Kwaliteit goed, bloemen blijven lang mooi. Bestellen gaat vlot. Deze keer was het pakket beschadigd, waardoor sommige bloemen stuk waren. Tegoed als compensatie gekregen.
Se, hvad kunderne siger
Omdat ik een mooie korting kreeg, heb ik mezelf getrakteerd op een verjaardagsboeket. De bezorger leverde de doos ‘‘s avonds precies zoals aangegeven. Dat is een grote verbetering! Het plezier begint... Se mere
Ik nam een abonnement voor 12 maanden (maandelijks een boeket) Vorige donderdag kreeg ik het 1ste boeket. Een klein triestig plukboeket waarvan er reeds veel bloemen verwelkt waren... Hopelijk zal... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb mezelf een mooi boeketje gegeven voor mijn verjaardag. Wat een verrassing zo mooi! Een heel vlotte levering en netjes ingepakt. De stelen zit ook in een soort natte gel zo drogen ze niet uit.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Blomsterudbringning
- Leverandør af firmagaver
- Butik med tørrede blomster
- Blomsterbutik
- Blomsterdekoratør
- Blomstermarked
Skrevet af virksomheden
"Van een speels boeket op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een uniek boeket bloemen bezorgen bij iemand anders of bestel een boeket voor jezelf. Bij bloomon kan je eenmalig een boeket bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe het boeket van je bloemenabonnement eruit ziet? Dat is elke keer weer een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen van het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij extra lang kan genieten van verse bloemen - tot wel 10 dagen lang! Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen en je zit nergens aan vast. bloomon België."
bloomon België
Skrevet af virksomheden

- Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
- Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.
Jouw boeket, altijd gratis bezorgd door bloomon.
Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Kontaktoplysninger
De Keyserlei 58-60 / 19, 2018, Antwerpen, Belgien
- 078 48 06 89
- service@bloomon.be
- www.bloomon.be
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Levering kan beter
Over Bloomon geen slechte review maar wel over de levering van PostNL ....afgeleverd in een postpunt i.p.v. aan de voordeur. Terwijl er wel iemand thuis was. De verrassing voor de mama daardoor deels mislukt mits ik 44km verder woon.

Besvarelse fra bloomon BE
Heel mooie boeketten voor een goede…
Heel mooie boeketten voor een goede prijs en kwaliteit
Als je verse bloemen in een mooi boeket…
Als je verse bloemen in een mooi boeket zoekt is Bloomon het juiste adres. Super tevreden.
Prijs/kwaliteit heel goed
Prijs/kwaliteit heel goed. De levertermijn was jammer genoeg uitgesteld maar daar kreeg ik een mooie compensatie voor. Mooie aflevering van het boeket!
Mooi boeket
Kwaliteit goed, bloemen blijven lang mooi.
Bestellen gaat vlot.
De bloemen waren uitgedroogd en…
De bloemen waren uitgedroogd en gekwetst bij aankomst. Hebben de steeltjes korter geknipt en direct in water gezet maar heb ze niet meer kunnen redden

Besvarelse fra bloomon BE
Fijne werking van het geheel
Fijne werking van het geheel.
Goede keuzes tussen de bouquetten.
Altijd verrassend, soms een keer teleurstellend maar over het algemeen heel tevreden.
Mooie bloemen en blijven lang mooi mijn…
Mooie bloemen en blijven lang mooi mijn dochter was heel blij
Vlotte service voordelig kwaliteit
Vlotte service voordelig kwaliteit
Pioenen als geschenk
Ik had pioenen besteld als geschenk voor mijn dochter. Zij was er heel tevreden mee. Mooie verse bloemen die ook nog keurig geleverd werden.
Goede kwaliteit van bloemen
Goede kwaliteit van bloemen, correcte levering.
Bereikbare klantenservice
Door man van bezorging bedrijf waren…
Door man van bezorging bedrijf waren bloemetjes omgekeerd gezet.
Heel kleurrijk mooi boeket!
Prachtig boeket waar ik mijn beste…
Prachtig boeket waar ik mijn beste vriendin enorm veel plezier heb gedaan.
Perfect op tijd geleverd
Perfect op tijd geleverd, héél mooi boeket, en met een mooie korting
Mooie bloemen
Mooie bloemen ,
houden lang vers. Bij problemen vriendelijke behulpzame medewerkers
Læs mere om andre typer anmeldelser.