvez pas la respecter? Et le message d'excuse standard que vous envoyez à vos clients ne diminue pas le sentiment de déception quant le bouquet arrive en retard !

Besvarelse fra Regiobloemist België
Ich habe schon mehrmals Blumen bestellt. Alles ist immer hervorragend. Die Blumen sind wunderschön. Besonders hervorheben möchte ich den Kundenservice. Vielen Dank, regiobloemist.be!
Ik had voor mijn verjaardag een bloemenabonnement gekregen van mijn vriend. een half jaar lang, elke maand verse bloemen. Super origineel en leuk cadeau dacht ik! Maar bij de eerste levering liep het al mis.. Deze was zoek geraakt bij DPD. Hiervoor gemaild en wel een nieuw boeket opgestuurd gekregen. Zou vrijdag verzonden zijn maar werd pas maandag geleverd (hebben deze dan het hele weekend gewoon in de doos gezeten??) zou een waterzakje rond de bloemen gezeten hebben maar dit miste ik ook bij het openen van de doos. de stelen waren gewoon droog. Zeer teleurgesteld bij het openmaken van de doos (amper 2 rozen!!!) voor een boeket t.w.v €40 ?? Soit, ik wou niet ondankbaar zijn t.o.v mijn vriend, dus heb het boeket dan een mooi plekje gegeven. Volgende ochtend stond ik op, 1 roos al helemaal verwelkt en de andere hing al slap. Alsook enkele andere ‘bloemen’ van het boeket. Ik stond met tranen in mijn ogen. Opnieuw gemaild en foto’s toegevoegd van het boeket. Kregen we antwoord dat we de stelen zelf schuin moesten afsnijden. Oke maar waarom zitten er dan geen instructies in de doos?? En als de stelen wel schuin afgesneden zouden zijn, zoude deze dan wel 7 dagen versgarantie gehad hebben (zoals op de site aangegeven) als de roos al na minder dan 24 u slap hing?? We zijn nu 4 dagen later. Mijn boeket bestaat nog uit enkele groene takken en de rest is gewoon rot. Wat een heel leuk en origineel verjaardagscadeau moest zijn is een zeeeeer grote teleurstelling geworden. Dit abonnement heeft mijn vriend dan ook €230 gekost. Graag had ik gewoon het bedrag teruggestort gezien want voor dit bedrag kan ik zelf mijn boeketten wel gaan halen die er iets rijkelijker uitzien en hopelijk ook iets langer vers blijven dan een halve dag. Ik heb geen vertrouwen meer in dit bedrijf.

Besvarelse fra Regiobloemist België
1ste boeketje ontvangen in verwelkte staat. Mail gestuurd en vrijwel onmiddellijk een antwoord met tips om de bloemen te verzorgen. Daarenboven heb ik ook een nieuw boeket mogen ontvangen. Dit is veel frisser dan het eerste. Toch nog een tip van mij; bloemen die in een doos worden getransporteerd zullen er altijd gehavend uitzien.

Besvarelse fra Regiobloemist België
Ik ben zeer tevreden over de service! De bestelling werd perfect uitgevoerd en de levering verliep zonder problemen. Vooral wil ik benadrukken dat er een grote keuze aan boeketten en bloemen is – ik was aangenaam verrast. Vanaf nu zal ik alleen nog bij jullie bestellen, en ik weet nu dat het beter is om twee dagen voor het weekend te bestellen. Hartelijk dank aan jullie team voor de professionaliteit en de zorg!
Ik heb een boeketje besteld op de 14e augustus die normaal de zaterdag 16 augustus zou aankomen omdat 15e geen beschikbare datum was. Dit begrijp ik want dan moest ik maar wat vroeger bestellen, Maar als ze me zeggen dat deze boeket zaterdag geleverd wordt en we zijn zondag en deze is nog niet geleverd ben ik niet zo goed gezind. Het zijn geen verse bloemen meer want het is al 3 dagen aant rond gaan. Dit is de laatste keer dat ik hier bestel!

Besvarelse fra Regiobloemist België
I highly rate this business .
A well designed web site , easy ordering and beautiful flowers delivered in good time.
Boeket besteld ruim binnen de termijn voor levering 's anderendaags - alvast volgens wat de website belooft. Vrij snel een trackinglink ontvangen, en op de dag dat het geleverd moest worden een melding dat het boeket in levering was. Maar geen aflevering. Boeket is 2 dagen onderweg geweest. Te laat geleverd, en bloemen niet al te fris bij aankomst, boeket zag er ook matig uit voor de prijs. Klachtenmail gestuurd, moesten foto's vanuit verschillende posities genomen worden om de klacht ontvankelijk te maken maar daar heb ik de ontvanger niet mee lastig gevallen. Dat is niet de bedoeling als je iemand wil verrassen om hen daarmee op te zadelen. Eén keer maar nooit meer.

Besvarelse fra Regiobloemist België
Livraison d'un bouquet pour les 50 ans de ma sœur, livré 3 jours après, les fleurs complètement fanées, séchées. Quelle honte.

Waardeloze service
Voor Moederdag een boeket besteld omdat ik zelf in Limburg woon en mijn mama aan de kust. de dag ervoor willen laten afleveren zodat ik mooi op tijd was.
Wat bleek ze vonden het adres niet. Maandag werd er weer een poging gedaan te leveren maar ook dit kon niet vanwege de drukte en wou dus naar een afhaalpunt gaan.
Zeer onduidelijke communicatie hoe of wat... Uiteindelijk waren de bloemen al niet meer van kwaliteit waardoor we het pakket weigeren
Vandaag krijg ik een melding dat het pakket terug gestuurd word.. Ik mail de klantenservice en deze melden me je bloemen zijn met succes terug gestuurd en vernietigd. Een compensatie is niet mogelijk. Hier bestel ik dus nooit niks meer... Je bent je geld kwijt hebt geen cadeau aan huis kunnen laten leveren en bent dus bedrogen.
Jammer dat je een ster moet aanduiden want anders had ik deze zelfs niet gegeven!!!
Ik bestelde een boeket met voornamelijke zachte kleuren en bepaalde soorten bloemen ( Nora) ik koos voor een large boeket dus ter waarde van 50 euro. Toen het boekt aankwam was het felle kleuren en andere goedkopere soorten bloemen met een massa groene takken. Dit boeket is maar 30 euro waard. Bij het contacteren van de klantendienst heel snel een antwoord gekregen op een vriendelijke manier dat het zou bekeken worden en dat ik foto's mocht doorsturen. Daarna antwoord dat het een mooi boeket is en dat kleuren op foto anders zijn. Sorry dit noem ik bedrog. Afzetterij. 1 raad: koop niet bij deze bedriegers.

Besvarelse fra Regiobloemist België
Læs mere om andre typer anmeldelser.