Milieu Service Nederland Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne en betrouwbare partner voor ons zakelijk afval. De containers worden stipt op tijd geleegd. Toen we onlangs extra capaciteit nodig hadden, werd dat direct zonder gedoe geregeld. Klantenservice d... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jaren correcte diensten afgenomen bij deze partij, totdat Milieuservice een maand lang geen ledigingen meer uitvoerden. Dan blijkt dat dit bedrijf er een administratief zooitje van maakt. Afspraken wo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht. Komen hun afspraken niet na en wel faktureren. Sleutel meegenomen uit onze sleutel kluis dat staat op camera. Maar ze ontkennen gewoon. Opzegging accepteren zij niet. Vreselijk bedrijf

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

LET OP! Met MILIEU SERVICE NEDERLAND B.V. of Milieu Service Groep B.V. nooit in zee gaan. Facturen kloppen niet, containers worden worden vaak niet geleegd. Volop beschadigingen aan pand wanneer d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Milieu Service Nederland is het nummer 1 platform voor zorgeloos afvalmanagement voor zakelijk Nederland. We helpen meer dan 30.000 organisaties – van mkb tot grootzakelijk en facilitair – met flexibele, efficiënte en duurzame oplossingen voor hun afvalstromen. Met 35+ afvalstromen, 100+ lokale partners, slimme digitale tools en één persoonlijk aanspreekpunt maken wij afvalbeheer makkelijker dan ooit. Of het nu gaat om één rolcontainer, meerdere afvalstromen, archiefvernietiging of trajecten richting minder restafval, beter scheiden en zero-waste ambities: wij bieden altijd een oplossing die past bij jouw organisatie.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

82 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slecht en om wanhopig van te…

Zeer slecht en om wanhopig van te worden. Zelden zo'n slecht georganiseerd bedrijf mee gemaakt. Komen regelmatig niet ledigen, als je belt weet bijna niemand ergens van (behalve Benjamin die probeert nog iets vlot te trekken) en niemand onderneemt echt actie! Na heel veel fouten komt er ook echt geen excuus of verbetering!

29. december 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Chantage en niet nakomen van afspraken

Chantage door Milieuservice Nederland!
1 ster is al te veel.

Wij zijn in april met MSN in zee gegaan voor het tweewekelijks legen van een papiercontainer en maandelijks een restafvalcontainer. Vanaf de eerste geplande leging ging het mis: er werd niet geleegd en contact krijgen bleek vrijwel onmogelijk.

We hebben in totaal ongeveer 10 verschillende afvalkalenders ontvangen, maar geen enkele keer klopte de frequentie van de legingen met ons contract en werden ook deze dagen niet nagekomen door hun. Ondertussen hebben wij netjes de facturen voldaan om van onze kant maar wel aan het contract te voldoen.

Toen we hierover een negatieve review plaatsten, kwam er nog steeds geen reactie. Pas nadat we een tweede review plaatsten, kregen we contact. Het contract stopzetten wegens niet nakomen van de voorwaarden van hun kant resulteerde in een bizarre eis waarvan ik niet wist dat je dat van je klanten mag eisen... Stopzetten kon en alle kosten zouden dan worden kwijtgescholden mits wij onze negatieve review verwijderden. Na het verwijderen kwam het proces eindelijk in beweging en stopte de facturen.

Ons contract is in juni stopgezet en het creditbedrag hebben we uiteindelijk in november(!) ontvangen. Toch ontvingen we in december opnieuw een aanmaning voor een bedrag dat allang was betaald, kwijtgescholden en gecrediteerd.

Wederom betaal ik de laatste herinnering maar weer die ik waarschijnlijk niet gecrediteerd ga krijgen dus deze review kost me €77,59

Kortom: bespaar je de ellende en ga niet met ze in zee! Slechte uitgevoerde diensten, slechte communicatie, en steeds nieuwe fouten in administratie en afhandeling.

13. juni 2025

Slechter kan niet

Wij waren klant van ter Horst
Altijd goed.
Nu is ter Horst overgenomen door MSN.
Echt 1 groot drama.

Zelfs de chauffeurs zeggen dit.

5. december 2025

Mismanagement bij Milieu Service Nederland

Milieu Service Nederland is het nummer 1 platform voor zorgeloos afvalmanagement voor zakelijk Nederland. Dit is hoe ze zichzelf graag zien, maar in feite lijkt het meer op een criminele organisatie.
Al in 2024 hebben wij het contract met hun opgezegd, en tot vandaag toe blijven ze je bestoken met aanmaningen over volgens hen niet betaalde rekeningen. Hoe is het mogelijk dat er bij dit bedrijf volledig naast elkaar wordt gewerkt..? Opzegging, vele malen telefonisch contact, enzv, hebben geen enkel effect gehad bij deze firma. Dus mijn waarschuwing voor iedereen; mijdt deze firma want ze proberen je op te lichten.
Studio Paraddy

30. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Communicatie is niet te doen

22 juli heeft 1 van de vuilniswagens van dit bedrijf, na een lediging van de container van Peperkamp Modelbouw, tegen mijn koel bedrijfsauto aangezeten. Ze zijn hierna doorgereden (strafbaar feit) goddank heeft een getuige zich gemeld. Schade aan mijn voertuig aanzienlijk, rond de 6000,- het is mijn enige bedrijfsauto. Tot zover kan dit gebeuren, heel vervelend uiteraard wel.
Dan ga je contact zoeken met dit bedrijf. Echt, wauw, wat een anti service. Pas allen hiervoor op, als er wat is, geven ze NIET thuis.
Eerst ontkenden ze alle aansprakelijkheid MET een getuige. Toen er een beveiligingsvideo naar buiten kwam konden ze niet anders als aansprakelijkheid erkennen. Er is en wordt nauwelijks tot niet gecommuniceerd en zijn ongeïnteresseerd, zal ze echt weinig boeien merk je. Mails niet beantwoord, telefoontjes, als je ze al te pakken krijgt verbroken, niet aanwezig van de ‘betreffende persoon’. Varsseveld gesproken en gemaild, hoofdkantoor milieu service Nederland gebeld en gemaild, zelfs de CEO van dit bedrijf gemaild. En dan hoor je we zijn ermee bezig… tot op heden vandaag 26/8/25 nog steeds geen fysieke schadeklacht in kunnen dienen om de verzekering af te handelen. 5 weken… schandalig en betreurenswaardig dat er zo omgesprongen wordt in zo’n groot bedrijf met de klantenservice. Communicatie 0 sterren nog teveel.
P.s . En zelfs de onderstaande belofte was teveel! Geen formulier, weer zo teleurgesteld. Geloof dus vooral niet in hun beloftes. Weer bellen en na veel gedoe dus nu een schadeformulier in de mail. Geen mail kunnen ze mij beantwoorden, maar onderling kunnen ze wel mailen zag ik. Even geteld hoeveel verschillende personen zich met de schade bemoeit hebben…. Kwam al snel op 7 mensen die mijn mail of schadezaak onder ogen hebben gehad. Bizar, wat een kastje naar de muur bedrijf….

22. juli 2025

Echt waardeloos

Echt waardeloos. Afgelopen vrijdag zou ons bedrijfsafval worden opgehaald — niet gebeurd. Daarna zeiden ze maandag, toen dinsdag, en vandaag weer hetzelfde verhaal. Drie keer gebeld, telkens beloftes maar geen actie. Nu zeggen ze dat het pas vrijdag komt.
Ik zit inmiddels met tien volle palletdozen en een enorme bende. Als bedrijf kun je zo gewoon niet werken. Service is echt beneden alle peil en afspraken worden totaal niet nagekomen.

12. november 2025

Wurgcontract

Wurgcontract, na 1 jaar opzegtermijn zit je er nog 4 jaar aan vast, of je betaald een afkoopsom van duizenden euro's.

30. september 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraken worden niet nagekomen en slechte communicatie

Helaas al meer dan een jaar geen goede ervaring met dit bedrijf! Ik heb een contract voor het vernietigen van vertrouwelijk papier (vorig jaar al opgezegd, maar zit er tot 02-2026 aan vast). Het is eerder gebruikelijk dan uitzonderlijk dat de container niet wordt geleegd op de afgesproken datum zonder dat je daar bericht van krijgt. Ook geen bericht wanneer ze dan wel komen. Bij dit bedrijf sluit je een contract voor 2 jaar af waar je tussentijds niet vanaf kan. De factuur moet per jaar van te voren worden betaald waarna ze vervolgens de afspraken niet na komen om mijn vertrouwelijk papier te vernietigen. Zo'n container moet dan wel tussen 7.00 en 18.00 uur buiten staan.

Wat zij kunnen verbeteren is ervoor zorgen dat er gecommuniceerd wordt met hun klanten zodat die weten waar ze aan toe zijn. Als er uitleg gegeven wordt en een oplossing wordt aangedragen zal er meer begrip zijn voor deze tekortkomingen.

29. oktober 2025

Wat een drama

Wat een drama, namen kleine afvalverwerkers over en benaderen de traditionele aannemers markt met een marketing approach die zich richt op de zeer korte termijn winst i.p.v een goede klantrelatie, chauffeurs hebben er zelf ook geen goed woord meer voor over, maatwerk kan niet meer en aan iedere container wordt een meerprijs geplakt omdat er hoegenaamd iets met de lading zou mankeren.
MDK gaat dicht vanwege ?
Vuil verwerken is verworden tot vuil werken

6. oktober 2025

Ik kan helaas geen 0 sterren geven

Ik kan helaas geen 0 sterren geven. Afspraak gemaakt voor archief vernietiging, hele dag gewacht, einde dag gebeld en ik stond niet op de planning ondanks dat de digitale ondertekening was bevestigd en maar mij gestuurd. Geen enkel alternatief aangeboden anders dan we zetten het wel een andere keer op de planning. Dit heeft mij een dag gekost en ik heb bovendien geen oplossing. Persoon aan de telefoon niet onvriendelijk maar absoluut niet in staat dit op te lossen.

29. september 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.