Mijn dochter, voor wie ik bloemen heb besteld, deelde me mee dat de bloemen heel mooi en vers zijn, lang houden. Anderzijds is er blijkbaar geen automatische mededeling van naam van de persoon die de... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ikzelf heb de bloemen niet gezien, maar mijn vriendin liet me weten dat het een prachtig boeket was. Dat geeft vertrouwen om opnieuw nog bloemen te bestellen in de toekomst, het boeket was ook redelij... Se mere
Ik heb een week geleden voor een speciale gelegenheid bloemen opgestuurd voor een hele speciale persoon. De naam van de bloemen waren "Bursting Warmth met floral message". De bloemen die zijn toegekom... Se mere
Virksomheden har svaret
- Blomsterbutik
- Blomsterdekoratør
- Blomstermarked
Skrevet af virksomheden
"Van een speels boeket op tafel tot een statement in de hal: bloemen bestellen bij bloomon is altijd een goed idee. Laat je verrassen door floral design. De mooiste designs, gevuld met de allerbeste bloemen. We hebben een breed assortiment van verse en gedroogde bloemen om cadeau te geven. Laat een uniek boeket bloemen bezorgen bij iemand anders of bestel een boeket voor jezelf. Bij bloomon kan je eenmalig een boeket bloemen laten bezorgen of een flexibel bloemenabonnement afsluiten. Onze bloemstylisten ontwerpen keer op keer de mooiste designs. Hoe het boeket van je bloemenabonnement eruit ziet? Dat is elke keer weer een verrassing tot de deurbel gaat! Samen met onze kwekers selecteren we de beste bloemen van het seizoen. We besparen onze bloemen de omweg via de veiling en groothandel, zodat jij extra lang kan genieten van verse bloemen - tot wel 10 dagen lang! Flexibele bezorging: met ons bloemenabonnement bepaal je zelf hoe vaak en wanneer we je bloemen bezorgen en je zit nergens aan vast. bloomon België."
bloomon België
Skrevet af virksomheden

- Bloemen laten bezorgen doe je met bloomon
- Bloemen bestellen | Laat de mooiste bloemen bezorgen of trakteer jezelf op een bloemenabonnement en bepaal zelf hoe vaak je bloemen ontvangt.
Jouw boeket, altijd gratis bezorgd door bloomon.
Maak indruk met floral design, gratis bezorgd.

Kontaktoplysninger
De Keyserlei 58-60 / 19, 2018, Antwerpen, Belgien
- 078 48 06 89
- service@bloomon.be
- www.bloomon.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super vers boeket aan huis geleverd
Super vers boeket aan huis geleverd. Staat bijna 2 weken.
Enorme keuze en zachte prijzen.
Mooie bloemen
Altijd mooie, verzorgde bloemen die lekker lang vers blijven!
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Soory the flowers are still not…
Soory the flowers are still not delivered .normal they have to come 30.5
In the time the person had birthday

Besvarelse fra bloomon BE
De bloemen werden niet geleverd door…
De bloemen werden niet geleverd door post nl op de gevraagde dag en bleven een weekend lang in hun camionette zitten. Ze hadden nochtans eerst gezegd dat ze gingen leveren en dan levering uitgesteld. Het was aan een woonzorgcentrum, maar er is altijd iemand aanwezig.
De bloemen zijn prachtig en vers
De bloemen zijn prachtig en vers. Al een aantal keren besteld voor mijn mama en ze is zo gelukkig met haar mooie bloemen.
Heel verse bloemen
Heel verse bloemen.
Verzorgd geleverd.
Ideaal verpakt.
Extra is de uitleg ivm verzorging erbij.
Top
Super goeie helpdesk toen ik een fout…
Super goeie helpdesk toen ik een fout gemaakt had in mijn bestelling.
Ik vind altijd wel een mooi boeket op…
Ik vind altijd wel een mooi boeket op jullie site, heel tevreden over.
De bloemen waren heel goed verpakt
De bloemen waren heel goed verpakt. Wel waren sommige bloemetjes niet meer zo vers en na een 4 tal dagen hingen alle kopjes omlaag. Maar levering en de verpakking waren goed en het boeket was heel mooi.

Besvarelse fra bloomon BE
Alles prima verlopen van bestelling tot…
Alles prima verlopen van bestelling tot levering!
Goeie service verse bloemen
Goeie service verse bloemen
Mooie keuze aan pakketten.
Mijn tante was erg verrast om in België een Nederlands pakket te krijgen.
Enkel vond ik de prijs voor een kaartje wel veel ( 2,95 ) dit had gratis gekund.
Heb hen wel verwittigd voor bezorgservice van post.nl ( nu ging het wel goed met de bloemen ) dikwijls dumpen ze pakken in afhaal dépo en kan de ontvanger zijn pakket ophalen omdat ze te lui zijn bij de klant aan te bellen.

Besvarelse fra bloomon BE
Bloemen van Bloomon zijn van uitstekende kwaliteit
Bloemen van Bloomon zijn van uitstekende kwaliteit. Bestellen gaat makkelijk via de site.
De bloemen zijn een dag later geleverd…
De bloemen zijn een dag later geleverd dan beloofd en het kaartje werd vergeten. Heel jammer.

Besvarelse fra bloomon BE
Ik weet niet eens of het wel geleverd…
Ik weet niet eens of het wel geleverd is en hoe, want heb nog niets gehoord van de persoon aan wie het geleverd werd (stond onze naam erbij?) en er is geen bewijs van afgifte terug te vinden op de website van PostNL. En om nu aan de geadresseerde gaan vragen of het goed is toegekomen is ook een beetje lastig want dan geef je precies kritiek op het feit dat ze je nog niet bedankt hebben. 🤨 Lastige situatie.

Besvarelse fra bloomon BE
Verzending had zoveel vertraging dat…
Verzending had zoveel vertraging dat het niet meer de moeite was

Besvarelse fra bloomon BE
Bloempakket was veel kleiner dan…
Bloempakket was veel kleiner dan verwacht voor 60 euro.

Prachtig boeket
Prachtig boeket, perfect verpakt aangeleverd op afgesproken tijdstip. Wij zijn nu 10 dagen verder en de bloemen staan nog even mooi.
Vertraagde levering
Ik had 2 boeketten besteld met de bedoeling dat de mensen er het ganse lange weekend konden van genieten .
Het ene boeket is geleverd op donderdag. Het andere is pas dinsdag geleverd .
Ze waren allebei tegelijkertijd besteld .
Men betaald bij voor levering dan verwacht ik toch wel iets snellere bestelling.
Jammer

Besvarelse fra bloomon BE
Læs mere om andre typer anmeldelser.